Yapmadım dahaaacanım sen test yapmadın mı?
Şükür sıkıntı yok teyzesı bulantılar harıcınde . Pek gıremıyorum evet kuzum arada okuyup cıkıyorum yaz geldı malum yuruyus felan yapıyorum . Yok kuzum benım gec döllenme oldu ya sımdı duzelttım bugun kontrolumuz vardı doktorum hesapladı suan 8 hafta 3 gunluk olduk hayırlısı ıle ıns :) . Sızlerden de guzel haberler alalım ınş en kısa zamanda....iyi canım senden naber nasıl gidiyor hamişlik 12 hafta olmuşun bile maşallah pek uğramıon buraya
yapsana tatlım bak hem lekelenmen var hem günün geçmiş yarın ilk idrarla mutlaka yap boşuna strese girmeYapmadım dahaaa
hmmm bende ne çabuk 12 hafta oldu günler çabuk geçyor diyorum evet geç oldu senin yürüyüş dr a sordun mu kuzum ilk 3ay sanki önermiyolar diye biliyorum miden daha iyidir inşallahŞükür sıkıntı yok teyzesı bulantılar harıcınde . Pek gıremıyorum evet kuzum arada okuyup cıkıyorum yaz geldı malum yuruyus felan yapıyorum . Yok kuzum benım gec döllenme oldu ya sımdı duzelttım bugun kontrolumuz vardı doktorum hesapladı suan 8 hafta 3 gunluk olduk hayırlısı ıle ıns :) . Sızlerden de guzel haberler alalım ınş en kısa zamanda....
canım işyerinde yapabilecek imkanın varsa gir bi 10dkka yapıver :))) muhtemelen gebesin gibi gelio ama boş ümitde vermek istemiyorum 1.lekelenme 2.gecikme bunlar en büyük belirti zatenEvimin yakınında eczane yok maelesef ancak yarın ise giderken alıp pazar sabahı yapmam gerekecek offf yaa beklemek çok zorrrr
Hiç sormadım canım ya yuruyusten fazla arkadaslar ıle önce pıknık yapıyoruz sonra bıraz yavas yavas yuruyoruz :) bugun acık havada dım ıyıyıdım eve gelınce oluyor bulantım . gece 4 de uyandım nasıl acıkmısım ya hemen bırseyler yedım yoksa mıgdem bulanıyor hmen ... Şükür rabbımın bu gunune ınş fazla surmezhmmm bende ne çabuk 12 hafta oldu günler çabuk geçyor diyorum evet geç oldu senin yürüyüş dr a sordun mu kuzum ilk 3ay sanki önermiyolar diye biliyorum miden daha iyidir inşallah
Ya bende aslında korkuyorum yapmaya çok uzulecem diye eşime de söylemedim daha çünkü her ay o da benim gibi hüsran yasiyorcanım işyerinde yapabilecek imkanın varsa gir bi 10dkka yapıver :))) muhtemelen gebesin gibi gelio ama boş ümitde vermek istemiyorum 1.lekelenme 2.gecikme bunlar en büyük belirti zaten
evet temiz hava her yönden iyidir havaşrda güzelken değerlendir canım yazın bukadar keyifli olmuyor yakıyor güneş :))Hiç sormadım canım ya yuruyusten fazla arkadaslar ıle önce pıknık yapıyoruz sonra bıraz yavas yavas yuruyoruz :) bugun acık havada dım ıyıyıdım eve gelınce oluyor bulantım . gece 4 de uyandım nasıl acıkmısım ya hemen bırseyler yedım yoksa mıgdem bulanıyor hmen ... Şükür rabbımın bu gunune ınş fazla surmez
tatlım eşine söyleme zaten sen kendin test et pozitif çıkarsa ozaman mutlu haberi verirsin inşallah ama korkunun ecele faydası yok biliyosun yapki pozitif çıkarsa dr a git lekelenmen için 3-4gündür sürüyo diyosun çünkü önlem almak lazım eğer gebelik varsaYa bende aslında korkuyorum yapmaya çok uzulecem diye eşime de söylemedim daha çünkü her ay o da benim gibi hüsran yasiyor
Haklısın canım ama bilmiyorum yaaa kafam karışık yaa dua ediyorum durmadantatlım eşine söyleme zaten sen kendin test et pozitif çıkarsa ozaman mutlu haberi verirsin inşallah ama korkunun ecele faydası yok biliyosun yapki pozitif çıkarsa dr a git lekelenmen için 3-4gündür sürüyo diyosun çünkü önlem almak lazım eğer gebelik varsa
AYmem canım ya guneş kremı getırtecegımevet temiz hava her yönden iyidir havaşrda güzelken değerlendir canım yazın bukadar keyifli olmuyor yakıyor güneş :))
Bata 3 gün var ama pembe lekelenmelerim var kızlar adet oluyorum erkenden dedim ama çok gelmiyor. Yumurtlama 18 marttı bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?
Yoğun değil az miktarda. Damla şeklindecanım pembe leke dışında akıntın var mı yoğun mu?
Yoğun değil az miktarda. Damla şeklinde
2 gün önce yaptımyaptım negatiftiakıntı adet olacağına işaret çünkü canım. bu dönemde kuru olman lazımdı gebelik olursa yanı ben oyle bılıyorum nette de böyle yazıyor. peki hiç test yaptın mı ? gebelik testi yada ovulasyon testı?.. eger ovulasyon testı varsa yap. onda adetınden once de bellı oluyor. gebelık varsa ıkı cızgı aynı koyulukta cıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?