• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim cok gec olmus benimki diger regile yakin yum doktor o yuzden gorememis gidince zaten oda cok sasiracak eminim bn . Pazartesi gunu giderim hsyirlisi ile keseyi gormeye insallah . Cuma gunu evimedonuyorum kismeytsre . Pazartesi yada sali esim ile giderim 8 haftaya girecegiz doktor hesabina gore . ama gec yum iicin kendi doktorum nasil hesaplayacak bakalim . burdaki doktor agzini bile acmadi
seni bilen dr en iyisi inş görürsün cnm keseni :)

Günaydın kizlar sabah pembe akinti geldi adet oluyorum cok sukurr :KK66:
Doktora da gidicem klomen igne yumurta takibi isticem heyecanlandim valla ins bu aydir olmasi gereken ay durabildigim kadar da kk dan uzak durucam kendimi dinlemicem
en iyisi cnm en azından kaliteili büyr yumi bende bu ay regl olursam bidahaki ay hsg sonrasında klomen kullanmayı düşünüyorum

14 une randevu aldım. Bakalım bekliyorum. 2 gündür tiksinti ve mide bulantısı başladı. Çok halsizim. dolabın kapağını açamıyorum kokular mahvediyor. İnş. Herşey yolundadir.
Yolundadır inşaallah canım iyi düşün iyi olsun. Şikayetlerinin olması iyiye işaret zaten.
Ben cumartesi gittim ikili test için kan verdim çarşamba çıkacak. Bebişimizi gördük kalp atışını duyduk galiba oğlum olacak. Doktorum biraz temkinli ama orda bişey görüyorum galiba erkek ama bir dahaki sefere kesinleşir dedi :) Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bütün isteyenlere nasip eylesin

Yolundadır inşaallah canım iyi düşün iyi olsun. Şikayetlerinin olması iyiye işaret zaten.
Ben cumartesi gittim ikili test için kan verdim çarşamba çıkacak. Bebişimizi gördük kalp atışını duyduk galiba oğlum olacak. Doktorum biraz temkinli ama orda bişey görüyorum galiba erkek ama bir dahaki sefere kesinleşir dedi :) Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bütün isteyenlere nasip eylesin
Canım benim maşallah gözün aydın, erkekler daha çabuk gösteriyormuş kendini :) kızda emin olunamıyormuş sanırım :)
Bugün daha iyiyim canım gece aç yatmadım yatarken çubuk kraker yedim. sabah daha iyi uyandım. şimdi yeme isteği yok,iştahsızlık var...inş. biran önce geçsin zaman büyüsünde görelim biz de bebeği ve kalp atışını inş.

Canım benim maşallah gözün aydın, erkekler daha çabuk gösteriyormuş kendini :) kızda emin olunamıyormuş sanırım :)
Bugün daha iyiyim canım gece aç yatmadım yatarken çubuk kraker yedim. sabah daha iyi uyandım. şimdi yeme isteği yok,iştahsızlık var...inş. biran önce geçsin zaman büyüsünde görelim biz de bebeği ve kalp atışını inş.
İnşaalllah canım valla geçiyor zaman ben Ocak başında yeni öğrenmiştim 3 ay oldu bile. Rabbim sağlık versin hepsi olacak inşaalllahh..

kızlar merhaba, ben dün akşam regl oldum, umutlar gelecek aya inşallah. bat 1 Nisan.

Off benimki adet degilmis kizlar ya goz yanılması yaşadım beyaz.akintiyi isiktan dolayı pembe sanmisim dra gittim sonuclarima bakti hersey normal usg temiz söktürücü igne verdi ama vurunmayacam bide.inofolic verdi

Arkadaslar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz. Adetime 6 gun var. Şöyle bi belirtim var. 10 dakikada yada yarim saatte bir sag kasigima igne batirip çekiyorlar gibi bir sızı oluyor iki saniye sürüp geciyor sonra tekrar. Bir saat icinde en az 2 kere oluyor ama bir yada iki saniye sürüyor.

Bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Arkadaslar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz. Adetime 6 gun var. Şöyle bi belirtim var. 10 dakikada yada yarim saatte bir sag kasigima igne batirip çekiyorlar gibi bir sızı oluyor iki saniye sürüp geciyor sonra tekrar. Bir saat icinde en az 2 kere oluyor ama bir yada iki saniye sürüyor.

Bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Benimde olmuştu böyle ama içten içten bir sızıydı. Ama adet belirtisi sanmıştım. Oda olabiliyor. İnşaalllah hamilesindir canım. Rabbim çok aratmasın hayırlısıyla nasip eylesin.

kızlar nasılsınız
İyiyim cok.şükür kendi adima ama hala adet olmadim ben bgn itibariyle 17 gün gecti cok ilginc hicbir problemde goremedi doktor acaba gercekten adet gunu yasadigim leke yumurtlama miydi eger oyle olduysa adet geçtikten 6 gun sonrada akıntıyla karisik kan gelmisti iki damla ay ne bileyim 2 ay sonra ogrenenleri filanda duyunca adet söktürücü igne verdi dr ama kullanmadim hala bekliyorum

Merhaba arkadaslar hepinizin Bebegi Hayirli Olsun Insallah Saglikla Kucaginiza Alirsiniz Bende Anne Olmak istiyorum Kizlarr :KK25:

kızlar nasılsınız
Canım yoğun koşturmaca dersler yorgunluk öyle devam ediyorum. Sen nasılsın?
Kızlar herkese merhaba, charmant charmant tan haber alan var mı?
Yok tatlım ya :( hiç ses yok...
Yeni annisler @triton-x Skry10 Skry10 nasılsınız nasıl gidiyor ??
Canım arada bulantı hafif oluyor, tiksintim var...Halsizlik heyecanla pazartesiyi bekliyorum. Sen nasılsın?

SAT 20 subat dun esimle iliskiye grdk insallah Bi bebisim olur benimde Ama Şöyle bİr durum oldu bende 4 subatta adet oldum 20 subatta tekrar oldum ama 20 subatta olduğum agrısız geçti hiç adet belirtileri olmadı sizce neden olmustur

Canım yoğun koşturmaca dersler yorgunluk öyle devam ediyorum. Sen nasılsın?

Yok tatlım ya :KK43: hiç ses yok...

Canım arada bulantı hafif oluyor, tiksintim var...Halsizlik heyecanla pazartesiyi bekliyorum. Sen nasılsın?

çok merak ediyorum, bu kız hiç böyle yapmazdı :(

Back