• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Evet cnm 2. İcin ugrasiyorum 5 yaşında bir oglum var cok şükür bin şükür hep duamda once hic olmayanlarin olsun.ins diyorum sonra ben
Insallah tez zamanda olur.benimde 6 aylik nir oglum var 38 yasundayim yasim ilerledigi icin bir tane daha olsun istiyom.bakalim buay olacakmi

Insallah tez zamanda olur.benimde 6 aylik nir oglum var 38 yasundayim yasim ilerledigi icin bir tane daha olsun istiyom.bakalim buay olacakmi
Benim yasta 30 daha erken düşünmedigim icin biraz pismanim ama calisincs goze almak zor oluyor

Amin Can'ım ya sağlıklı olsunda inşallah değer iyi artar kızlar ya hamileyiiim :-) şak gibi allahım şükürler olsun
Gerçekten mi ??? Maşallah cnm darısı da bizlere inşallah çok güzel inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bu sefer.bu ay Yaptığın özel birşey varmıydı?

Kizlar ben normalde cok.kabizlik ceken biriyim adet gunum düzensiz oldugu icin günümde su gündür diyemiyorum ama bugun adetimin 28.gunumdeyim ve afedersiniz ishal oldum ilk kez adet oncesi havalardanmi bilemedimki boyke bir belirti olurmuki

Gerçekten mi ??? Maşallah cnm darısı da bizlere inşallah çok güzel inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bu sefer.bu ay Yaptığın özel birşey varmıydı?
Gerçekten bende inanamıyorum :-) hafta sonu tekrar gidicem değer için yükselişe bakıcam özel olan bişey yok Can'ım sadece aman olsun bugun yumurtlama günü hemen yapmalıyız falan demedik hiç kafamıza göre hareket ettik çok takmadık :-) eşim hala inanmıyo doktorda görüp doğana kadar inanmıycakmış:-) oda haklı daha önce kötü bi olay yaşadık

Gerçekten bende inanamıyorum :-) hafta sonu tekrar gidicem değer için yükselişe bakıcam özel olan bişey yok Can'ım sadece aman olsun bugun yumurtlama günü hemen yapmalıyız falan demedik hiç kafamıza göre hareket ettik çok takmadık :-) eşim hala inanmıyo doktorda görüp doğana kadar inanmıycakmış:-) oda haklı daha önce kötü bi olay yaşadık
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah tebrik ederim;)

İnşallah Can'ım çok sağol grip oldum çok fena Nasıl gelicek bakalım

Canım ateşini takip et yükselirse parol kullanabilirsin. Yüksek ateş de tehlikeli bebis için. Onun dışında ihlamur icebilirsin zencefil fazla kullanmamaya çalış fazla kullanimda adet sokturucu ozelligi varmış. Bol bol sivi al gecer insallah. Bende yasamistim gebeligin basinda bir kac defa :( dikkat et kendine ve bebise

Canım ateşini takip et yükselirse parol kullanabilirsin. Yüksek ateş de tehlikeli bebis için. Onun dışında ihlamur icebilirsin zencefil fazla kullanmamaya çalış fazla kullanimda adet sokturucu ozelligi varmış. Bol bol sivi al gecer insallah. Bende yasamistim gebeligin basinda bir kac defa :KK43: dikkat et kendine ve bebise
İnşallah çabuk atlatırım Can'ım çok sağol

Arkadaşlar merhaba benim bir hafta önce bhcg testi sıfır cıkmıştı bügün 1,20 sizce gebelik varmı

Arkadaşlar merhaba benim bir hafta önce bhcg testi sıfır cıkmıştı bügün 1,20 sizce gebelik varmı
Adetinde gecikme varmi.1,20 cok birsey ifade etmiyor.en az 5 olmasi lazim diyorlar.ertesi gunu tekrardan yaptir en azundan 3 e cikmasi lazim

Kizlar ben normalde cok.kabizlik ceken biriyim adet gunum düzensiz oldugu icin günümde su gündür diyemiyorum ama bugun adetimin 28.gunumdeyim ve afedersiniz ishal oldum ilk kez adet oncesi havalardanmi bilemedimki boyke bir belirti olurmuki
Ishal belirti olabiliyor baska belirtin varmi.goruyonmu bir dogum bile yapsak yinede belirti ariyoz:))))

Ishal belirti olabiliyor baska belirtin varmi.goruyonmu bir dogum bile yapsak yinede belirti ariyoz:))))

Back