Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Sanırım bat bekleyenlerden güzel haber yok
bare içimizden birininki tutsaydı ama hayırlısı artık canım bu arada azönce öksürürken bişeylerin geldiğini hissettim lavaboya gittim benden büyükçe bi et parçası gelmiş neacaba o

bare içimizden birininki tutsaydı ama hayırlısı artık canım bu arada azönce öksürürken bişeylerin geldiğini hissettim lavaboya gittim benden büyükçe bi et parçası gelmiş neacaba o
Beyaz mı kırmızı mı bir de suyun altına tutunca akıp gidiyor mu

Bir senedir kk dayım eskilerden ÇOĞU arkadaş hamile kaldı eskilerden Sabırla bekleyen tanıdıklardan biri de sensin ne olacak bizim halimiz

kırmızı canım bende hemen suyun altına tuttum akıp gitmedi canım ama akıntı değil böyle değişik bişey
Bebek olsa beyaz olurdu muhtemelen pıhtıdır ama takip et belki devamı gelir bak bakalım beyaz et parçası geliyor mu?

Bir senedir kk dayım eskilerden ÇOĞU arkadaş hamile kaldı eskilerden Sabırla bekleyen tanıdıklardan biri de sensin ne olacak bizim halimiz
aynen canım bende öyle 4 yıl oldu artık bebek düşünüyoruz ne duyduysak yaptık ettik ama Rabbim daha zamanını bekliyo demek ki benim bu ay sondu doktor artık tüp bebeğe geç dedi yumurta rezervim azalmış ya yaşıma göre bakıcaz artık bakalım

günaydın canım malesef ben dün akşam adet oldum
Canım benim ya inanın hepinize dua ediyorum. allahım bayram edeceğimiz günleri göstersin inş.
Canım benim de arkası dönük tü. Kalp atışını gördük. öyle içim rahatladı. Birde bişey olsa allah korusun buyumezdi heralde. canım seninde Dr dan yabancı yüzün gulmemis, İstanbul yada ankaraya gitsen tanidiklarin varmı oralarda? Sana Dr önerebilirim. için rahat eder enazindan?

Amh mi yaptırdın? YAŞ kaç?

Umarım iyidir ama eğer girmeme kararı aldiysa keşke bizimle paylaşıp gitseydi.

İnş canım busefer durduruyorum kendimi takmamaya çalışıyorum. inş. allaha emanetiz.
canım herşey yolunda gidiyor şükür bak nerdeyse 12.haftadasın yani en önemli zamanlar geçti gitti inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek bebişin sana tutundu sımsıkı :)))

Amh mi yaptırdın? YAŞ kaç?
evet canım bu ay yaptırdım 2.4 çıkmıştı yaşım 32 dr yumurta rezervin yaşına göre az dedi 40 yaşına gelmeden menapoza girersin sen dedi o yüzden bu ay son klomen denememdi doktorum önümüzdeki ay tüp bebeğe geç dedi zaman kaybetmeden

Hımm anladım aslında değer yeterli infertilite sınırında ama siz Bayağı doğal yolla deneme yapmışsınız inşallah yüzünüz Güler en kısa zamanda

Ben de amh baktırmak istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı bir süre daha doğal yol de emek istiyorum.kürtaj olala 4 ay oldu hemen ardından hsg falan Çekildi.iki aydır deniyoruz belki etkisi falan olur diye bir Ümit doğal yolu deniyoruz.yoksa bize de tüp bebek yolu gözüküyor.

Nerde ne kadar baktırdın cnm amh?

istanbulda özel hastanede baktırdım canım 175 tl

canım herşey yolunda gidiyor şükür bak nerdeyse 12.haftadasın yani en önemli zamanlar geçti gitti inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek bebişin sana tutundu sımsıkı :)))
İnş canım allah razı olsun. darısı en en kısa zamanda sizlere olsun. Sağlıkla gelsin kucaklarimiza inş.

Canım ailem istanbulda doğma büyüme istanbulluyum. Bakalim ne diyecek yarin duruma göre düşünüyorum gitmeyi. Bide 20. Haftada detayli ultrason burada yokmus sanirim o zamana gidebilirim zaten bakalim yarin ki duruma gore karar vericem

Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
Ne var ne yok yeni bebiş haberleri varmi?
Ben klomenle 3. Ayima baslamistim. Klomen bittikten sonra iki tane 15 m yymurtam olustu. 2 gun sonra çatlatma ignesi icin dr a gittim kontrole. Yumurtalarim kendilginden catlamis. Daha si teki kesin catlamista digeride catlamistir buyuk ihtimal sivi var dedi doktorum. Igneye gerek kalmadi yani bu ay. Sasirdim acikcasi.
15. De adet olmustum gecen ay.
Bugun 21. Gunumdeyim. Igneyle 28. Gunde adet olurdum. Bakalim bu sefer nasil olucak. Insallah olmam tabiki cunku rahim filmi cektiricem adet olursam ve ben acaip korkuyorum.
1 sene olucak bebek isteyeli neredeyse. Ve ben sanirim cok yiprandim. Hayirlisi tabiki taktiri ilahi Allahtan.
Sabredip beklemekten dua etmekten baska yapabilecegimiz bisey yok.
Doktorum bir hafta gun aşıri iliski olsun dedi. Bende ilk dört gun her gun yaptim sonra gun asiri devam ediyoruz. Umarim catlama anini kacirmanisizdir.
Belirtide yok aksi gibi. Gerci olduda noldu yine kirmizilari gordum.
Neyse kizlar gece gece cenem dustu yine.
Hayirlisi bakalim. Yasayip gorucez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…