- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
Aynen öyl Can'ım bakalım bende yarın tekrar kan vericem değer yükseldi mi nasıl oldu Merak ediyoruminşallah benim de böyle hemencik gelir bebişim. bana kalsa hiç beklemek istemezdim ama ilk regli kesin geçmeli işte. Sonrası Allah' ın takdiri.
Senin neden hep böyle kızSelamlar kizlar benim 32.gunum bugün hafif bir adet sancisi gibi sancim var ama yogun degil birde boyle beyaz kremimsi akinti geliyo camasirima artik ne adet belirtisiydi unuttum ya iyice balatalar yandi bende :))
Asil belirtiler gun gectikten sonra oluyor aslindada biz bekliyemiyoruzSelamlar kizlar benim 32.gunum bugün hafif bir adet sancisi gibi sancim var ama yogun degil birde boyle beyaz kremimsi akinti geliyo camasirima artik ne adet belirtisiydi unuttum ya iyice balatalar yandi bende :))
Aynen yaa niye hep böyleyim ben :))Senin neden hep böyle kız
Bence bunu bi araştırmalısın Can'ım hamile kalmaya çalışıyorsun önce adetini düzene sokman gerekiyor benceAynen yaa niye hep böyleyim ben :))
Polikistik var hayatim bende zaten dr kontrolünde ugrasiyorum da bu ay demistim ya klomene cevap vermedi yumurtalar adet olunca igne tedavisine başlıcamBence bunu bi araştırmalısın Can'ım hamile kalmaya çalışıyorsun önce adetini düzene sokman gerekiyor bence
Can'ım benim bi tanıdığım iğne tedavisiyle hamile kaldı hap nda da etki etmemiş inşallaj seninde onun gibi tatlı bi bebişin olurPolikistik var hayatim bende zaten dr kontrolünde ugrasiyorum da bu ay demistim ya klomene cevap vermedi yumurtalar adet olunca igne tedavisine başlıcam
Evet cnm banada igneye baslayacak drum bu ay glukofen bode.inofolic diye iki hap verdi adetini de düzenler dedi bekliyorum bakalimCan'ım benim bi tanıdığım iğne tedavisiyle hamile kaldı hap nda da etki etmemiş inşallaj seninde onun gibi tatlı bi bebişin olur
Aynen o glukofen kullandı oda ay inşallah seninde olur kız ama sakın doktorunun Sözünden çıkma sana ilişki tarihi saati verecek hepsini güzel değerlendirEvet cnm banada igneye baslayacak drum bu ay glukofen bode.inofolic diye iki hap verdi adetini de düzenler dedi bekliyorum bakalim
Ayy ins cnm yaa yoruldum valla her ay dra gitmekten rabbim neylerse guzel eyler diyorum her ay sabrediyorum cok şükür bin şükür oglum var ama kardesi olsun kardes sevgisini yasasin cok.istiyorum ve 11 ay oldu artik sabrim azaldi..Aynen o glukofen kullandı oda ay inşallah seninde olur kız ama sakın doktorunun Sözünden çıkma sana ilişki tarihi saati verecek hepsini güzel değerlendir
Can'ım bide stres yapma bak kendini rahat bırak düşünme o an hamile kalmam lazım falan deme Can'ım o da etkiler sabırlı olucaz tek çare bu ilk çocuğunda tedaviyle mi olduAyy ins cnm yaa yoruldum valla her ay dra gitmekten rabbim neylerse guzel eyler diyorum her ay sabrediyorum cok şükür bin şükür oglum var ama kardesi olsun kardes sevgisini yasasin cok.istiyorum ve 11 ay oldu artik sabrim azaldi..
Oglum 5.ay da oldu 3.ay pkolu oldugum icin klomen kullanmistim ama o ay olmadi iki ay sonra kendiliginden olduCan'ım bide stres yapma bak kendini rahat bırak düşünme o an hamile kalmam lazım falan deme Can'ım o da etkiler sabırlı olucaz tek çare bu ilk çocuğunda tedaviyle mi oldu
Yine olur Can'ım takma kafanaOglum 5.ay da oldu 3.ay pkolu oldugum icin klomen kullanmistim ama o ay olmadi iki ay sonra kendiliginden oldu
İnsallah hayirlisiylaYine olur Can'ım takma kafana
Kızlar kan verdim bi saate çıkıcakbakalım geçen hafta bugun 19.25ti bugun kaç olmuş
Kızlar kan verdim bi saate çıkıcakbakalım geçen hafta bugun 19.25ti bugun kaç olmuş
784 çıktı Can'ım yaCanim guzel haberlerle gel insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?