Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
evet 30 gun olurum hep.. Yok ovu. Yapmadım ama adetten temizlendiğim ilk gun dollenme oldu diye tahmin ediyorum çunku hemn başladı ve hiç bitmedi bu ağrılar.. Goğuslerdeki damarlarda belirginlşti
sen yine de bu günleri değerlendir bence çünkü verdiğin tarihe göre yumurtlama döneminde görünüyorsun :) çünkü yumurtlamadan sonra 14.gün adet olunur. her kadında bu kuraldır tatlım eğer erken yumurtlarsan erken adet olursun :)

valla kasık ağrımdan hiçbişey yapamıyoruz.. Ayrıca o kurala ben inanmıyorum çunku ilk gebeliğimde adetten temizlendikten. 2 gun sonra memlekete gittim ve hamile kaldım o ilişkiyle.. O 14 gunu faln hikaye

Ben de dpo 12 deyim bu sabah migren ağrısı ile uyandım tüm regl belirtisi kendini gösteriyor bakalım

Ateş'in güzel sıçramış inşallah 37 leri görürsün
ayyyy bi bırak şu kadının peşini yaa resmen yapıştı adet belirtileri tövbeler olsun bu nedir yaaa hamilelikten onlar hamilelikten sen bozma moralini tamam mı canım

valla kasık ağrımdan hiçbişey yapamıyoruz.. Ayrıca o kurala ben inanmıyorum çunku ilk gebeliğimde adetten temizlendikten. 2 gun sonra memlekete gittim ve hamile kaldım o ilişkiyle.. O 14 gunu faln hikaye
14. gün değil canım adetten önceki 14 bu :)(yada adetin uzun sürüyor) yani sen o hamileliğinde hamile kalmasaydın yumurtlamadan sonra 14. gün adet olurdun. herneyse tatlım hayırlısı olsun senin için ama değerlendirsen iyi olurdu

Ben de dpo 12 deyim bu sabah migren ağrısı ile uyandım tüm regl belirtisi kendini gösteriyor bakalım

Ateş'in güzel sıçramış inşallah 37 leri görürsün
Benim de cenede 3 gun once sivilce cikti. Asiri derecede yorgun hissediyorum surekli yatip yuvarlanasim geliyor ama havadan da olabilir yaa, bu sabah bi usrar testi daha caktim hala yok bi sey, 3-4 gune olmazsa umudu keserim

14 gün hikaye mi aaaa tüm bilgiler alt üst oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…