• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Yumurtlama gununden beri akinti bende de bitmedi bu ay kizlar, ve kasik batmasi var arada, ama bunlar adette de oluyordu. Bendeki en buyuk farklilik surekli yorgunluk ve uyku hali.
yumurtlamadan sonra devam etmesi hamileliğe işaret. ayrıca test bir gün önce göstermeyip birgün sonra gösterebilir canım. hayırlı haberlerle gel. testi tekrarlarsan kesinleşir zaten

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    221 KB · Görüntüleme: 49

Iki gün sonra testi tekrarla kesinleşir bişi olmasa saatler geçsede tertemiz bir t çıkıyor senin resmen çıkmış walla çok sevindim :KK200::anneadayı::KK49:

kızlar yardımcı olun bana da hamile kalmak istiyorum nelere dikkat etmeliym
canım öncelikle yumurtlama dönemini yakalamak çok önemli. bunun için ovulasyon testlerinden alabilirsin. yumurtanın çatlayacağını bu şekilde öğrenebilirsin. birliktelikten hemen sonra yataktan kalkmamak mümkünse ayaklarını havada bir süre tutmak önemli. beraberlikten önce eşinin sıcak suyla değil ılık soğuğa yakın suyla duş alması, birliktelikten sonra senin ise çok sıcak suyla duş almaman önemli. birliktelikten 1 saat önce eşine şekersiz Türk kahvesi yapman faydalı olur.
benim eşim keçiboynuzu yiyor her akşam. sabahları bir tane muz bir kaç ceviz. bende sabahları kalkar kalkmaz ceviz yiyorum. Hamile değilim bu arada. totem yaptık uğur getirmesi için.

kızlar eski bir topikte yazıyordu. çok güldüm ya
goz yanmasi hamilelik belirtisi midir?:KK14:
yok artık daha neler :KK70:

kızlar benim 3 gündür kasık ağrılarım hiç geçmedi yaa bide belime arada kramp giriyo oldugum yerde kalıyorum bide koltuk altımden göğsüme gelen bi ağrı var inşAllah hayırlara vesiledir

Biz daha yeni evliyiz bir aylık ama çok istiyoruz kasık ağrım var belime kramplargirdi aksakşamdan beri midem bulanıyor ama test negatif:-(

Biz daha yeni evliyiz bir aylık ama çok istiyoruz kasık ağrım var belime kramplargirdi aksakşamdan beri midem bulanıyor ama test negatif:-(
canım Allah gönlüne göre verir inşAllah ama daha çok yeni evliymişsin inşAllah en kısa sürede olur

Inşallah hepimizin öyle en kisa zamanda olur inşallah. Dualarimiz kabul olur. birde psikolojikmis kafaya takmamak gerekiyormuş ama çok zor nasıl takmycan ki:-(

Agzindan bal damliyor, valla ilk 5 dakikada golge var mi yok mu derken yok diye koydum kenara, tam Veson a mesaj yazdim baktim ki ikinci cizgi netlesmis 1 saat sonra. Insallah test yanlis degildir, normal Laboquick gebelik testi.
Yok cnm pozitif te yanlış olacağını pek düşünmüyorum ben. Hani negatif olup kan testinde çıkan çokta bu öyle değil bence...benimde son 6-7 gün kaldı. Eğer yine kahve leke gelirse adetim başlıcak demektir. Yoksa umutlanıcaöm ben...
ayyy canımm inşallah hamilelik belirtisidir. benim sabah ilk idrardan sonra yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor ve gece inanılmaz üşüdüm. titredim resmen bütün gece. yorganla yattım o derece.
Dün benimde su gibi bembeyaz akıntım oldu hatta birkere iççamaşırımı değiştirdim. Birde vajinada anlamlandıramadığım bir kasılma var, kasık ağrısı oraya vurmaz heralde ya...unutlanmakta istemiyorum adetten öncede alıntım olabiliyordu.

Inşallah hepimizin öyle en kisa zamanda olur inşallah. Dualarimiz kabul olur. birde psikolojikmis kafaya takmamak gerekiyormuş ama çok zor nasıl takmycan ki:-(
aminn canım valla benimde her ay değişik değişik belirtilerim oluyo bu sefer oldu diyorum ama malesef canım evet stres hiç iyi değil canım düşünmemeye çalış daha 1 ay olmuş sonuçta olur olur

Back