- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
canm gebelik idrarda kaçıncı gun çıkar@hnf hlt bak canım burdayız :) hepimiz totem hamileyiz yani çoğumuz:) aramızda gerçek hamileler de var tabii
senin nasıl durumlar bata çok var mıgebelik takvimini gorunce oyle sandım
döllenmeden sonra yani şöyle diyeyim yumurtlama trhinden sonra 11. gün bakarsan çıkma ihtimali yüksek tabii geç döllenme olmadıysa yada adetine 4 kala çıkar :)canm gebelik idrarda kaçıncı gun çıkar
ben bu aydan hem çok umutluum hemde çok korkuyorum. Bat 7 eylul. Kasık ve goğus ağrılarım 12 gundur var..senin nasıl durumlar bata çok var mı
düzenlimi adetin ovulasyon takibi yaptın mıben bu aydan hem çok umutluum hemde çok korkuyorum. Bat 7 eylul. Kasık ve goğus ağrılarım 12 gundur var..
Ben de dpo 12 deyim bu sabah migren ağrısı ile uyandımYok canim, bu ay gec yumurtladim normalden, yani su anda Dpo 8-9 dayim.
evet 30 gun olurum hep.. Yok ovu. Yapmadım ama adetten temizlendiğim ilk gun dollenme oldu diye tahmin ediyorum çunku hemn başladı ve hiç bitmedi bu ağrılar.. Goğuslerdeki damarlarda belirginlştidüzenlimi adetin ovulasyon takibi yaptın mı
sen yine de bu günleri değerlendir bence çünkü verdiğin tarihe göre yumurtlama döneminde görünüyorsun :) çünkü yumurtlamadan sonra 14.gün adet olunur. her kadında bu kuraldır tatlım eğer erken yumurtlarsan erken adet olursun :)evet 30 gun olurum hep.. Yok ovu. Yapmadım ama adetten temizlendiğim ilk gun dollenme oldu diye tahmin ediyorum çunku hemn başladı ve hiç bitmedi bu ağrılar.. Goğuslerdeki damarlarda belirginlşti
inşallah hamilesindir :)evet 30 gun olurum hep.. Yok ovu. Yapmadım ama adetten temizlendiğim ilk gun dollenme oldu diye tahmin ediyorum çunku hemn başladı ve hiç bitmedi bu ağrılar.. Goğuslerdeki damarlarda belirginlşti
valla kasık ağrımdan hiçbişey yapamıyoruz.. Ayrıca o kurala ben inanmıyorum çunku ilk gebeliğimde adetten temizlendikten. 2 gun sonra memlekete gittim ve hamile kaldım o ilişkiyle.. O 14 gunu faln hikayesen yine de bu günleri değerlendir bence çünkü verdiğin tarihe göre yumurtlama döneminde görünüyorsun :) çünkü yumurtlamadan sonra 14.gün adet olunur. her kadında bu kuraldır tatlım eğer erken yumurtlarsan erken adet olursun :)
ayyyy bi bırak şu kadının peşini yaa resmen yapıştı adet belirtileri tövbeler olsun bu nedir yaaa hamilelikten onlar hamilelikten sen bozma moralini tamam mı canımBen de dpo 12 deyim bu sabah migren ağrısı ile uyandımtüm regl belirtisi kendini gösteriyor bakalım
Ateş'in güzel sıçramış inşallah 37 leri görürsün
14. gün değil canım adetten önceki 14 bu :)(yada adetin uzun sürüyor) yani sen o hamileliğinde hamile kalmasaydın yumurtlamadan sonra 14. gün adet olurdun. herneyse tatlım hayırlısı olsun senin için ama değerlendirsen iyi olurduvalla kasık ağrımdan hiçbişey yapamıyoruz.. Ayrıca o kurala ben inanmıyorum çunku ilk gebeliğimde adetten temizlendikten. 2 gun sonra memlekete gittim ve hamile kaldım o ilişkiyle.. O 14 gunu faln hikaye
bakalım artık bekleyip gorcez :))14. gün değil canım adetten önceki 14 bu :)(yada adetin uzun sürüyor) yani sen o hamileliğinde hamile kalmasaydın yumurtlamadan sonra 14. gün adet olurdun. herneyse tatlım hayırlısı olsun senin için ama değerlendirsen iyi olurdu
Benim de cenede 3 gun once sivilce cikti. Asiri derecede yorgun hissediyorum surekli yatip yuvarlanasim geliyor ama havadan da olabilir yaa, bu sabah bi usrar testi daha caktim hala yok bi sey, 3-4 gune olmazsa umudu keserimBen de dpo 12 deyim bu sabah migren ağrısı ile uyandımtüm regl belirtisi kendini gösteriyor bakalım
Ateş'in güzel sıçramış inşallah 37 leri görürsün
neeeeee çabuk resim koooyyy ayyyyVeson idrar testine bi daha baktim, cizgi cikmis kiz 1 saat sonra :)
14 gün hikaye mi aaaa tüm bilgiler alt üst oldu bendevalla kasık ağrımdan hiçbişey yapamıyoruz.. Ayrıca o kurala ben inanmıyorum çunku ilk gebeliğimde adetten temizlendikten. 2 gun sonra memlekete gittim ve hamile kaldım o ilişkiyle.. O 14 gunu faln hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?