- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
hayırlısı canım hakkımızdaGünaydın bende dün sabah adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı canım hakkımızdaGünaydın bende dün sabah adet oldum
bare içimizden birininki tutsaydı ama hayırlısı artık canım bu arada azönce öksürürken bişeylerin geldiğini hissettim lavaboya gittim benden büyükçe bi et parçası gelmiş neacaba oSanırım bat bekleyenlerden güzel haber yok
Beyaz mı kırmızı mı bir de suyun altına tutunca akıp gidiyor mubare içimizden birininki tutsaydı ama hayırlısı artık canım bu arada azönce öksürürken bişeylerin geldiğini hissettim lavaboya gittim benden büyükçe bi et parçası gelmiş neacaba o
kırmızı canım bende hemen suyun altına tuttum akıp gitmedi canım ama akıntı değil böyle değişik bişeyBeyaz mı kırmızı mı bir de suyun altına tutunca akıp gidiyor mu
Bir senedir kk dayım eskilerden ÇOĞU arkadaş hamile kaldı eskilerden Sabırla bekleyen tanıdıklardan biri de sensin ne olacak bizim halimizbare içimizden birininki tutsaydı ama hayırlısı artık canım bu arada azönce öksürürken bişeylerin geldiğini hissettim lavaboya gittim benden büyükçe bi et parçası gelmiş neacaba o
Bebek olsa beyaz olurdu muhtemelen pıhtıdır ama takip et belki devamı gelir bak bakalım beyaz et parçası geliyor mu?kırmızı canım bende hemen suyun altına tuttum akıp gitmedi canım ama akıntı değil böyle değişik bişey
aynen canım bende öyle 4 yıl oldu artık bebek düşünüyoruz ne duyduysak yaptık ettik ama Rabbim daha zamanını bekliyo demek ki benim bu ay sondu doktor artık tüp bebeğe geç dedi yumurta rezervim azalmış ya yaşıma göre bakıcaz artık bakalımBir senedir kk dayım eskilerden ÇOĞU arkadaş hamile kaldı eskilerden Sabırla bekleyen tanıdıklardan biri de sensin ne olacak bizim halimiz
Canım benim ya inanın hepinize dua ediyorum. allahım bayram edeceğimiz günleri göstersin inş.günaydın canım malesef ben dün akşam adet oldum
Canım benim de arkası dönük tü. Kalp atışını gördük. öyle içim rahatladı. Birde bişey olsa allah korusun buyumezdi heralde. canım seninde Dr dan yabancı yüzün gulmemis, İstanbul yada ankaraya gitsen tanidiklarin varmı oralarda? Sana Dr önerebilirim. için rahat eder enazindan?Canım haklısın doktor da belki pozisyonu öyledir falan dedi ama burada tam olarak guven veren bir doktor yok o yuzden tedirgin oluyorum. Düşün şehir de kuvoz yok erken doğum da 2 saatlik ile gönderiyorlar. Yani her doktorun olumsuz bir hikayesi var devlettekine guveniyordum ama o da tahlilimi yanlis yorumladi... Bir de ne boyunu ne kilosunu hicbirini söylemiyorlar bile sadece iyi diyor devletteki. Ozeldeki geçen cinsiyeti soylediginde ellerini ayaklarini falan gosterdi. Ama boy kilo bilgisi hic söylenmiyor insallah rabbim kucağımiza almamizi da nasip eder. Sen hic tedirgin olma kuzum benimde o haftalarda uyuyordu hatta arkasi dönüktü korkmuştum kalp atışıni göremeyince. Insallah her şey güzel olacak kötü düşünme
inşallah öyledir :))Kızlar charmant tan hala haber yok bence hamile kaldı ve doğum yaptıktan sonra bize bi cööö yapıcak içime öyle doğuyo :))
Amh mi yaptırdın? YAŞ kaç?aynen canım bende öyle 4 yıl oldu artık bebek düşünüyoruz ne duyduysak yaptık ettik ama Rabbim daha zamanını bekliyo demek ki benim bu ay sondu doktor artık tüp bebeğe geç dedi yumurta rezervim azalmış ya yaşıma göre bakıcaz artık bakalım
Umarım iyidir ama eğer girmeme kararı aldiysa keşke bizimle paylaşıp gitseydi.Kızlar charmant tan hala haber yok bence hamile kaldı ve doğum yaptıktan sonra bize bi cööö yapıcak içime öyle doğuyo :))
İnş canım busefer durduruyorum kendimi takmamaya çalışıyorum. inş. allaha emanetiz.
canım herşey yolunda gidiyor şükür bak nerdeyse 12.haftadasın yani en önemli zamanlar geçti gitti inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek bebişin sana tutundu sımsıkı :)))Umarım iyidir ama eğer girmeme kararı aldiysa keşke bizimle paylaşıp gitseydi.
İnş canım busefer durduruyorum kendimi takmamaya çalışıyorum. inş. allaha emanetiz.
evet canım bu ay yaptırdım 2.4 çıkmıştı yaşım 32 dr yumurta rezervin yaşına göre az dedi 40 yaşına gelmeden menapoza girersin sen dedi o yüzden bu ay son klomen denememdi doktorum önümüzdeki ay tüp bebeğe geç dedi zaman kaybetmedenAmh mi yaptırdın? YAŞ kaç?
Hımm anladım aslında değer yeterli infertilite sınırında ama siz Bayağı doğal yolla deneme yapmışsınız inşallah yüzünüz Güler en kısa zamandaevet canım bu ay yaptırdım 2.4 çıkmıştı yaşım 32 dr yumurta rezervin yaşına göre az dedi 40 yaşına gelmeden menapoza girersin sen dedi o yüzden bu ay son klomen denememdi doktorum önümüzdeki ay tüp bebeğe geç dedi zaman kaybetmeden
istanbulda özel hastanede baktırdım canım 175 tlHımm anladım aslında değer yeterli infertilite sınırında ama siz Bayağı doğal yolla deneme yapmışsınız inşallah yüzünüz Güler en kısa zamanda
Ben de amh baktırmak istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı bir süre daha doğal yol de emek istiyorum.kürtaj olala 4 ay oldu hemen ardından hsg falan Çekildi.iki aydır deniyoruz belki etkisi falan olur diye bir Ümit doğal yolu deniyoruz.yoksa bize de tüp bebek yolu gözüküyor.
Nerde ne kadar baktırdın cnm amh?
İnş canım allah razı olsun. darısı en en kısa zamanda sizlere olsun. Sağlıkla gelsin kucaklarimiza inş.canım herşey yolunda gidiyor şükür bak nerdeyse 12.haftadasın yani en önemli zamanlar geçti gitti inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek bebişin sana tutundu sımsıkı :)))
Canım benim ya inanın hepinize dua ediyorum. allahım bayram edeceğimiz günleri göstersin inş.
Canım benim de arkası dönük tü. Kalp atışını gördük. öyle içim rahatladı. Birde bişey olsa allah korusun buyumezdi heralde. canım seninde Dr dan yabancı yüzün gulmemis, İstanbul yada ankaraya gitsen tanidiklarin varmı oralarda? Sana Dr önerebilirim. için rahat eder enazindan?
Tamam canım haberdar et bizleride. . .Canım ailem istanbulda doğma büyüme istanbulluyum. Bakalim ne diyecek yarin duruma göre düşünüyorum gitmeyi. Bide 20. Haftada detayli ultrason burada yokmus sanirim o zamana gidebilirim zaten bakalim yarin ki duruma gore karar vericem