Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anasina cekmis siritiyor surekli :))Maşallah ne kadar büyümüş tatlişko :) allahım nasıl gülüyor :)
Ben iyiyim canım halsizlik uykusuzluk fln oluyor tabi ama şükür napalım. pazartesi kontrol geçmek bilmedi zaman ya :) inş pazartesi rahatlarım...Anasina cekmis siritiyor surekli :))
Siz nasilsiniz bakalim n3 zaman kontol, saglikla hayirla kolaylikla gelsin insallah bu sefer minnagin :)
Onlar hamileligin cilveleri Allah baska dert vermesin :)Ben iyiyim canım halsizlik uykusuzluk fln oluyor tabi ama şükür napalım. pazartesi kontrol geçmek bilmedi zaman ya :) inş pazartesi rahatlarım...
maşallah cnm çok tatlı çıkmış resmen poz vermiş :)Merhaba kizlar :)
Yazamiyorum pek ama size pr3nsesimin fotosunu atiyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hamis olanlari hayirla neticelendirsin bebek isteyenleri de kisa zamanda mujdelendirsin insallah:)
Eki Görüntüle 1791926
ayyy kıyamam ya offf belirsizlik beklmekte zor inşallah akıntılar hayra alamettirMerhaba kizlar hala adet olmadim 4 5 gun daja olmazsam evde bir test daha yapicam bakalim akintim var surekli
gözün aydın canım ne güzel haberler :)@triton-x canım benimde hala mide bulantilarim devam ediyor. Onun dışında okulda dersler baya yoğun bakalim her sey guzel olacak insallah :) benimde salı randevum var o zaman hemen p.tesi olsun güzel haberler ver bize :)
Bugün de ikili tarama testinin sonuçları cikti cok sukur bir sknti yokmus rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
Simdiki bebekler poz vermeyi analarinin karninda ogreniyo4lar : )))maşallah cnm çok tatlı çıkmış resmen poz vermiş :)
hahahaa çok doğru :)Simdiki bebekler poz vermeyi analarinin karninda ogreniyo4lar : )))
Evet ben de cok sasi4dim bu kadar buyumesine :) vesikalik gibi sadece yuzunu cekti dok4orumuz bizim kiz da poz vermis gulumsuyor. Sen nasilsin, bebisi hisedersin bir iki haftaya o kadar guzel bir duygu ki Rabbim hayirla saglikla kolaylikla kucagimiza almayi da nasip etsin.
Canım 1.5 ile 6 arasında normal kabul ediliyor yani seninki normal canım benimkızlar AMH sonucum 2.14 çıktı nasıl sizce bana iyi değil gibi geldi
kızlar AMH sonucum 2.14 çıktı nasıl sizce bana iyi değil gibi geldi
ayy inşAllah canım yaa bakalım yarın belli olcakCanım 1.5 ile 6 arasında normal kabul ediliyor yani seninki normal canım benim
canım doktor yumurta rezervin az gibi duruyo dediği an sen geldin aklıma sağolasın canım deniycem dedikleriniCanım benimde fsh im yüksek çıkmıştı hatta doktor hic vakit kaybetme direk tup bebek dedi. Amh istemedi çünkü eminim çok düşük çıkacak dedi. Vajinal muayenede yumurta sayımın az ve kalitesiz olduğunu görmüştü. Ben bunun için şubatta tup bebek yapma plani yapıyordum. Aralikta da adetin 2. Gununden 12. Gunune kadar her sabah ve aksam yemekten yarim saat önce corekotunu havanda ezip icine bir tatli kaşığı bal bir tutam tarçın atıp yedim. Arada da aksam yemekten 1 saat sonra 1 bardak testere disli aslan pençesi çayı içtim. Sabahlari yine aç karnına polen aksamlari ac karnina da ari sutu kullandim. O ay rabbim nasip etti hepsi vesile tabi ama denemek istersen diye yazdım
canım doktor yumurta rezervin az gibi duruyo dediği an sen geldin aklıma sağolasın canım deniycem dediklerini
canım üzme kendini inşallah arkadaşın dediği şeyler sana da iyi gelir inşallah dr da yanılırcanım doktor yumurta rezervin az gibi duruyo dediği an sen geldin aklıma sağolasın canım deniycem dediklerini