Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gelecek aylara kalmadan Bebeğin bu ay gelir geçen ay arkadaşın biri 30. Da yumurtladı şuan hamileVeson haklısın galiba ben yumurtlamışım.çünkü bugünkü ovu testi kocaaman negatif:)
İnşallah gelecek aylarda bu kadar gecikmez.çünkü bu ay döngüm 45 gün olacak nerdeyse.
anladım cnm onu denedin mi diye merak ettimgonal f ile aşılama olmuştum canim bu ay sadece klomen kullanmıştım
için rahat edecekse çekil cnm zaten bence tüp içn gittiğinde dr sana tekrarla veya gerek yok derkızlar bende en son 2014 nisan ayında hsg çekilmiştim acaba yenilesemmi tekrardan
Geçen gün bir arkadaş 10.000 e maloldu diye yazmıştıbende tüp bebek mi yaptırsam acaba maliyeti nedir kızlar
tam bilmiyorum ben de canım herhalde onbini bulur diye düşünüyorum.bende tüp bebek mi yaptırsam acaba maliyeti nedir kızlar
Nasılsın cnm sen de regl oldun yine sanırım arada girip kimler ne yapmış bakıyorum keşke topiği biri devralsa Charmant tan hala haber yok ilk sayfadan bat ları takip ediyorduk ne güzel bu şekilde zor oluyor @triton-x cnm sen gönüllü olur musun?
Canım benim ben bazen çok yoğun oluyorum. yetisemeyebilirim, siz alabilirseniz alın canım moderatore soralimdaNasılsın cnm sen de regl oldun yine sanırım arada girip kimler ne yapmış bakıyorum keşke topiği biri devralsa Charmant tan hala haber yok ilk sayfadan bat ları takip ediyorduk ne güzel bu şekilde zor oluyor @triton-x cnm sen gönüllü olur musun?
Anladım cnm benim halihazırda bir topiğim var onun da ilk sayfa düzenlemesi falan oluyor ancak ona yetişebiliyorum yoksa sorun değildi.arkadaşlardan almak isteyen olur belki gerekirse o zaman yetkili kişilere bildirim yaparızCanım benim ben bazen çok yoğun oluyorum. yetisemeyebilirim, siz alabilirseniz alın canım moderatore soralimda
Tamam canım olmuyorsada yeni topic açıp eskiler toplasiriz yineAnladım cnm benim halihazırda bir topiğim var onun da ilk sayfa düzenlemesi falan oluyor ancak ona yetişebiliyorum yoksa sorun değildi.arkadaşlardan almak isteyen olur belki gerekirse o zaman yetkili kişilere bildirim yaparız
Canım benim ins herşey yolunda gitsin. güzel haberlerle dönün.kızlar yarın sabaha randevu aldık tüp bebek merkezinden bakalım hayırlısı artık
inşAllah kuzum Allah razı olsunn yarın haber veririm artıkCanım benim ins herşey yolunda gitsin. güzel haberlerle dönün.
oldum malesef canım. umutlar nisana kaldı napalımNasılsın cnm sen de regl oldun yine sanırım arada girip kimler ne yapmış bakıyorum keşke topiği biri devralsa Charmant tan hala haber yok ilk sayfadan bat ları takip ediyorduk ne güzel bu şekilde zor oluyor @triton-x cnm sen gönüllü olur musun?
Ooo 10 binmiiii cokmus yaa bende 4 5 bin filan sanıyodum
Canım gözünaydın aklım sendeydi, çok şükür bişey çıkmamış. allah hepimize kolaylıklar versin benimde 21 saat ders artı yüksek lisans öğrencilerim gelip gidiyor. Proje lab çalışmaları yoğunum. dört gözle haziran sonunu bekliyorum. Sonra daha ahat olucaz inş.Kızlar bu arada bugün doktora gittim. Doktor bana 3 lu test yapmış megersem :) haberim yok ki ben ona demiştim ikilide sknti olmadigi icin ucluye gerek yok diye. Neyse ki onda da sknti çıkmadı. Yani bu doktorlar cok ilginc. 3 lu test en az dogru sonucu veren test simdi bir sknti ciksa kafamda kurup durucam gercekten nasil bir kafalari var anlamadim. Onun disinda kendi doktorum dogumhanedeydi benimle cok ilgilenmedi bende baska doktora gosterdim anlatti bana çok guzel. Yani bebegin asagida olmasi su anlik onemli degil dedi bebek daha kucuk zaten dedi. 3 hafta sonra tekrar bir muayene ol dedi. Ayrica doktorum gercekten diger testi yanlis yorumlamis benim o virüse bagisikligim varmis öbür doktor daha önce gecirmemissin demişti :) simdilik sorun yok ama kendini fazla yorma dedi. Böyle işte kızlar :) haftada 31 saat dersim ve nobetim var dort gun 8.00-16.00 full çalışıyorum nasıl yorulmadan çalısacaksam :)
canım bence Skry10 doktor o ay yumurtan kötü dediği ay hamile kalmıştı canım hadi hayırlısı olsun canım hakkımızdaGunaydin kizlar ilaclarima basladim sebep olurlar ins
Buarafa Skry10 yumurta yok dedigi aymi hamile kalmıştı yoksa sonraki ay kür filan yaomis miydi hatirlayamadim yani ben bu ay da bidolu bibos çalışma yapsammiki dun drun dediklerinden sonra hevesim kacti bu ay icin ama bakalim