• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Veson Veson haklısın galiba ben yumurtlamışım.çünkü bugünkü ovu testi kocaaman negatif:)
İnşallah gelecek aylarda bu kadar gecikmez.çünkü bu ay döngüm 45 gün olacak nerdeyse.

Veson Veson haklısın galiba ben yumurtlamışım.çünkü bugünkü ovu testi kocaaman negatif:)
İnşallah gelecek aylarda bu kadar gecikmez.çünkü bu ay döngüm 45 gün olacak nerdeyse.
İnşallah gelecek aylara kalmadan Bebeğin bu ay gelir geçen ay arkadaşın biri 30. Da yumurtladı şuan hamile

gonal f ile aşılama olmuştum canim bu ay sadece klomen kullanmıştım
anladım cnm onu denedin mi diye merak ettim

kızlar bende en son 2014 nisan ayında hsg çekilmiştim acaba yenilesemmi tekrardan
için rahat edecekse çekil cnm zaten bence tüp içn gittiğinde dr sana tekrarla veya gerek yok der

Nasılsın cnm sen de regl oldun yine sanırım arada girip kimler ne yapmış bakıyorum keşke topiği biri devralsa Charmant tan hala haber yok ilk sayfadan bat ları takip ediyorduk ne güzel bu şekilde zor oluyor:KK43: @triton-x cnm sen gönüllü olur musun?
Canım benim ben bazen çok yoğun oluyorum. yetisemeyebilirim, siz alabilirseniz alın canım moderatore soralimda

Canım benim ben bazen çok yoğun oluyorum. yetisemeyebilirim, siz alabilirseniz alın canım moderatore soralimda
Anladım cnm benim halihazırda bir topiğim var onun da ilk sayfa düzenlemesi falan oluyor ancak ona yetişebiliyorum yoksa sorun değildi.arkadaşlardan almak isteyen olur belki gerekirse o zaman yetkili kişilere bildirim yaparız

Anladım cnm benim halihazırda bir topiğim var onun da ilk sayfa düzenlemesi falan oluyor ancak ona yetişebiliyorum yoksa sorun değildi.arkadaşlardan almak isteyen olur belki gerekirse o zaman yetkili kişilere bildirim yaparız
Tamam canım olmuyorsada yeni topic açıp eskiler toplasiriz yine

Nasılsın cnm sen de regl oldun yine sanırım arada girip kimler ne yapmış bakıyorum keşke topiği biri devralsa Charmant tan hala haber yok ilk sayfadan bat ları takip ediyorduk ne güzel bu şekilde zor oluyor:KK43: @triton-x cnm sen gönüllü olur musun?
oldum malesef canım. umutlar nisana kaldı napalım :(

Ooo 10 binmiiii cokmus yaa bende 4 5 bin filan sanıyodum :KK43:

Canım fiyatlar değişiyor bazilari bunu ticarete dökmüş. Ben arastirmistim şubat ayi için düşünüyorduk. Devlet desteği alabilirsen daha uygun oluyor ama ilaclari devlet karsilamadigi icin onlar da ayri para tutuyor. Sayfada bir arkadas kocaeli uni de yaptirmisti cokta memnundu. Devlet destegiyle çok uygun olmustu. Desteksiz yine en fazla 5 bin falandi ki o kadar bile yoktu bence... Yani bunu ticarete donusturenler oldugu için doktor ve merkez seçimi iyi olmalı. Rabbim kolayliklar versin insallah gerek kalmadan gelir bebisin

Kızlar bu arada bugün doktora gittim. Doktor bana 3 lu test yapmış megersem :) haberim yok ki ben ona demiştim ikilide sknti olmadigi icin ucluye gerek yok diye. Neyse ki onda da sknti çıkmadı. Yani bu doktorlar cok ilginc. 3 lu test en az dogru sonucu veren test simdi bir sknti ciksa kafamda kurup durucam :( gercekten nasil bir kafalari var anlamadim. Onun disinda kendi doktorum dogumhanedeydi benimle cok ilgilenmedi bende baska doktora gosterdim anlatti bana çok guzel. Yani bebegin asagida olmasi su anlik onemli degil dedi bebek daha kucuk zaten dedi. 3 hafta sonra tekrar bir muayene ol dedi. Ayrica doktorum gercekten diger testi yanlis yorumlamis benim o virüse bagisikligim varmis öbür doktor daha önce gecirmemissin demişti :) simdilik sorun yok ama kendini fazla yorma dedi. Böyle işte kızlar :) haftada 31 saat dersim ve nobetim var dort gun 8.00-16.00 full çalışıyorum nasıl yorulmadan çalısacaksam :)

Gunaydin kizlar ilaclarima basladim sebep olurlar ins
Buarafa Skry10 Skry10 yumurta yok dedigi aymi hamile kalmıştı yoksa sonraki ay kür filan yaomis miydi hatirlayamadim yani ben bu ay da bidolu bibos çalışma yapsammiki dun drun dediklerinden sonra hevesim kacti bu ay icin ama bakalim

Eklentiler

• 14598370271431456547839.jpg
    14598370271431456547839.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bu arada bugün doktora gittim. Doktor bana 3 lu test yapmış megersem :) haberim yok ki ben ona demiştim ikilide sknti olmadigi icin ucluye gerek yok diye. Neyse ki onda da sknti çıkmadı. Yani bu doktorlar cok ilginc. 3 lu test en az dogru sonucu veren test simdi bir sknti ciksa kafamda kurup durucam :KK43: gercekten nasil bir kafalari var anlamadim. Onun disinda kendi doktorum dogumhanedeydi benimle cok ilgilenmedi bende baska doktora gosterdim anlatti bana çok guzel. Yani bebegin asagida olmasi su anlik onemli degil dedi bebek daha kucuk zaten dedi. 3 hafta sonra tekrar bir muayene ol dedi. Ayrica doktorum gercekten diger testi yanlis yorumlamis benim o virüse bagisikligim varmis öbür doktor daha önce gecirmemissin demişti :) simdilik sorun yok ama kendini fazla yorma dedi. Böyle işte kızlar :) haftada 31 saat dersim ve nobetim var dort gun 8.00-16.00 full çalışıyorum nasıl yorulmadan çalısacaksam :)
Canım gözünaydın aklım sendeydi, çok şükür bişey çıkmamış. allah hepimize kolaylıklar versin benimde 21 saat ders artı yüksek lisans öğrencilerim gelip gidiyor. Proje lab çalışmaları yoğunum. dört gözle haziran sonunu bekliyorum. Sonra daha ahat olucaz inş.

kızlarr tüp bebek merkezinden geldim doktor muayne etti alttan yumurta rezervin test sonucundan daha bile kötü dedi direk tüp bebek en iyisi dedi doğum kontrol hapı verdi kullanmam için diğer adet olduğun gün arayıp bize bilgi verip geliceksin dedi tedaviye başlıycaz dedi eşimden ve benden kan tahlilleri istedi birde benden tekrardan rahim filmi istedi daha detaylıymış bu istediği fiyat olarakta benim kullanıcağım ilaçlar 2500 tl falan tutuyomuş ama yumurtalarınız daha kısa sürede cevap verirse bu rakam 1000 tl de olabilir dedi tüp bebek içinde 5200 tl dediler yumurta toplama işlemi yapılırken parayı yatırıyomuşuz

Gunaydin kizlar ilaclarima basladim sebep olurlar ins
Buarafa Skry10 Skry10 yumurta yok dedigi aymi hamile kalmıştı yoksa sonraki ay kür filan yaomis miydi hatirlayamadim yani ben bu ay da bidolu bibos çalışma yapsammiki dun drun dediklerinden sonra hevesim kacti bu ay icin ama bakalim
canım bence Skry10 Skry10 doktor o ay yumurtan kötü dediği ay hamile kalmıştı canım hadi hayırlısı olsun canım hakkımızda

Back