ayy hadi inşAllah canım ya ama benim testler hep negatif
Benimde hep negatifti gecen ay rahim filmi cekildim tupler acildi ondan biraz umutlendim ama hala bir belirti yok hayirlisi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hadi inşAllah canım ya ama benim testler hep negatif
Insanı meraklandırdın şimdi niye üzülsün Valla bunun Rüyası bile güzel:)Yok soylemem :) cikmazsa uzmek istemem o kisiyi. İnşallah sende hamilesindir canim benim. Dualarim sizlerle isteyen herkesle
Yaaaaaaa niye sölemiyon meraktan öldürcen mi biziOlsun tüp bebekte olsa yavrunu kucagina alacaksin inşallah. Hayirlisi olsun sizin icin. Soylemiyeyim kim oldugunu heveslendirmek istemem. Hamile haberi verirse soylicem. Topic adiyla ruyama girdi valla :))
Günaydınn=)Günaydınlar bayanlar anneler,taze anneler ve anne adayları
günaydınnnGünaydınlar bayanlar anneler,taze anneler ve anne adayları
Neşe'yi bizler getircez Can'ımGünaydın :) topiğimize neşe geldi çok şükür :)
Benim 12 nisan bat kızlar bekliyorumBat tarihi gelenler geçenler test yapanlar ne alemdesiniz? Benim bugün bat günü idi ve kör olası kırmızılar geldiler
benimde cuma günü bat kesin kırmızılar gelir testler hep negatif canımBat tarihi gelenler geçenler test yapanlar ne alemdesiniz? Benim bugün bat günü idi ve kör olası kırmızılar geldiler
Cnm ovu takibi yapmış mıydın? Yani yeni yumurtluyor olabilir misi?Veson cum canın sağolsun.inşallah gelecek ay ile yeni umutlar da gelecek.
Ben 33.gündeyin ve ovu testi pozitif.sen bilirsin bu ovu testinin gebeliği gösterme ihtimali yüksek mi?
Eylemeylemce sen rüyandaki efsunlu kişi kim.hala mı söylemicen?
Bak söylemezsen ben de hamileyim diye uydurcam ona göre:))
O ihtimalde yüksek çünkü ovu testimde pozitifi hiç görmedim.sen 2. Adeti ne zaman olmuştun?Cnm ovu takibi yapmış mıydın? Yani yeni yumurtluyor olabilir misi?
Cnm ilk kürtajdan sonra 30. Gün yumurtladım 46. Gün adet oldum sonraki ay SOĞAN kürü Yaptım korunduğum aydı 9 da yumurtladım 24 te regl geldi.sonraki 2 ay da düzenli oldu 13-14 yumurta çatladı 29 da regl geldi.bir arkadaş geçen ay 30 da yumurtladı şimdi hamileO ihtimalde yüksek çünkü ovu testimde pozitifi hiç görmedim.sen 2. Adeti ne zaman olmuştun?
Hımm durum şimdi anlaşıldı.Cnm ilk kürtajdan sonra 30. Gün yumurtladım 46. Gün adet oldum sonraki ay SOĞAN kürü Yaptım korunduğum aydı 9 da yumurtladım 24 te regl geldi.sonraki 2 ay da düzenli oldu 13-14 yumurta çatladı 29 da regl geldi.bir arkadaş geçen ay 30 da yumurtladı şimdi hamile
Benim şu an tıkalı canım. Sinüzitin varsa hamilelikte en sık karşılasan şikayetlerdenmiş. Daha fazla nefes alınıyormuş sinüsler şişiyormuş. Ama yeniyken olmamıştı. 2. aydan sonra başlamıştı. Burun tıkanıklığı baş ağrısı geniz akıntısı falan. Hala da devam ediyor.
Cnm pıhtı sorunun falan yoksa hiiiiç bir sorun olmaz gidiyorsun da ne oluyor iki güne bir kan veriyorsun sonuç Değişiyor mu? Hayır.ama hamile OLDUĞUNU öğrenince progesteron baktır sadece onun dışında kalp atışlarına kadar kontrole gitsen de gitmesen de sonuç hep aynı Rabbim ol desin yeterki.Hımm durum şimdi anlaşıldı.
o zaman ben dün yumurtladığımı düşünerek üzerine 14 sayayım.
ayy dur sana şunu da sorucam ben gelecek aylarda hamile kalırsam ilk 8 hafta dr a gitmezsem herhangi bir olumsuz durumla karşılaşır mıyım?
benim de cuma günü.benimde cuma günü bat kesin kırmızılar gelir testler hep negatif canım