inşallah canım ya ne kadar güzel biyer burası herkes birbiriyle kardeş gibi :)Yok soylemem :) cikmazsa uzmek istemem o kisiyi. İnşallah sende hamilesindir canim benim. Dualarim sizlerle isteyen herkesle
seni düşünüyordum bende kaç gündür. herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. uğra ara sıraCanim topic arkadaşlarım, herkesler nasil? Biz çok iyiyiz cok şükür. Buyuyoruz. Her zaman dualarimdasiniz. Topicten birini ruyamda hamile olarak gordum ama totem yaptim. Yakin zamanda hamile haberi verirse soylicem. Sizi cok seviyorum. Sevgiler
Evet cnm hamileliğin bazı dönemlerinde oluyor burun tıkanıklığıKızlar hamile kalıncı burnu tıkanan oldu mu grip dışı?
Evet cnm hamileliğin bazı dönemlerinde oluyor burun tıkanıklığı
Canım tek sefer tek sperm yeterli biliyorsun :) umudunu yitirme, inş. güzel haberler verin bizlerebenim de bat Nisan bir. hamile olsam keşke, ama çok umutlu değilim eşim sadece yumurtlama günümde yanımdaydı sonrasında ve öncesinde yurtdışındaydı.
benim de bat Nisan bir. hamile olsam keşke, ama çok umutlu değilim eşim sadece yumurtlama günümde yanımdaydı sonrasında ve öncesinde yurtdışındaydı.
benim de bat Nisan bir. hamile olsam keşke, ama çok umutlu değilim eşim sadece yumurtlama günümde yanımdaydı sonrasında ve öncesinde yurtdışındaydı.
ayy hadi inşAllah canım ya ama benim testler hep negatifHadi ins ardarda güzel haberler alırız
belki yerleşme kanamasıdır canım hadi inşallah öyledirbenimde 31 mart kahverengi lekelenmler geliyor çok azzz
İnşallah canım hayırlısı olsunİnşallah hamileliktendir :)
Benim şu an tıkalı canım. Sinüzitin varsa hamilelikte en sık karşılasan şikayetlerdenmiş. Daha fazla nefes alınıyormuş sinüsler şişiyormuş. Ama yeniyken olmamıştı. 2. aydan sonra başlamıştı. Burun tıkanıklığı baş ağrısı geniz akıntısı falan. Hala da devam ediyor.Kızlar hamile kalıncı burnu tıkanan oldu mu grip dışı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?