• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Merhaba kizlar hala adet olmadim 4 5 gun daja olmazsam evde bir test daha yapicam bakalim akintim var surekli

Merhaba kizlar :)
Yazamiyorum pek ama size pr3nsesimin fotosunu atiyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hamis olanlari hayirla neticelendirsin bebek isteyenleri de kisa zamanda mujdelendirsin insallah:)
Eki Görüntüle 1791926
maşallah cnm çok tatlı çıkmış resmen poz vermiş :)

@triton-x canım benimde hala mide bulantilarim devam ediyor. Onun dışında okulda dersler baya yoğun bakalim her sey guzel olacak insallah :) benimde salı randevum var o zaman hemen p.tesi olsun güzel haberler ver bize :)

Bugün de ikili tarama testinin sonuçları cikti cok sukur bir sknti yokmus rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
gözün aydın canım ne güzel haberler :)

Evet ben de cok sasi4dim bu kadar buyumesine :) vesikalik gibi sadece yuzunu cekti dok4orumuz bizim kiz da poz vermis gulumsuyor. Sen nasilsin, bebisi hisedersin bir iki haftaya o kadar guzel bir duygu ki Rabbim hayirla saglikla kolaylikla kucagimiza almayi da nasip etsin.

Ayy insallah canım ya haraketlerini hissedince endiselerim biraz daha azalacak insallah simdi hep ya bisey olduysa korkusu var... Aminn canım insallah rabbim saglikla dunyaya gelmelerini nasip etsin :)

kızlar AMH sonucum 2.14 çıktı nasıl sizce bana iyi değil gibi geldi

Canım benimde fsh im yüksek çıkmıştı hatta doktor hic vakit kaybetme direk tup bebek dedi. Amh istemedi çünkü eminim çok düşük çıkacak dedi. Vajinal muayenede yumurta sayımın az ve kalitesiz olduğunu görmüştü. Ben bunun için şubatta tup bebek yapma plani yapıyordum. Aralikta da adetin 2. Gununden 12. Gunune kadar her sabah ve aksam yemekten yarim saat önce corekotunu havanda ezip icine bir tatli kaşığı bal bir tutam tarçın atıp yedim. Arada da aksam yemekten 1 saat sonra 1 bardak testere disli aslan pençesi çayı içtim. Sabahlari yine aç karnına polen aksamlari ac karnina da ari sutu kullandim. O ay rabbim nasip etti hepsi vesile tabi ama denemek istersen diye yazdım

Canım benimde fsh im yüksek çıkmıştı hatta doktor hic vakit kaybetme direk tup bebek dedi. Amh istemedi çünkü eminim çok düşük çıkacak dedi. Vajinal muayenede yumurta sayımın az ve kalitesiz olduğunu görmüştü. Ben bunun için şubatta tup bebek yapma plani yapıyordum. Aralikta da adetin 2. Gununden 12. Gunune kadar her sabah ve aksam yemekten yarim saat önce corekotunu havanda ezip icine bir tatli kaşığı bal bir tutam tarçın atıp yedim. Arada da aksam yemekten 1 saat sonra 1 bardak testere disli aslan pençesi çayı içtim. Sabahlari yine aç karnına polen aksamlari ac karnina da ari sutu kullandim. O ay rabbim nasip etti hepsi vesile tabi ama denemek istersen diye yazdım
canım doktor yumurta rezervin az gibi duruyo dediği an sen geldin aklıma sağolasın canım deniycem dediklerini

canım doktor yumurta rezervin az gibi duruyo dediği an sen geldin aklıma sağolasın canım deniycem dediklerini

Uzme kendini canım unutma 1 yumurta 1 sperm yetiyor bebis icin yeter ki rabbim ol desin... Her seyin hayırlısı insallah doktor yarın güzel şeyler söyler hiç bozulmaz moralin

Kizlar bi sorum olacak lutfen bilen varsa cvplasin adetime 2 gun var ovulasyon testi pozitif ama gebelik testi negatif

canım üzme kendini inşallah arkadaşın dediği şeyler sana da iyi gelir inşallah dr da yanılır

kızlar bende dr dan geliyorum bugün malesef regl oldum yine her ay gibi :( :( :( 10gün sonra hsg çekilcek inşallah temiz çıkar dr uterun septum olabilir demişti ondan çok korkuyorum :(

Back