- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
Gerçekten mi foto gönderVeson idrar testine bi daha baktim, cizgi cikmis kiz 1 saat sonra :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi foto gönderVeson idrar testine bi daha baktim, cizgi cikmis kiz 1 saat sonra :)
Ay bir kan mı versenBen de sasirdim :)
yumurtlamadan sonra devam etmesi hamileliğe işaret. ayrıca test bir gün önce göstermeyip birgün sonra gösterebilir canım. hayırlı haberlerle gel. testi tekrarlarsan kesinleşir zatenYumurtlama gununden beri akinti bende de bitmedi bu ay kizlar, ve kasik batmasi var arada, ama bunlar adette de oluyordu. Bendeki en buyuk farklilik surekli yorgunluk ve uyku hali.
Cnm benim çok sevindim totem tutar inşallH Ateş'in artışından belli inşallah kanla onaylaRsınVeson olaydiii :)) Atesin sicrama gununde basima gelene bak :)
Cnm benim çok sevindim totem tutar inşallH Ateş'in artışından belli inşallah kanla onaylaRsın
Ya bugun sabahtan beri inanilmaz bi kasik ve bel agrisi girdi bana, yerlesme falan mi , yoksa adet mi gelecek (Cnm benim çok sevindim totem tutar inşallH Ateş'in artışından belli inşallah kanla onaylaRsın
canım öncelikle yumurtlama dönemini yakalamak çok önemli. bunun için ovulasyon testlerinden alabilirsin. yumurtanın çatlayacağını bu şekilde öğrenebilirsin. birliktelikten hemen sonra yataktan kalkmamak mümkünse ayaklarını havada bir süre tutmak önemli. beraberlikten önce eşinin sıcak suyla değil ılık soğuğa yakın suyla duş alması, birliktelikten sonra senin ise çok sıcak suyla duş almaman önemli. birliktelikten 1 saat önce eşine şekersiz Türk kahvesi yapman faydalı olur.kızlar yardımcı olun bana da hamile kalmak istiyorum nelere dikkat etmeliym
tutar totemleriniz inşallahHnf sllms bak canım burdayız :) hepimiz totem hamileyiz yani çoğumuz:) aramızda gerçek hamileler de var tabii
Ayyy ne guldum:) goz yanmasi Kadinlar Kulubundeki foruma saatlerce bakma belirtisidir bence :))kızlar eski bir topikte yazıyordu. çok güldüm ya
goz yanmasi hamilelik belirtisi midir?
yok artık daha neler
aynenAyyy ne guldum:) goz yanmasi Kadinlar Kulubundeki foruma saatlerce bakma belirtisidir bence :))
canım Allah gönlüne göre verir inşAllah ama daha çok yeni evliymişsin inşAllah en kısa sürede olurBiz daha yeni evliyiz bir aylık ama çok istiyoruz kasık ağrım var belime kramplargirdi aksakşamdan beri midem bulanıyor ama test negatif:-(
Yok cnm pozitif te yanlış olacağını pek düşünmüyorum ben. Hani negatif olup kan testinde çıkan çokta bu öyle değil bence...benimde son 6-7 gün kaldı. Eğer yine kahve leke gelirse adetim başlıcak demektir. Yoksa umutlanıcaöm ben...Agzindan bal damliyor, valla ilk 5 dakikada golge var mi yok mu derken yok diye koydum kenara, tam Veson a mesaj yazdim baktim ki ikinci cizgi netlesmis 1 saat sonra. Insallah test yanlis degildir, normal Laboquick gebelik testi.
Dün benimde su gibi bembeyaz akıntım oldu hatta birkere iççamaşırımı değiştirdim. Birde vajinada anlamlandıramadığım bir kasılma var, kasık ağrısı oraya vurmaz heralde ya...unutlanmakta istemiyorum adetten öncede alıntım olabiliyordu.ayyy canımm inşallah hamilelik belirtisidir. benim sabah ilk idrardan sonra yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor ve gece inanılmaz üşüdüm. titredim resmen bütün gece. yorganla yattım o derece.
aminn canım valla benimde her ay değişik değişik belirtilerim oluyo bu sefer oldu diyorum ama malesef canım evet stres hiç iyi değil canım düşünmemeye çalış daha 1 ay olmuş sonuçta olur olurInşallah hepimizin öyle en kisa zamanda olur inşallah. Dualarimiz kabul olur. birde psikolojikmis kafaya takmamak gerekiyormuş ama çok zor nasıl takmycan ki:-(
senin ne kadar var bata tatlımtutar totemleriniz inşallah