Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

bu arada bugün adetimin 16.günü

Kizlar merhaba herkese... Benim biraz canim skkn. Bugun devlet has ( bulundugum sehirde iyi bir doktor olmadigindan iki doktorum var ozelde ve devlette ) muayenem vardi. Doktor bebegin asagida oldugunu soyledi ama bununla ilgili bir aciklama yapmadi bebegin durumu genel olarak iyi suyu falan da iyi dedi. Sancin var mi dedi yok dedim. Asagida olmasi biraz canimi skti dedi belki bebegin pozisyonu budur kesin birsey icin tahlil istedi ona gore konusalim dedi. P.tesi ogleden sonra cikacak sonuclar bakalim. Ama doktor yine bugun baska bir testimi yanlis yorumladi o yuzden ona olan guvenim iyice azaldi. Ozeldeki doktoruma gittim pesine o da takilma bu soylemlere bebek harekli sonucta bazen basi asagida olur bazen kolu asagida olur dedi. Ama ultrasonla muayene etmedi en son gecen sali muayenede boyle bir durumdan bahsetmemisti. Benim kafam iyice karisti

canım hemen moralini bozma aşağıda olabilir hem diğer doktorun ne güzel demiş takılma söylenenlere bebeğinin hareketleride normalmiş inşAllah tahlil sonucunda güzel çıkar canım

canım hemen moralini bozma aşağıda olabilir hem diğer doktorun ne güzel demiş takılma söylenenlere bebeğinin hareketleride normalmiş inşAllah tahlil sonucunda güzel çıkar canım

Insallah canım bakalım p.tesi ogleden sonra belli olacak...

Canım benim ins. Bence önemli bişey değildir. bazen Dr. Lar bizi rahatlatsada evham yapıyoruz. Bende dün gördüm çok büyümüş bicirikim çok şükür ama Uyuyordu. Biraz Dr. uğraştı, azcık elini salladı gibi yaptı. Ama kafama takmamam gerektiğini uykulu olduğunu söyledi. Gelişimi önden gidiyormuş 10+4 olmusuz. çok şükür ama kızıyorum kendime, Dr. Kafana takma dediği halde taktığı m için. Yapmayalım böyle inş. Bence sende içini ferah tut canım

Canım haklısın doktor da belki pozisyonu öyledir falan dedi ama burada tam olarak guven veren bir doktor yok o yuzden tedirgin oluyorum. Düşün şehir de kuvoz yok erken doğum da 2 saatlik ile gönderiyorlar. Yani her doktorun olumsuz bir hikayesi var devlettekine guveniyordum ama o da tahlilimi yanlis yorumladi... Bir de ne boyunu ne kilosunu hicbirini söylemiyorlar bile sadece iyi diyor devletteki. Ozeldeki geçen cinsiyeti soylediginde ellerini ayaklarini falan gosterdi. Ama boy kilo bilgisi hic söylenmiyor insallah rabbim kucağımiza almamizi da nasip eder. Sen hic tedirgin olma kuzum benimde o haftalarda uyuyordu hatta arkasi dönüktü korkmuştum kalp atışıni göremeyince. Insallah her şey güzel olacak kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…