• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar benim 3 gündür kasık ağrılarım hiç geçmedi yaa bide belime arada kramp giriyo oldugum yerde kalıyorum bide koltuk altımden göğsüme gelen bi ağrı var inşAllah hayırlara vesiledir
inşallah canım. klome
Yok cnm pozitif te yanlış olacağını pek düşünmüyorum ben. Hani negatif olup kan testinde çıkan çokta bu öyle değil bence...benimde son 6-7 gün kaldı. Eğer yine kahve leke gelirse adetim başlıcak demektir. Yoksa umutlanıcaöm ben...

Dün benimde su gibi bembeyaz akıntım oldu hatta birkere iççamaşırımı değiştirdim. Birde vajinada anlamlandıramadığım bir kasılma var, kasık ağrısı oraya vurmaz heralde ya...unutlanmakta istemiyorum adetten öncede alıntım olabiliyordu.
benim daha çok erken daha döllenme tamamlanmamıştır oluyorsa bile. bana tuaf gelen göğüs ucu sızlaması, çok acıyor. onun dışında da böyle akıntım pek olmazdı. yani süt beyazı oluyordu normalde oda çok sık değil ama bu kaygan şeffaf gün içinde çok çok yoğun değil. sabah çok yoğun oluyor.bakalım neler olacak. Mevlam neylerse güzel eyler. Umutluyum.

inşallah canım. klome

benim daha çok erken daha döllenme tamamlanmamıştır oluyorsa bile. bana tuaf gelen göğüs ucu sızlaması, çok acıyor. onun dışında da böyle akıntım pek olmazdı. yani süt beyazı oluyordu normalde oda çok sık değil ama bu kaygan şeffaf gün içinde çok çok yoğun değil. sabah çok yoğun oluyor.bakalım neler olacak. Mevlam neylerse güzel eyler. Umutluyum.
Göğüs ucu kaşınması var bende de :) akıntımda aynı şekil ama daha çok var. Bu ay çok düşünmüyorum nasip napalım

Kizlar bu da belirti sayilir mi bilmem ama olursa yazalim :) Bu ay terim normalden daha garip ve kotu koktu bana :(

Belirtidir cnm belirti.:))) yakında Başımıza taş düşse gebelikten bileceğiz yeterki hamile kalalım :KK48:
Ben cok heyecanlandim cnm ya, boyle bi garibim. Bi yanim yoktur ya diyor, bi yanim da bak cikti iste atesin de vardir bi hikmet diyor.. Hayirlisi

Back