Evet cnm 2. İcin ugrasiyorum 5 yaşında bir oglum var cok şükür bin şükür hep duamda once hic olmayanlarin olsun.ins diyorum sonra benIkincisi icin ugrasiyon galiba.cocugun kac yasinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm 2. İcin ugrasiyorum 5 yaşında bir oglum var cok şükür bin şükür hep duamda once hic olmayanlarin olsun.ins diyorum sonra benIkincisi icin ugrasiyon galiba.cocugun kac yasinda
Insallah tez zamanda olur.benimde 6 aylik nir oglum var 38 yasundayim yasim ilerledigi icin bir tane daha olsun istiyom.bakalim buay olacakmiEvet cnm 2. İcin ugrasiyorum 5 yaşında bir oglum var cok şükür bin şükür hep duamda once hic olmayanlarin olsun.ins diyorum sonra ben
Sağol Can'ım inşallah yükselir değerim daha çok sevinirimçok sevindim canım benim tebrik ederim
Hadi gözün Aydın canım inşallah güzel bi gebelik yaşarsın sağlıkla sıhhatle doğurursun meleğiniSağol Can'ım inşallah yükselir değerim daha çok sevinirim
Benim yasta 30 daha erken düşünmedigim icin biraz pismanim ama calisincs goze almak zor oluyorInsallah tez zamanda olur.benimde 6 aylik nir oglum var 38 yasundayim yasim ilerledigi icin bir tane daha olsun istiyom.bakalim buay olacakmi
İnşallah Can'ım çok sağol grip oldum çok fena Nasıl gelicek bakalımHadi gözün Aydın canım inşallah güzel bi gebelik yaşarsın sağlıkla sıhhatle doğurursun meleğini
Gerçekten mi ??? Maşallah cnm darısı da bizlere inşallah çok güzel inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bu sefer.bu ay Yaptığın özel birşey varmıydı?Amin Can'ım ya sağlıklı olsunda inşallah değer iyi artar kızlar ya hamileyiiim şak gibi allahım şükürler olsun
Ilki istedigin zamandami olmustuBenim yasta 30 daha erken düşünmedigim icin biraz pismanim ama calisincs goze almak zor oluyor
5 ayda olmuştu ilki bu daha nazli cikti 11.aydayiz halen olmadiIlki istedigin zamandami olmustu
Gerçekten bende inanamıyorum hafta sonu tekrar gidicem değer için yükselişe bakıcam özel olan bişey yok Can'ım sadece aman olsun bugun yumurtlama günü hemen yapmalıyız falan demedik hiç kafamıza göre hareket ettik çok takmadık eşim hala inanmıyo doktorda görüp doğana kadar inanmıycakmış oda haklı daha önce kötü bi olay yaşadıkGerçekten mi ??? Maşallah cnm darısı da bizlere inşallah çok güzel inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bu sefer.bu ay Yaptığın özel birşey varmıydı?
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah tebrik ederimGerçekten bende inanamıyorum hafta sonu tekrar gidicem değer için yükselişe bakıcam özel olan bişey yok Can'ım sadece aman olsun bugun yumurtlama günü hemen yapmalıyız falan demedik hiç kafamıza göre hareket ettik çok takmadık eşim hala inanmıyo doktorda görüp doğana kadar inanmıycakmış oda haklı daha önce kötü bi olay yaşadık
Amin Can'ım inşallah Allah sana da nasip etsin inşallahRabbim bir daha yaşatmasın inşallah tebrik ederim
İnşallah Can'ım çok sağol grip oldum çok fena Nasıl gelicek bakalım
İnşallah çabuk atlatırım Can'ım çok sağolCanım ateşini takip et yükselirse parol kullanabilirsin. Yüksek ateş de tehlikeli bebis için. Onun dışında ihlamur icebilirsin zencefil fazla kullanmamaya çalış fazla kullanimda adet sokturucu ozelligi varmış. Bol bol sivi al gecer insallah. Bende yasamistim gebeligin basinda bir kac defa dikkat et kendine ve bebise
Adetinde gecikme varmi.1,20 cok birsey ifade etmiyor.en az 5 olmasi lazim diyorlar.ertesi gunu tekrardan yaptir en azundan 3 e cikmasi lazimArkadaşlar merhaba benim bir hafta önce bhcg testi sıfır cıkmıştı bügün 1,20 sizce gebelik varmı
Ishal belirti olabiliyor baska belirtin varmi.goruyonmu bir dogum bile yapsak yinede belirti ariyoz:))))Kizlar ben normalde cok.kabizlik ceken biriyim adet gunum düzensiz oldugu icin günümde su gündür diyemiyorum ama bugun adetimin 28.gunumdeyim ve afedersiniz ishal oldum ilk kez adet oncesi havalardanmi bilemedimki boyke bir belirti olurmuki
Ishal belirti olabiliyor baska belirtin varmi.goruyonmu bir dogum bile yapsak yinede belirti ariyoz:))))Kizlar ben normalde cok.kabizlik ceken biriyim adet gunum düzensiz oldugu icin günümde su gündür diyemiyorum ama bugun adetimin 28.gunumdeyim ve afedersiniz ishal oldum ilk kez adet oncesi havalardanmi bilemedimki boyke bir belirti olurmuki
Adetinde gecikme varmi.1,20 cok birsey ifade etmiyor.en az 5 olmasi lazim diyorlar.ertesi gunu tekrardan yaptir en azundan 3 e cikmasi lazim