Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnşallah Can'ım Nasıl bişey hissetmek. Hadi ya karnın ne Zaman büyümeye başladı:-) bizde cumartesi gidicezcanım doktora ilk defa cumartesi tam sekiz haftalık olucak :-)

Benim 16 haftalikken falan belli olmaya başladı canım ama hala okulda anlamayan öğrencilerim var lisede olmama rağmen :) hissetmek tabi ki çok çok ayrı bir duygu insanın suratında anlamsız bir gülüş yaratıyor. Bende cuma gidicem kontrole ilk defa boyunu kilosunu öğrenicem bende heyecanliyim senin gibi :) insallah c.tesi güzel haberlerle donersin canım bulantilarin falan başladı mi ?

Benim 16 haftalikken falan belli olmaya başladı canım ama hala okulda anlamayan öğrencilerim var lisede olmama rağmen :) hissetmek tabi ki çok çok ayrı bir duygu insanın suratında anlamsız bir gülüş yaratıyor. Bende cuma gidicem kontrole ilk defa boyunu kilosunu öğrenicem bende heyecanliyim senin gibi :) insallah c.tesi güzel haberlerle donersin canım bulantilarin falan başladı mi ?
Ay ne güzel Can'ım ya :-) öyle istifra edicek gibi değil Can'ım sadece sabah ilk kalktığımda içim kıyım kıyım oluyo o kadar çok duygusallaşıp bazen ani çıkışlarım olmaya başladı ve aşerme :-) hadi inşallah ikimizde güzel haberler alırız :-)

Tüp bebek meselesi gundemimize girince ya ikiz olursa diye düşünmeye başladım bende bana zor olur sanirim ikiz :) annem bakicak normalde ama ikiz olursa bakamaz birde bakici tutmam gerekir falan filan daha drla konusmadim bile neler kurmaya basladim kafamda yaa :))

hayal kurmak güzeldir :) valla canım bir çözümü bulunur bence. bakarsın çok uslu ikiz bebişler olur. Sağlıkla bir an önce gelsinler de, kız veya erkek, tek ikiz üçüz dördüz hepsi kabulüm :anne:

kızlar ya bende garip haller var adetim geçeli 4 gün oldu dün kahverengi leke geldi bugun 1 damla pembe renkte kan geldi test yaptım negatif çıktı karnımda sancılar var adet olacak mışım gibi sizce nedir bu durum

kızlar ya bende garip haller var adetim geçeli 4 gün oldu dün kahverengi leke geldi bugun 1 damla pembe renkte kan geldi test yaptım negatif çıktı karnımda sancılar var adet olacak mışım gibi sizce nedir bu durum

korunmayı bıraktıktan belli süre sonra regli başlangıçları böyle garip olabiliyor. Bazen de yerleşme kanamaları tam bugünlere denk gelip şaşırtma yapabiliyor. Umarım senin ki yerleşmedir.

Kizlar drdan ciktim.betam 1644 cikti ultrasonda tam net olmasada kese gorundu gibi karin boslugundaki o sivi gitmis erimis buna cok sevindim persembe tekrar kontrol bu sefer beta bakmiyacagiz direk keseye bakacagiz.dis gebelik riskim daha devam ediyor ama risk azaldi.sizce nasil betam

Kizlar drdan ciktim.betam 1644 cikti ultrasonda tam net olmasada kese gorundu gibi karin boslugundaki o sivi gitmis erimis buna cok sevindim persembe tekrar kontrol bu sefer beta bakmiyacagiz direk keseye bakacagiz.dis gebelik riskim daha devam ediyor ama risk azaldi.sizce nasil betam

canım gözün aydın demek istiyorum :) umarım bir terslik çıkmaz da böyle güzel devam eder. Ama eğer dış gebelik değilse kesin çoğul gebelik, yoksa bu kadar artamaz diye düşünüyorum.

canım gözün aydın demek istiyorum :) umarım bir terslik çıkmaz da böyle güzel devam eder. Ama eğer dış gebelik değilse kesin çoğul gebelik, yoksa bu kadar artamaz diye düşünüyorum.
Insallah canim Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah.ikiz olmasi benim icin bir mucize yas 38 tek tup kapali yumurta rezervlerim sifira yakindi ne bileyim tabi Rabbime zor degil OL demesi yeterli

Canım onlar telden yazışmışlar sanırım. Burdan değil, ama öyle de olsa internet çağında yaşıyoruz. Bende çok merak ettim başına bişey mi geldi diye...burda sizlerle arkadaş sırdaş olduk. bende dışardaki arkadaşlarıma burdaki süreci paylaşmadım sizlerle paylaştım. Oyüzden üzüldüm bu yaptığına...Bende sizi seviyorum sizlerde iyiki varsınız..

ay ne güzel söylemiş sana ihtimal vermiş en azından...bakalım inş. 3 hafta sonra söyler dr. hayırlısı

Tatlım geçmiş olsun, kontrollerini sakın ihmal etme, inş. hakkında hayırlısı olsun...
2 haftamiz kaldi hayirlisi ile canim ins . Ruyamda erkek bebek gordum rabbim hayirlisini nasip etsin

Insallah canim Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah.ikiz olmasi benim icin bir mucize yas 38 tek tup kapali yumurta rezervlerim sifira yakindi ne bileyim tabi Rabbime zor degil OL demesi yeterli

Amiiiiin ikiz annesi olmayı çok isterim ben de. Dediğin gibi Rabbim ol dedikten sonra söylenecek bişi yok ki.