• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
valla muhtemelen daha 7 gün var napıyım yaa olsun tek çizgide çıksa moralimi bozmuyorum alıştım artık ya bugünki de negatif çıktı mesela
aynen alıştık artık bende öle hevessizim bu ay yoruldum sanırım kendimi dinlemekten kız daha çoook varmış neyse yap gitsin amannn :D:D:D ama inşallah bitanede görürsün pozitif kaçgün kala olursa olsun :)

slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınız . Ben bugun kötuyum şükür rabbıme ama 4 de uyandım dahada uyumadım mıgdem buladı ıcım dısıma cıkıyor . sabah 9 da yıne aynısı oldu hıcbırsey yemedım resmen mıgdem komple boşaldı . çok kötü oldum . Bırkac gundur ne guzel yoktu bugun yıne basladı . Rabbım bu cuma gununun yuzu suyu hurmetıne ınsaallah gecer pek uzun surmez . 1 nısandada doktor kontrolumuz var 8 haftalık oluyoruz hayırlısı ıle ıns .

slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınız . Ben bugun kötuyum şükür rabbıme ama 4 de uyandım dahada uyumadım mıgdem buladı ıcım dısıma cıkıyor . sabah 9 da yıne aynısı oldu hıcbırsey yemedım resmen mıgdem komple boşaldı . çok kötü oldum . Bırkac gundur ne guzel yoktu bugun yıne basladı . Rabbım bu cuma gununun yuzu suyu hurmetıne ınsaallah gecer pek uzun surmez . 1 nısandada doktor kontrolumuz var 8 haftalık oluyoruz hayırlısı ıle ıns .
hayırlı cumalar canım geçmiş olsun inşallah kısa zamanda geçer mide bulantıların kimilerinin çok yoğun oluyo benim bi arkadaş doğuma kadar fena çekti bu bulantılardan

hayırlı cumalar canım geçmiş olsun inşallah kısa zamanda geçer mide bulantıların kimilerinin çok yoğun oluyo benim bi arkadaş doğuma kadar fena çekti bu bulantılardan
Ok adar kotuyum ki canim yatiyirum migdem bos canim hicbisey istemiyor

özledik ara sıra uğra :KK36: bebişine ve kendine de dikkat et çok koşuşturup yorulma :KK20::KK200::nazar:
Bende sizi özlüyorum ama bazen hiç bakmaya fırat olmuyor kusura bakmayın. Güzel haberlerinizi bekliyorum inş. Bu topikten kimse eli boş çıkmayacak :)
Canım bende de 6. hafta başlamıştı bulantı ama çok şükür kusacak kadar olmadı. Sadece halsizlik oldu. Hala ara ara oluyor. Dramamine diye bir ilaç vermişti dr. zorda kalırsan al diye sende druna sorabilirsin. Birde akapunturun mide bulantısına çok iyi geldiğini ve hamilelerin yaptırdığını duymuştum.
Buarada biz senle aynı değilmiydik? Bugün 9+0 oldum ben seninde öyle olman lazım yani, nisanda 10 haftalık fln olacaksın. Bana dr. söyledi 28 ekim doğum tarihini diye, sanada söyle muhtemelen

Tuzlu kraker hic faydasi olmuyor ki cnm sari leblebi yiyorum arada
geçmiş olsun canım umarım bian önce geçer bulantıların bebişin büyüyo annesi normal zeytin ye canım ben ilk hamileliğimde 6 ay sürdü bulantılarım hep zeytin yiyodum iyi geliyodu canım

Bende sizi özlüyorum ama bazen hiç bakmaya fırat olmuyor kusura bakmayın. Güzel haberlerinizi bekliyorum inş. Bu topikten kimse eli boş çıkmayacak :)

Canım bende de 6. hafta başlamıştı bulantı ama çok şükür kusacak kadar olmadı. Sadece halsizlik oldu. Hala ara ara oluyor. Dramamine diye bir ilaç vermişti dr. zorda kalırsan al diye sende druna sorabilirsin. Birde akapunturun mide bulantısına çok iyi geldiğini ve hamilelerin yaptırdığını duymuştum.
Buarada biz senle aynı değilmiydik? Bugün 9+0 oldum ben seninde öyle olman lazım yani, nisanda 10 haftalık fln olacaksın. Bana dr. söyledi 28 ekim doğum tarihini diye, sanada söyle muhtemelen
Kuzum kötuyum ya o dramamıne verdı doktorum rennının surubunu ıctım o ılacı hıc kullanmadım ama artık kullanacagım cok ıcım boşaldı tıksındım cok . kuzum adetıme göre normalde suan 9 haftalıgım . ama gec dollenme olmuş bnde hemde cok bayagı doktorum detaylı ultrasyonda baktı suan tam 7 hafta 3 gunluk olduk bız . doktorumda sasırdı ama boyle dedı . adetıme göre hesap yaparsak doğumum 20 ekımmış ama suan nasıl olacak bakalım . salı gunu 8 haftalık olacak 1 nısanda da kontrolumuz var 8 hafta 3 gunluk olacagım o zaman . böyle kuzum .

geçmiş olsun canım umarım bian önce geçer bulantıların bebişin büyüyo annesi normal zeytin ye canım ben ilk hamileliğimde 6 ay sürdü bulantılarım hep zeytin yiyodum iyi geliyodu canım
Kuzum neler neler yıyorum ıns uzun surmez de hemen gecer . sabah tıtreyerek agladım ya :(

canım ağrısız diyemem ama dayanılmayacak gibide değildi sadece birkaç saniyelik 4defa falan sancı vurdu oda ilacı verirken oluyor sanırım arkadaşlarla kahve içmeye gittim çıkışta :) sadece 1gün kanamam oldu hafif oda geçti şükür böyle sende mi çekilmek istiyorsun canım
Bu ay klomene basladim eger bu ay a olmazsa isteyecek dr rahim filmi bakalim 3.gun hormon testini de yaptirdim normal cikti bugun yani 5.gun klomene basla dedi 5gun de bekle aonra kontrole gel dedi

Bu ay klomene basladim eger bu ay a olmazsa isteyecek dr rahim filmi bakalim 3.gun hormon testini de yaptirdim normal cikti bugun yani 5.gun klomene basla dedi 5gun de bekle aonra kontrole gel dedi
anladım canım inşallah klomen yumoşlarda işe yarar bu ayda gerek kalmaz hsgye ama eğerki regl olursan git çektir aklın kalmasın canım bak ben erteledim hep aklımda ordaydı ya bişi varsa diye hakkına hayırlısı tatlım bol şans ve yumoşlar olsun ;)

anladım canım inşallah klomen yumoşlarda işe yarar bu ayda gerek kalmaz hsgye ama eğerki regl olursan git çektir aklın kalmasın canım bak ben erteledim hep aklımda ordaydı ya bişi varsa diye hakkına hayırlısı tatlım bol şans ve yumoşlar olsun :KK66:
Sagol canim hayirlisi bakalim ins bu ay gelit artik nazli bebis esim.kiz olacak heralde pek nazlandi diyo :)) valla olsunda kız-erkek farketmez ikisinede sevinirim.kiz olursa degisik olur sevinirim erkek olursa ogluma erkek kardes olur iyi olur onada sevinirim.rabbim hayirli saglikli versinde ikiside başımın üstüne :)

Canim bende klomen kullandım 5 gün. iki gün sonra çağırdı adetin 10. Günü gittim ve yumlar çok küçük dedi . bende de pko var. Erken mi büyümesi için. Moralim bozuldu biraz

Sagol canim hayirlisi bakalim ins bu ay gelit artik nazli bebis esim.kiz olacak heralde pek nazlandi diyo :)) valla olsunda kız-erkek farketmez ikisinede sevinirim.kiz olursa degisik olur sevinirim erkek olursa ogluma erkek kardes olur iyi olur onada sevinirim.rabbim hayirli saglikli versinde ikiside başımın üstüne :)
banada farketmez ilk bebiş olacak nasipse :) eskiden beri hep kızım olsun derdim bekarlıktan beri yani ama şimdi nedense düşünürken hep erkekmiş gibi düşünüyorum bilemedim bende şaşırdım içime öylemi doğuyor acaba ? :)

Back