- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
Benimde bu haptı Can'ım yok üçüncüden sonra başladım bi buçuk ayda da hamile kaldımevet tatlım bana da verdi, hatta bu akşam sonuncusunu içeceğim. cyclo progynova içiyorum ben. Sen kürtaj sonrası ilk regliden sonra mı bıraktın korunmayı?
Aynen ama 0-10 arası değer olması normalmiş Can'ım 10 üzeri hamilelik diyolarTUHAF AMA DEMI CANIM
Insallah o 1.40 olan degerin yakinda 100 lere 1000 lere cikarCanlar ben bugun karın ağrısından doktora gittiğimde 1,20 olan bhcg 1,40 yükseliyormu yavaş yavaş adetimin vakti gelmediği içinmi bu böyle yavaş yavaş yükseliyor
Insallah o 1.40 olan degerin yakinda 100 lere 1000 lere cikarCanlar ben bugun karın ağrısından doktora gittiğimde 1,20 olan bhcg 1,40 yükseliyormu yavaş yavaş adetimin vakti gelmediği içinmi bu böyle yavaş yavaş yükseliyor
Insallah o 1.40 olan degerin yakinda 100 lere 1000 lere cikar
Kizlar belirti olarak sag kasik agrim vardi oda yok artik gerci belirti icin daha erken 10 gun var adete.acele ediyom
Karnimizin icinde birseyler oluyor ama ne oluyor bilmiyoz.hamilelikten once 25 gunde bir adet olurdum hemen zaman gelirdi dogumdan sonra 30 gunde bir olmaya basladim bu seferde zaman gecmiyor daha adetime 10 gun var ben belirti ariyombenımde o ağrılarım vardı ama şimdilerde yok dün ınanırmısın karın ağrısından acılde aldım soluğu bugun bırazdaha iyiyim çok şükür bakalım pazartesıye kadar adet olmam gerek içimden bir his olucağımı söylüyor ama bakalım cunku ne mıde bulantısı ne halsızlık nede baş dönmesı nede uyku halı var mübarek en azından bırı olur demi
Karnimizin icinde birseyler oluyor ama ne oluyor bilmiyoz.hamilelikten once 25 gunde bir adet olurdum hemen zaman gelirdi dogumdan sonra 30 gunde bir olmaya basladim bu seferde zaman gecmiyor daha adetime 10 gun var ben belirti ariyom((
Pazartesi adet olman lazim cumaya kadar bekle adet olmazsan oyle idrar testi yapnormal şartlarda 25 inde olmam gerek bakalım canım ya hayırlısı rabbım ol der ve olur canım ya ınşallah benım bu az az yukselen sonuçlar adet gunu falan tavan yaparda bende en yakın zamanda sende hepımız guzel haberleri verırız burda
Pazartesi adet olman lazim cumaya kadar bekle adet olmazsan oyle idrar testi yap
Karin agrina bir teshis koyamadilarmi tam olarak neresi agriyoraynen karın ağrım cok fazla yanı böyle ateşte cıkııyorum dün 37.5 du akşam böyle belirtilerde olabılıyomuş
Keseyi kesin gorursun de kalp atışlarını belki duyamaya bilirsin gerçi 6-7 haftalık oluyor sun muhtemelen duyarsınarkadaslar benım bugun degerım 166 cıktı doktorda ıkı hafta sonra gel keseye belkı kalp atıslarını bıle duyabılırız dedıde bende 5 mayısa randevu aldım ozaman kese ve kalp atıslarını gorebılırmıyız duyabılırmıyız
Kesede kalp atislarida gorulurarkadaslar benım bugun degerım 166 cıktı doktorda ıkı hafta sonra gel keseye belkı kalp atıslarını bıle duyabılırız dedıde bende 5 mayısa randevu aldım ozaman kese ve kalp atıslarını gorebılırmıyız duyabılırmıyız
Karin agrina bir teshis koyamadilarmi tam olarak neresi agriyor
Benimde bu haptı Can'ım yok üçüncüden sonra başladım bi buçuk ayda da hamile kaldıminşallah seninde böyle olur bana doktorum adetin gelsin tekrar gel çocuk için konuşalım dedi ama gitmedim çok erken diye iki ay bekledim sonra kontrole gittim benden hormon testi istedi baya yüklü bi test dört saatte falan çıktı bi sorun yok dedi başlayabilirsiniz çalışmaya dedi o ayı pek değerlendirmedik bidahaki ay tuttu bebiş
Ilk defami boyle oluyorsunorta kısmı sağ sol değil canım ortada bıraz alt kısma yakın ağrı baş ağrısı hergün bu saatlerde feci bir ateş basıyor adetmı yoksa başka belırtımı ayırt edemıyosun kı gaz var bıraz sanırım ama ağrı sabıt gecmıyor ozellıkle oturduğum zaman ayakta yok ağrı iş yerınde bayılcak gıbı oluyorum bu ateş basmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?