Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
seni düşünüyordum bende kaç gündür. herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. uğra ara sıra

benim de bat Nisan bir. hamile olsam keşke, ama çok umutlu değilim eşim sadece yumurtlama günümde yanımdaydı sonrasında ve öncesinde yurtdışındaydı.

Selam kizlaaar klomenin 3.gununu de bitirdim su gibi akinti basladi bgn boyle bir etkisini yasamamistim önceden sasirdim bgnden itibaren calismalara start verdim bakalim :))
Eylemeylemce benii tum arkdslarim ruyasinda ya bebeyle ya da hamile goruyo ama bakalim nasip ins gördüğün kişi gercekten hamile olur bu ay tüm isteyenler insalaahhhh

C
benim de bat Nisan bir. hamile olsam keşke, ama çok umutlu değilim eşim sadece yumurtlama günümde yanımdaydı sonrasında ve öncesinde yurtdışındaydı.

Ayy canimm seninle durumumuz ayni benim esimde yurtdisindaydi bizde sadece yumurtlama döneminde beraberdik.benimde bat 2 nisan insallah hayirli haberler aliriz..

Kızlar hamile kalıncı burnu tıkanan oldu mu grip dışı?
Benim şu an tıkalı canım. Sinüzitin varsa hamilelikte en sık karşılasan şikayetlerdenmiş. Daha fazla nefes alınıyormuş sinüsler şişiyormuş. Ama yeniyken olmamıştı. 2. aydan sonra başlamıştı. Burun tıkanıklığı baş ağrısı geniz akıntısı falan. Hala da devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…