• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
Ne var ne yok yeni bebiş haberleri varmi?
Ben klomenle 3. Ayima baslamistim. Klomen bittikten sonra iki tane 15 m yymurtam olustu. 2 gun sonra çatlatma ignesi icin dr a gittim kontrole. Yumurtalarim kendilginden catlamis. Daha si teki kesin catlamista digeride catlamistir buyuk ihtimal sivi var dedi doktorum. Igneye gerek kalmadi yani bu ay. Sasirdim acikcasi.
15. De adet olmustum gecen ay.
Bugun 21. Gunumdeyim. Igneyle 28. Gunde adet olurdum. Bakalim bu sefer nasil olucak. Insallah olmam tabiki cunku rahim filmi cektiricem adet olursam ve ben acaip korkuyorum.
1 sene olucak bebek isteyeli neredeyse. Ve ben sanirim cok yiprandim. Hayirlisi tabiki taktiri ilahi Allahtan.
Sabredip beklemekten dua etmekten baska yapabilecegimiz bisey yok.
Doktorum bir hafta gun aşıri iliski olsun dedi. Bende ilk dört gun her gun yaptim sonra gun asiri devam ediyoruz. Umarim catlama anini kacirmanisizdir.
Belirtide yok aksi gibi. Gerci olduda noldu yine kirmizilari gordum.
Neyse kizlar gece gece cenem dustu yine.
Hayirlisi bakalim. Yasayip gorucez :)
canm rahim filminden korkma hiç dayanılmıcak bişi değil abartıyorlar inşallah buay gerek kalmaz ama olursada korkma yani
benimde 13.ay gebelik oluştu ümidimi yitirdiğimde oldu :))gerçi düşük oldu ama gebe kalabildimi anladm üstünden 6ay geçti bide düşüğün arkası hemen gelir derler bekliyorum hala :)) demem o ki gerçekten nasip nezamansa ozaman geliyor sen anlamadan inşallah bu ay yumoşlar yüzünü güldürür

evet canım bu ay yaptırdım 2.4 çıkmıştı yaşım 32 dr yumurta rezervin yaşına göre az dedi 40 yaşına gelmeden menapoza girersin sen dedi o yüzden bu ay son klomen denememdi doktorum önümüzdeki ay tüp bebeğe geç dedi zaman kaybetmeden
benimki de az malesef. yaşım da 38. ben de nisanda tutmazsa artık mayısta falan düşünüyorum tüp.

selam kızlar doktordan geldim şimdi bu ay 2 yumurtamda çatlamamış doktor doğum kontrol hapı verdi bu arada da dedi gidip bi tüp bebek merkezine başlayın dedi en azından tahlilleriniz yapılsın mayıs ayındada tedaviye başlarsınız dedi

canm rahim filminden korkma hiç dayanılmıcak bişi değil abartıyorlar inşallah buay gerek kalmaz ama olursada korkma yani
benimde 13.ay gebelik oluştu ümidimi yitirdiğimde oldu :))gerçi düşük oldu ama gebe kalabildimi anladm üstünden 6ay geçti bide düşüğün arkası hemen gelir derler bekliyorum hala :)) demem o ki gerçekten nasip nezamansa ozaman geliyor sen anlamadan inşallah bu ay yumoşlar yüzünü güldürür
Imsallah cnm ya cidden baya korkuyorum. Canimda tatli degildir ama bi korkutuuor beni.
Evet nasip nezamansa ozaman ama boz sabredip bekleyemiyoruz .insanoglu boyle iste canim.
Insallah bu ay hepimizin yuzu gulerde bugunleeri unuturuz.
Benden sonra evlenip bi sene icinde bebisi olanlar var hep cewremde. Daha gecen gum haberini aldim yine. Insan cidden uzuluyor

Merhaba kizlar ya bu ay nasil bir ay hic iyi haber alamadik bende dra gittim bugun klimenle yumurta gelisimi olmamis dedi daha omce iki kez kullandigimda olmustu direnc saglamis vucudun dedi pko da var kiloda var bende ;(
İnofolic verdi glukofaj verdi bu ay igne tedavisne başlayalım dedi esimdende sperm ornegi istedi bakalim

Imsallah cnm ya cidden baya korkuyorum. Canimda tatli degildir ama bi korkutuuor beni.
Evet nasip nezamansa ozaman ama boz sabredip bekleyemiyoruz .insanoglu boyle iste canim.
Insallah bu ay hepimizin yuzu gulerde bugunleeri unuturuz.
Benden sonra evlenip bi sene icinde bebisi olanlar var hep cewremde. Daha gecen gum haberini aldim yine. Insan cidden uzuluyor
evet doğru canım bende bi bakıyorum pıtır pıtır hamile haberleri dökülüyo doğuranlar falan :)) bende kendimi avutuyorum zor olacak ama daha kıymetlimi olur oyüzden diye tabiki herkesin miniği kıymetli kendine ama böyle avuntular veriyorum kendime kafayı rahatlatıyorum :))
inşallah buay hepimizin yüzü güler dediğin gibi

Merhaba kizlar ya bu ay nasil bir ay hic iyi haber alamadik bende dra gittim bugun klimenle yumurta gelisimi olmamis dedi daha omce iki kez kullandigimda olmustu direnc saglamis vucudun dedi pko da var kiloda var bende ;(
İnofolic verdi glukofaj verdi bu ay igne tedavisne başlayalım dedi esimdende sperm ornegi istedi bakalim
canım Skry10 Skry10 doktor aynı şeyi sölemiş hamile kaldı gelişmemiş yumi dediği halde testleri yaptırmanız iyi olur eşinin enazından bişi olup olmadığı anlaşılır

selam kızlar doktordan geldim şimdi bu ay 2 yumurtamda çatlamamış doktor doğum kontrol hapı verdi bu arada da dedi gidip bi tüp bebek merkezine başlayın dedi en azından tahlilleriniz yapılsın mayıs ayındada tedaviye başlarsınız dedi
canım sen klomen aşılama tedavisi görmüşmüydün hakkımıza hayırlısı herzaman ama inşallah topikçe peşpeşe mutlu haberler alırız

Aaa dogru hatırlıyorum ben elimden geleni yapayim da gerisi takdiri ilahi
aynen öyle canım eşiinin spremiyogramını yaptırın gerekirse sende hsg çektir ben hepsini yaptırdım tedaviye karar verirsek elimde olsun die

tüp için gittiğinde beni de bilgilendir olur mu canım? ben nisanda tutmazsa artık mayıs başı gitmeyi düşünüyorum. acaba regli sırasında mı gitmek gerek bilmiyorum ama.

kızlar bende en son 2014 nisan ayında hsg çekilmiştim acaba yenilesemmi tekrardan

tüp için gittiğinde beni de bilgilendir olur mu canım? ben nisanda tutmazsa artık mayıs başı gitmeyi düşünüyorum. acaba regli sırasında mı gitmek gerek bilmiyorum ama.
tabiiki canım bu hafta içine randevu alabilirsek gidicez benim bi tanıdık doktor alıcak randevuyu adetliyken git daha iyi olur dedi bakar ne var ne yok die dedi

Back