• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Olsun tüp bebekte olsa yavrunu kucagina alacaksin inşallah. Hayirlisi olsun sizin icin. Soylemiyeyim kim oldugunu heveslendirmek istemem. Hamile haberi verirse soylicem. Topic adiyla ruyama girdi valla :))
Yaaaaaaa niye sölemiyon meraktan öldürcen mi bizi:eek:
İp ucu ver bari:KK8:

Bat tarihi gelenler geçenler test yapanlar ne alemdesiniz? Benim bugün bat günü idi ve kör olası kırmızılar geldiler

Veson Veson cum canın sağolsun.inşallah gelecek ay ile yeni umutlar da gelecek.
Ben 33.gündeyin ve ovu testi pozitif.sen bilirsin bu ovu testinin gebeliği gösterme ihtimali yüksek mi?
Eylemeylemce Eylemeylemce sen rüyandaki efsunlu kişi kim.hala mı söylemicen?
Bak söylemezsen ben de hamileyim diye uydurcam ona göre:))

Veson Veson cum canın sağolsun.inşallah gelecek ay ile yeni umutlar da gelecek.
Ben 33.gündeyin ve ovu testi pozitif.sen bilirsin bu ovu testinin gebeliği gösterme ihtimali yüksek mi?
Eylemeylemce Eylemeylemce sen rüyandaki efsunlu kişi kim.hala mı söylemicen?
Bak söylemezsen ben de hamileyim diye uydurcam ona göre:))
Cnm ovu takibi yapmış mıydın? Yani yeni yumurtluyor olabilir misi?

O ihtimalde yüksek çünkü ovu testimde pozitifi hiç görmedim.sen 2. Adeti ne zaman olmuştun?
Cnm ilk kürtajdan sonra 30. Gün yumurtladım 46. Gün adet oldum sonraki ay SOĞAN kürü Yaptım korunduğum aydı 9 da yumurtladım 24 te regl geldi.sonraki 2 ay da düzenli oldu 13-14 yumurta çatladı 29 da regl geldi.bir arkadaş geçen ay 30 da yumurtladı şimdi hamile

Cnm ilk kürtajdan sonra 30. Gün yumurtladım 46. Gün adet oldum sonraki ay SOĞAN kürü Yaptım korunduğum aydı 9 da yumurtladım 24 te regl geldi.sonraki 2 ay da düzenli oldu 13-14 yumurta çatladı 29 da regl geldi.bir arkadaş geçen ay 30 da yumurtladı şimdi hamile
Hımm durum şimdi anlaşıldı.
o zaman ben dün yumurtladığımı düşünerek üzerine 14 sayayım.
ayy dur sana şunu da sorucam ben gelecek aylarda hamile kalırsam ilk 8 hafta dr a gitmezsem herhangi bir olumsuz durumla karşılaşır mıyım?

Benim şu an tıkalı canım. Sinüzitin varsa hamilelikte en sık karşılasan şikayetlerdenmiş. Daha fazla nefes alınıyormuş sinüsler şişiyormuş. Ama yeniyken olmamıştı. 2. aydan sonra başlamıştı. Burun tıkanıklığı baş ağrısı geniz akıntısı falan. Hala da devam ediyor.

Ayy o geniz akıntısı bende bulantı da yapıyor bide bahar alerjim var bu aylar cok zor :( hala midem bulanıyor

Hımm durum şimdi anlaşıldı.
o zaman ben dün yumurtladığımı düşünerek üzerine 14 sayayım.
ayy dur sana şunu da sorucam ben gelecek aylarda hamile kalırsam ilk 8 hafta dr a gitmezsem herhangi bir olumsuz durumla karşılaşır mıyım?
Cnm pıhtı sorunun falan yoksa hiiiiç bir sorun olmaz gidiyorsun da ne oluyor iki güne bir kan veriyorsun sonuç Değişiyor mu? Hayır.ama hamile OLDUĞUNU öğrenince progesteron baktır sadece onun dışında kalp atışlarına kadar kontrole gitsen de gitmesen de sonuç hep aynı Rabbim ol desin yeterki.

Back