Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yapma arkadaşım inşallah güzel sonuç alırsınkızlar selam benim de bat yaklaştı bir stres ki sormayın
kısmet bir dahaki aya inşallah canım.kızlar malesef adet oldum
Aaa ok sasirdim ve üzüldüm cnm ya bu idrar testlerinden hic yapmamak lazim galiba insani umutlandiriyolar sonra üzülüyor insan.kızlar malesef adet oldum
aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsunkısmet bir dahaki aya inşallah canım.
hayırlisı canım birazdan doktora gidicem bakalım inş kist falan yokturAaa ok sasirdim ve üzüldüm cnm ya bu idrar testlerinden hic yapmamak lazim galiba insani umutlandiriyolar sonra üzülüyor insan.
Neyseki adet oldun da yeni umutlar basladi cnm ben.hala adette olmadim uns bu ay gelir bebisin aaglikla
Belli olmaz belki geç yumurtlarssın arada çalışma yapKızlar nasılsınız Bende kürtajdan sonra iki adet geçirdim tekrar bugün çalışmalara başladık Hafta sonu doktor folik asit başlattı ultrasonla baktı her şey normal dedi bakalım inşallah hamişlere katılırım ama geç kaldım galiba bu ay bat 11 şubatyumurtladım mı takip etmedim sizce bu ay olur mu olmaz mı
İns yoktur canimhayırlisı canım birazdan doktora gidicem bakalım inş kist falan yoktur
İnşallah olur canım ağzından bal damlıyor Sen nasılsınBelli olmaz belki geç yumurtlarssın arada çalışma yap
Iyiyim cnm geçen ay Çalışmalara başladık ama adet oldum bu ay bakalım bizi neler bekliyor:)) kk dan arkadaşlar hep hamile kalıyor eskiler demir baş gibi kaldım ben de:)İnşallah olur canım ağzından bal damlıyor Sen nasılsın
Bir de benIyiyim cnm geçen ay Çalışmalara başladık ama adet oldum bu ay bakalım bizi neler bekliyor:)) kk dan arkadaşlar hep hamile kalıyor eskiler demir baş gibi kaldım ben de:)
Zaten biz kürtaj olanlar yeniden başa döndük:)Bir de ben
Kac günün gecti canimkızlaaar bende hala adet olmadım hayırlısı diyelim artık rabbime çok dua ettim inşallah en hayırlısı ne ise onu verir hepinize....pazar akşamına kadar da bekleyeceğim ve direk kan testi yaptıracağım yazarım size size kızlar...