• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar nasılsınız Bende kürtajdan sonra iki adet geçirdim tekrar bugün çalışmalara başladık Hafta sonu doktor folik asit başlattı ultrasonla baktı her şey normal dedi bakalım inşallah hamişlere katılırım ama geç kaldım galiba bu ay bat 11 şubatyumurtladım mı takip etmedim sizce bu ay olur mu olmaz mı

ada_aras ada_aras güzel haberlerle etiketleyemedim seni :) sen nasılsın?[/QUOTE]
Canın sağolsun kuzum.
Yeni ay yeni umutlar diyorum.:KK55:

kızlar malesef adet oldum
Aaa ok sasirdim ve üzüldüm cnm ya bu idrar testlerinden hic yapmamak lazim galiba insani umutlandiriyolar sonra üzülüyor insan.
Neyseki adet oldun da yeni umutlar basladi cnm ben.hala adette olmadim uns bu ay gelir bebisin aaglikla

Aaa ok sasirdim ve üzüldüm cnm ya bu idrar testlerinden hic yapmamak lazim galiba insani umutlandiriyolar sonra üzülüyor insan.
Neyseki adet oldun da yeni umutlar basladi cnm ben.hala adette olmadim uns bu ay gelir bebisin aaglikla
hayırlisı canım birazdan doktora gidicem bakalım inş kist falan yoktur

Kızlar nasılsınız Bende kürtajdan sonra iki adet geçirdim tekrar bugün çalışmalara başladık Hafta sonu doktor folik asit başlattı ultrasonla baktı her şey normal dedi bakalım inşallah hamişlere katılırım ama geç kaldım galiba bu ay bat 11 şubatyumurtladım mı takip etmedim sizce bu ay olur mu olmaz mı
Belli olmaz belki geç yumurtlarssın arada çalışma yap;)

Kızlar yaa acaba gec döllenme olabilir mi yaa hala adet olmadim midem de bulanti var hafif basim dönüyor gibi surekli tuvalete cikiyorum

kızlaaar bende hala adet olmadım hayırlısı diyelim artık rabbime çok dua ettim inşallah en hayırlısı ne ise onu verir hepinize....pazar akşamına kadar da bekleyeceğim ve direk kan testi yaptıracağım yazarım size size kızlar...

Back