kızlar eski bir topikte yazıyordu. çok güldüm ya
goz yanmasi hamilelik belirtisi midir?
yok artık daha neler
Ayyy ne guldum:) goz yanmasi Kadinlar Kulubundeki foruma saatlerce bakma belirtisidir bence :))
hayırdır hayırkızlar benim 3 gündür kasık ağrılarım hiç geçmedi yaa bide belime arada kramp giriyo oldugum yerde kalıyorum bide koltuk altımden göğsüme gelen bi ağrı var inşAllah hayırlara vesiledir
inşallah canım. klomekızlar benim 3 gündür kasık ağrılarım hiç geçmedi yaa bide belime arada kramp giriyo oldugum yerde kalıyorum bide koltuk altımden göğsüme gelen bi ağrı var inşAllah hayırlara vesiledir
benim daha çok erken daha döllenme tamamlanmamıştır oluyorsa bile. bana tuaf gelen göğüs ucu sızlaması, çok acıyor. onun dışında da böyle akıntım pek olmazdı. yani süt beyazı oluyordu normalde oda çok sık değil ama bu kaygan şeffaf gün içinde çok çok yoğun değil. sabah çok yoğun oluyor.bakalım neler olacak. Mevlam neylerse güzel eyler. Umutluyum.Yok cnm pozitif te yanlış olacağını pek düşünmüyorum ben. Hani negatif olup kan testinde çıkan çokta bu öyle değil bence...benimde son 6-7 gün kaldı. Eğer yine kahve leke gelirse adetim başlıcak demektir. Yoksa umutlanıcaöm ben...
Dün benimde su gibi bembeyaz akıntım oldu hatta birkere iççamaşırımı değiştirdim. Birde vajinada anlamlandıramadığım bir kasılma var, kasık ağrısı oraya vurmaz heralde ya...unutlanmakta istemiyorum adetten öncede alıntım olabiliyordu.
ayyy inşallah inşallah. senden de yüksek performans bekliyoruz.
Ayyy ne guldum:) goz yanmasi Kadinlar Kulubundeki foruma saatlerce bakma belirtisidir bence :))
Göğüs ucu kaşınması var bende de :) akıntımda aynı şekil ama daha çok var. Bu ay çok düşünmüyorum nasip napalıminşallah canım. klome
benim daha çok erken daha döllenme tamamlanmamıştır oluyorsa bile. bana tuaf gelen göğüs ucu sızlaması, çok acıyor. onun dışında da böyle akıntım pek olmazdı. yani süt beyazı oluyordu normalde oda çok sık değil ama bu kaygan şeffaf gün içinde çok çok yoğun değil. sabah çok yoğun oluyor.bakalım neler olacak. Mevlam neylerse güzel eyler. Umutluyum.
o zamanı gelince oluyor hiç içine bişey düşürme canım yıllarca olmayıp sonra olanlar çok var. hayırlısı diyelim.Benim kendimden hic umudum yoktu, 9. Aya girecegim kizlar artik..
umutsuz olur mu hiç? bak ummadığın anda test pozitif çıktı. yarın daha da netleşmiş olacak inşallah. güzel hayaller kur. güzel şeyler düşün. herşey güzel olacak Allahın izniyle...Benim kendimden hic umudum yoktu, 9. Aya girecegim kizlar artik..
nasipte varsa gelecek bebişin sen düşün yada düşünmeGöğüs ucu kaşınması var bende de :) akıntımda aynı şekil ama daha çok var. Bu ay çok düşünmüyorum nasip napalım
tabii ki belirti kokulara karşı hassasiyet oluşuyor.Kizlar bu da belirti sayilir mi bilmem ama olursa yazalim :) Bu ay terim normalden daha garip ve kotu koktu bana
Buna inanmaya o kadar ihtiyacim var ki :)umutsuz olur mu hiç? bak ummadığın anda test pozitif çıktı. yarın daha da netleşmiş olacak inşallah. güzel hayaller kur. güzel şeyler düşün. herşey güzel olacak Allahın izniyle...
Buna inanmaya o kadar ihtiyacim var ki :)
İnşaAllah canım hepimizin inşaAllahnasipte varsa gelecek bebişin sen düşün yada düşünme
Kızlar hamilelik takvimi ne kadar yakıştı bize yaa :)
Yine güzeliz yine çiçek.
Bizimde bebeklerimiz gelecek.
Biz güleceğiz dünya gülecek.
Belirtidir cnm belirti.:))) yakında Başımıza taş düşse gebelikten bileceğiz yeterki hamile kalalımKizlar bu da belirti sayilir mi bilmem ama olursa yazalim :) Bu ay terim normalden daha garip ve kotu koktu bana
Ben cok heyecanlandim cnm ya, boyle bi garibim. Bi yanim yoktur ya diyor, bi yanim da bak cikti iste atesin de vardir bi hikmet diyor.. HayirlisiBelirtidir cnm belirti.:))) yakında Başımıza taş düşse gebelikten bileceğiz yeterki hamile kalalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?