charmant hic 1 saate cikmazdi acep ihtimal var mi ki? Ilk 5 dakikada da var gibiydi golge ama belirgin olmayinca atmistim kenara.
ee pozitif gibi duruyor hayırlı olsunnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
charmant hic 1 saate cikmazdi acep ihtimal var mi ki? Ilk 5 dakikada da var gibiydi golge ama belirgin olmayinca atmistim kenara.
ayyyy hamilesin kııızzzz maşallaahhh :) gebelik testlerinde ilk 5 dk filan yok tatlım 15 dk da çıkıyor sonuç yuppiiii bi daha yap testcharmant hic 1 saate cikmazdi acep ihtimal var mi ki? Ilk 5 dakikada da var gibiydi golge ama belirgin olmayinca atmistim kenara.
ben sana yap çıkar demiştim :)charmant hic 1 saate cikmazdi acep ihtimal var mi ki? Ilk 5 dakikada da var gibiydi golge ama belirgin olmayinca atmistim kenara.
Yok hayatta inanmam, yarin sabaha yaparim bi test daha artik... Yani testte hata falan vardir belki.ayyyy hamilesin kııızzzz maşallaahhh :) gebelik testlerinde ilk 5 dk filan yok tatlım 15 dk da çıkıyor sonuç yuppiiii bi daha yap test
test yanlış pozitif vermez ucuz testlerdenseYok hayatta inanmam, yarin sabaha yaparim bi test daha artik... Yani testte hata falan vardir belki.
Laboquick test cnm.test yanlış pozitif vermez ucuz testlerdense
Yok hayatta inanmam, yarin sabaha yaparim bi test daha artik... Yani testte hata falan vardir belki.
değil tatlım değil adetinden önce 10. gün başla çalışmalara aşağı yukarı iki gün seker sadece14 gün hikaye mi aaaa tüm bilgiler alt üst oldu bende
inşallah canım ama kesin hamilesin sen kolaltlarına vuran ağrı tipik belirtidir :)malesef daha gidemedim canım öğlesonu izin alıp adanaya geçicem akşama inşallah hayırlı haberleri veririm dün pek hissedilmemesine rağmen bugün göğüslerim ağrımaya başladı koltuk altından vuruyo resmen
müsaitsen kandan baktırsana canım hem garanti olurLaboquick test cnm.
inşallah canım ama kesin hamilesin sen kolaltlarına vuran ağrı tipik belirtidir :)
Musait degilim cnm ama belki yarin baktiririm.müsaitsen kandan baktırsana canım hem garanti olur
Canım aynı belirtiler bende de oldu, yum günümde sağ göğüs ucumda sızlama başladı. Hatta be kadar erken adete daha çok var dedim, şimdi de solda da başladı 3-4 gündür...geçen ay adete yakın sızlamaya baslamıştı adet oldum. Buay erken başladı, bakalım ne olucak?Ayyyyy inşallah. Ama yumurta catlama zamanında olmadı. Bugün öğleden sonra başladı. Kendi kendime aman saçmalama sana öyle geliyor falan dedim ama geçmedi, sağda bişey yok solda var sadece. Bi kaç gün bekliyeyim. umarım geçmez ve inşallah senin dediğin gibidir. Canım ya çok saol, çok saol
Tatlım sen hamilesin erken gebelik testi değilse onlar bhcg 25i geçtiğinde gösteriyor. Yarın testi tekrarla tatlım :)Ben de sasirdim :)
Agzindan bal damliyor, valla ilk 5 dakikada golge var mi yok mu derken yok diye koydum kenara, tam Veson a mesaj yazdim baktim ki ikinci cizgi netlesmis 1 saat sonra. Insallah test yanlis degildir, normal Laboquick gebelik testi.Canım aynı belirtiler bende de oldu, yum günümde sağ göğüs ucumda sızlama başladı. Hatta be kadar erken adete daha çok var dedim, şimdi de solda da başladı 3-4 gündür...geçen ay adete yakın sızlamaya baslamıştı adet oldum. Buay erken başladı, bakalım ne olucak?
Tatlım sen hamilesin erken gebelik testi değilse onlar bhcg 25i geçtiğinde gösteriyor. Yarın testi tekrarla tatlım :)
Canım aynı belirtiler bende de oldu, yum günümde sağ göğüs ucumda sızlama başladı. Hatta be kadar erken adete daha çok var dedim, şimdi de solda da başladı 3-4 gündür...geçen ay adete yakın sızlamaya baslamıştı adet oldum. Buay erken başladı, bakalım ne olucak?
Tatlım sen hamilesin erken gebelik testi değilse onlar bhcg 25i geçtiğinde gösteriyor. Yarın testi tekrarla tatlım :)
İnşallah hamilesindir canım.Agzindan bal damliyor, valla ilk 5 dakikada golge var mi yok mu derken yok diye koydum kenara, tam Veson a mesaj yazdim baktim ki ikinci cizgi netlesmis 1 saat sonra. Insallah test yanlis degildir, normal Laboquick gebelik testi.