Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim bende klomen kullandım 5 gün. iki gün sonra çağırdı adetin 10. Günü gittim ve yumlar çok küçük dedi . bende de pko var. Erken mi büyümesi için. Moralim bozuldu biraz
Cnm ben daha once kullandigimda 17.gün buyumustu yumurtalar 10.gun daha erken degil mi beni bak kontrole 16
Gun cagirdi

Cnm ben daha once kullandigimda 17.gün buyumustu yumurtalar 10.gun daha erken degil mi beni bak kontrole 16
Gun cagirdi
Benim doktor iki güne bir çağırıyor buyurse kacirmayalim diyor. Ama 10. Gün erken değil mi inşallah etken olduğu için böyledir. Gelişmesi için neler yapabilirim acaba :)

iyiyiz canım sen nasılsın maşAllah size canım benim durumlar karışık canım nisanda tüp bebeğe gidicez ayy kimi gördün çok merak ettim canım yaa:))

iyiyiz canım sen nasılsın maşAllah size canım benim durumlar karışık canım nisanda tüp bebeğe gidicez ayy kimi gördün çok merak ettim canım yaa:))
Olsun tüp bebekte olsa yavrunu kucagina alacaksin inşallah. Hayirlisi olsun sizin icin. Soylemiyeyim kim oldugunu heveslendirmek istemem. Hamile haberi verirse soylicem. Topic adiyla ruyama girdi valla :))

Olsun tüp bebekte olsa yavrunu kucagina alacaksin inşallah. Hayirlisi olsun sizin icin. Soylemiyeyim kim oldugunu heveslendirmek istemem. Hamile haberi verirse soylicem. Topic adiyla ruyama girdi valla :))
benmiydim yoksaa bende kendimi 2 gündür rüyamda hamile görüyorum bat 31 mart ama bugun 1-2 damla kan geldi başka ne gelen var ne giden sanırım 2-3 güne kadar gelir reglim gelmemesi için nekadar dua ediyorum ama kısmet bu ayda oladı sayıyorum hayrlısı artık

Bende yerlesme lekelenmesi olmustu. Regl tarihimden 3 gun once ama kirmizi degil kahverengiydi. Belki de yerlesme lekesidir. Hakkinda hsyirlisi olsun. Bu ay olmazsa diger ay olur. Nisan mayis dunya icin dirilis sayildigindan cok fazla hamile kalan oluyormus. Bol bol calismalara devam edersiniz eger bu ay olmadiysa. Tavsiyem ne yaparsaniz ask ile yapin. :))

demeki rüyandaki kişi ben değilmişimm

demeki rüyandaki kişi ben değilmişimm
ya benim gögüs uçlarım çok kaşınıyor 2-3 gündür birde bugunkü lekelenmem kahverengiydi

Mehaba kızlar benimde bat 2 nisan sabirsizlikla bekliyom gecenhafta gogus agrisi vardi bu hafta gecti normalde adetime kadar surerdi.bide son 3 gundur sag tarafimda bi batma var onun harici hicbisy yok akintida yok.off bu bekleme sureside ne zor

Mehaba kızlar benimde bat 2 nisan sabirsizlikla bekliyom gecenhafta gogus agrisi vardi bu hafta gecti normalde adetime kadar surerdi.bide son 3 gundur sag tarafimda bi batma var onun harici hicbisy yok akintida yok.off bu bekleme sureside ne zor
aynen hiç sormaa yaa adet olacaz mı olmayacaz mı diye düşünürken stres oluyoruz bir de üstüne bekleme zaman duruyor sanki

iyiyim canım bata 4 gün kaldı ama malesef bu ayda olmadı tüp bebek yolları görünüyo malesef sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım
Canım nerden eminsin ya.,ama hakkınızda hayırlısı olsun inş. inş öyle yada böyle o bebek o karna girecek :) biz iyiyiz mide hassasiyeti hariç hersey yolunda şükür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…