kızlar benim bu ay adetim 1 gün sürdü 4.güne kadar da leke leke geldi. ve ilk defa adetimden sonra yumurtladım yani 5.-6.gün yumurtlama oldu. hem akıntımdan hemde testten anladım.
normal takvimime göre bugün yumurtlamam lazım dıye tekrar bı test yapayım dedım oda eklediğim foto da göründüğü gibi yarın yumurtlayacakmısım gıbı pozıtıf cıkmıs...?? kafamda deli sorulaaaar nıye bu ay boyle sacma sapan bısı yasadım yorum yapacak olan var mı ??? bu ay klomen kullandım bu arada 5 gün
2 gün önce yaptımyaptım negatifti
Elimde yok şuan malesefgebelik testi mi yaptın ? ovulasyon testi varsa yapsana canım
anladım canım hayırlısı olsun bekle bakalım yarın ola hayrola =)Elimde yok şuan malesef
Aynen, olmazsa pazartesi kan vereceğimanladım canım hayırlısı olsun bekle bakalım yarın ola hayrola =)
benim daha gelmedi canım ama eli kulağındadır yani bekliyorum :)gbbc sen ne durumdasın bakim?
ilginç canım ama 2kaliteli yumi oluştuysa aralıkla ondan da olabilir klomen birden fazla yumi büyütüyor malum sen şansa bırakma bugünleride değerlendirbu arada bugün adetimin 16.günü
canım hemen moralini bozma aşağıda olabilir hem diğer doktorun ne güzel demiş takılma söylenenlere bebeğinin hareketleride normalmiş inşAllah tahlil sonucunda güzel çıkar canımKizlar merhaba herkese... Benim biraz canim skkn. Bugun devlet has ( bulundugum sehirde iyi bir doktor olmadigindan iki doktorum var ozelde ve devlette ) muayenem vardi. Doktor bebegin asagida oldugunu soyledi ama bununla ilgili bir aciklama yapmadi bebegin durumu genel olarak iyi suyu falan da iyi dedi. Sancin var mi dedi yok dedim. Asagida olmasi biraz canimi skti dedi belki bebegin pozisyonu budur kesin birsey icin tahlil istedi ona gore konusalim dedi. P.tesi ogleden sonra cikacak sonuclar bakalim. Ama doktor yine bugun baska bir testimi yanlis yorumladi o yuzden ona olan guvenim iyice azaldi. Ozeldeki doktoruma gittim pesine o da takilma bu soylemlere bebek harekli sonucta bazen basi asagida olur bazen kolu asagida olur dedi. Ama ultrasonla muayene etmedien son gecen sali muayenede boyle bir durumdan bahsetmemisti. Benim kafam iyice karisti
canım hemen moralini bozma aşağıda olabilir hem diğer doktorun ne güzel demiş takılma söylenenlere bebeğinin hareketleride normalmiş inşAllah tahlil sonucunda güzel çıkar canım
ilginç canım ama 2kaliteli yumi oluştuysa aralıkla ondan da olabilir klomen birden fazla yumi büyütüyor malum sen şansa bırakma bugünleride değerlendir
Canım benim ins. Bence önemli bişey değildir. bazen Dr. Lar bizi rahatlatsada evham yapıyoruz. Bende dün gördüm çok büyümüş bicirikim çok şükür ama Uyuyordu. Biraz Dr. uğraştı, azcık elini salladı gibi yaptı. Ama kafama takmamam gerektiğini uykulu olduğunu söyledi. Gelişimi önden gidiyormuş 10+4 olmusuz. çok şükür ama kızıyorum kendime, Dr. Kafana takma dediği halde taktığı m için. Yapmayalım böyle inş. Bence sende içini ferah tut canımKizlar merhaba herkese... Benim biraz canim skkn. Bugun devlet has ( bulundugum sehirde iyi bir doktor olmadigindan iki doktorum var ozelde ve devlette ) muayenem vardi. Doktor bebegin asagida oldugunu soyledi ama bununla ilgili bir aciklama yapmadi bebegin durumu genel olarak iyi suyu falan da iyi dedi. Sancin var mi dedi yok dedim. Asagida olmasi biraz canimi skti dedi belki bebegin pozisyonu budur kesin birsey icin tahlil istedi ona gore konusalim dedi. P.tesi ogleden sonra cikacak sonuclar bakalim. Ama doktor yine bugun baska bir testimi yanlis yorumladi o yuzden ona olan guvenim iyice azaldi. Ozeldeki doktoruma gittim pesine o da takilma bu soylemlere bebek harekli sonucta bazen basi asagida olur bazen kolu asagida olur dedi. Ama ultrasonla muayene etmedien son gecen sali muayenede boyle bir durumdan bahsetmemisti. Benim kafam iyice karisti
günaydın canım malesef ben dün akşam adet oldumGünaydın kızlar batı geçen test yapan yokmu? Haberlerini bekliyorum merakla, ins. Güzel haber alır herkes
Canım benim ins. Bence önemli bişey değildir. bazen Dr. Lar bizi rahatlatsada evham yapıyoruz. Bende dün gördüm çok büyümüş bicirikim çok şükür ama Uyuyordu. Biraz Dr. uğraştı, azcık elini salladı gibi yaptı. Ama kafama takmamam gerektiğini uykulu olduğunu söyledi. Gelişimi önden gidiyormuş 10+4 olmusuz. çok şükür ama kızıyorum kendime, Dr. Kafana takma dediği halde taktığı m için. Yapmayalım böyle inş. Bence sende içini ferah tut canım
günaydın canım malesef ben dün akşam adet oldum
Sanırım bat bekleyenlerden güzel haber yokGünaydın bende dün sabah adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?