- 20 Mart 2010
- 1.434
- 916
- 123
canm rahim filminden korkma hiç dayanılmıcak bişi değil abartıyorlar inşallah buay gerek kalmaz ama olursada korkma yaniMerhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
Ne var ne yok yeni bebiş haberleri varmi?
Ben klomenle 3. Ayima baslamistim. Klomen bittikten sonra iki tane 15 m yymurtam olustu. 2 gun sonra çatlatma ignesi icin dr a gittim kontrole. Yumurtalarim kendilginden catlamis. Daha si teki kesin catlamista digeride catlamistir buyuk ihtimal sivi var dedi doktorum. Igneye gerek kalmadi yani bu ay. Sasirdim acikcasi.
15. De adet olmustum gecen ay.
Bugun 21. Gunumdeyim. Igneyle 28. Gunde adet olurdum. Bakalim bu sefer nasil olucak. Insallah olmam tabiki cunku rahim filmi cektiricem adet olursam ve ben acaip korkuyorum.
1 sene olucak bebek isteyeli neredeyse. Ve ben sanirim cok yiprandim. Hayirlisi tabiki taktiri ilahi Allahtan.
Sabredip beklemekten dua etmekten baska yapabilecegimiz bisey yok.
Doktorum bir hafta gun aşıri iliski olsun dedi. Bende ilk dört gun her gun yaptim sonra gun asiri devam ediyoruz. Umarim catlama anini kacirmanisizdir.
Belirtide yok aksi gibi. Gerci olduda noldu yine kirmizilari gordum.
Neyse kizlar gece gece cenem dustu yine.
Hayirlisi bakalim. Yasayip gorucez :)
benimde 13.ay gebelik oluştu ümidimi yitirdiğimde oldu :))gerçi düşük oldu ama gebe kalabildimi anladm üstünden 6ay geçti bide düşüğün arkası hemen gelir derler bekliyorum hala :)) demem o ki gerçekten nasip nezamansa ozaman geliyor sen anlamadan inşallah bu ay yumoşlar yüzünü güldürür