- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
doktor muayne etti alttan yumurta rezervin az gibi dedi amh testi istedi canım perşembe günü çıkıcak sonucum inşAllah iyi çıkar klomen verdi akşamları 2 tane birden içicem 5 gün boyuncaHayirdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor muayne etti alttan yumurta rezervin az gibi dedi amh testi istedi canım perşembe günü çıkıcak sonucum inşAllah iyi çıkar klomen verdi akşamları 2 tane birden içicem 5 gün boyuncaHayirdir
Hayirli sonuclar alırsın insallaj cnm ilac sifa olur umarimdoktor muayne etti alttan yumurta rezervin az gibi dedi amh testi istedi canım perşembe günü çıkıcak sonucum inşAllah iyi çıkar klomen verdi akşamları 2 tane birden içicem 5 gün boyunca
Bizde olucaz merak etme CanımIyiyim cnm geçen ay Çalışmalara başladık ama adet oldum bu ay bakalım bizi neler bekliyor:)) kk dan arkadaşlar hep hamile kalıyor eskiler demir baş gibi kaldım ben de:)
Kac günün gecti canim
canım benim benin önceki adetim 2-4 gün arası erken aldu yani 26.gün lekelenme ile başladı 28 g.gün aktif kanama söktü(normalde 30 güne bir adet olurum).ben lekelenme günlerimi adetten saymadım o yüzden bekledim aktif kanamamın olduğu güne göre dün 30.gün oldu.Bugün 31.gün dün gece 11 de kan testi verdim 0.1 çıktı yani negatif ama hala adet olmam ve en ufak br akıntı leke hiçbir belirti yok adet olacağıma dair sadece aşırı bir göğüs hassasiyeti ve kasık batmaları var.Benim annem hemşire adet gününde çıkan negatif sonuç yanıltıcı olabilir hemen koyverme geç döllenmede sonradan yükselme olabilir dedi.Bende bugün baya br araştırma yaptım 2011 de bu konu ile ilgili bir topik acılmış ve yüzlerce yorum var adet gününde ve gecince test yaptıkları halde negatif çıkıp 2.3 hafta sonra degerleri 200.300 hatta 900 lere cıkan.birde yanımda çalışan asstanımın gelinlerinde böyle bir durum olmuş o söyledi şimdi 3 gün geçmiş günü negatif demişler kanda.sonra 1 hafta daha adet olmamış kadın doğuma götürmüşler bu arada haifi lekelenmeleri varmış doktor muayne etmiş hicbirşey söylememiş. senin durumun süpheli 1 hafta sonra tekrar gel demiş.bir hafta sonra gittiğinde ise kese görünüyor hayırlı olsun demiş sun 10 yasında imiş bu çocuk:)rrabbimin mucizeleri ne büyük dimi açıkçası bana büyük umut oldu.inşallah hayırlı ise hakkımda benimkide yükselir hayırlı değil ise rabbim en hayırlısı ne ise onu nasip eder bana...ve hepinize...Kac günün gecti canim
Canım inş güzel çıkar sonuçların, klomen ise yarar kocaman olur yumurta ların. . . canım birde yakı denesene bu ay cok ciddiyim. Yumurtlama dan 3 gün önce yapıştır ve sakin çıkarma, yumurtlama günü birlikte olun öyle çıkar. büyükler biliyormuş, belde açıklık varsada bebek olmazmis. hadi birde bunu dene canımdoktor muayne etti alttan yumurta rezervin az gibi dedi amh testi istedi canım perşembe günü çıkıcak sonucum inşAllah iyi çıkar klomen verdi akşamları 2 tane birden içicem 5 gün boyunca
Canım o lekelenme belkide adetin di. sen çalışmalara devam et inş bu ay tutar.Kizlar dra gittim karnimdan usgyle bakti gebelik görünmüyor su anda temiz usg dedi kan testi istedi tshla prolaktinde istedi ama sonuc pztye kaldi.malesef inttende bakilmouor niyeyse giris yapamadim
Yumurta takibi yaptirsammi bu ay yineCanım inş güzel çıkar sonuçların, klomen ise yarar kocaman olur yumurta ların. . . canım birde yakı denesene bu ay cok ciddiyim. Yumurtlama dan 3 gün önce yapıştır ve sakin çıkarma, yumurtlama günü birlikte olun öyle çıkar. büyükler biliyormuş, belde açıklık varsada bebek olmazmis. hadi birde bunu dene canım
Canım o lekelenme belkide adetin di. sen çalışmalara devam et inş bu ay tutar.
Sen bilirsin bence yaptirabilirsin, çünkü ovulasyonda tam çift çizgi olmadı sende belki öyle anlarsin. hangi gün yumurtladigini bilirsin.Yumurta takibi yaptirsammi bu ay yine
Adet söktürücü yazayim gebelik yoksa demisti dr ama icmek istemiyorum kendiliginden gelsin istiyorum
14 une randevu aldım. Bakalım bekliyorum. 2 gündür tiksinti ve mide bulantısı başladı. Çok halsizim. dolabın kapağını açamıyorum kokular mahvediyor. İnş. Herşey yolundadir.@triton-x kalp atislarini duydunmu canim sen ins hersey yolundadır
Evet haklisin tam da cift cizgi olmadi bu ayda klomen igne kullanayim bakalim nasipte bu ay varsa bu ay olur ben.elimden geleni yapayımda takdir allahinSen bilirsin bence yaptirabilirsin, çünkü ovulasyonda tam çift çizgi olmadı sende belki öyle anlarsin. hangi gün yumurtladigini bilirsin.
Cnm amh testini nerde ne Kadar'a yaptırdın cnmdoktor muayne etti alttan yumurta rezervin az gibi dedi amh testi istedi canım perşembe günü çıkıcak sonucum inşAllah iyi çıkar klomen verdi akşamları 2 tane birden içicem 5 gün boyunca
canım istanbulda özel hastanede yaptırdım 175 tl kuzumCnm amh testini nerde ne Kadar'a yaptırdın cnm
Cokk uzuldum canim yaaayok kuzum ya bugün bi tane normal gebelik testi yaptım negatif dünkü 10 dk içinde çıkmıştı
Canim Ben 19 aylik evliyim canim .1 sene hic istemedik.hazxiranda dusiunmeye basladikbebek 2015de . Daha sonra doktora gittim hani bebek dusunuyorum bi sikinti var mi diye yok dedi . Baktik 1.ayda olmadi diger ay olmadi doktora gittim prolaktinim yuksrk cikti 1 ay oyle gecti diger ay progestronum dusuk cikti o ayda gitti . daha sonra doktorumu degistirdim yum takibine basladi ilk normal takip etti buyumedi . Daha sonrada klomen verdi yum buyusun diye gityik buyumedfi 10ml de kaldi doktorum diger aya gel dedi sabah aksam verelim dedi ama uzulme akisina birak catlayabilir dedi . bende esimle keyfime baktim umudu kesmefim hic tedbiri elden birakmadim hic . sonra memlekete geldim 6gun gecti dedim gecikmistir 10 gun gecikti acaba mi dedim . test aldim Bismillah dedim ysaptim hemen yapinca ilk dkkadan 2 cizgide cikti . elim ayagim titredi inanamadim agladim . ertesi gun kan verdim iste o zaman inandim . Tum arkadaslarim hamile idi herkesdin cocugu vardi seviyorfum eve gelince esime sarilip agliyordum Allah biliyor ya icim yaniyordum hep . Markette magazada hep bebekleri seviyordfuk . Rabbim mucizemi verdi demekki hayirli vakit bu zamanmis . Bu sekilde hikayem canim . Simdi hamileyim rabbim hepinize nadip etsin inssky senin tama olarak sorunun neyd peki hamile kalmana engel durum neydi ne zamandır korunmuyordun hikayeni anımsayamadım bir özet geçermisin bu sürece kadar yaşadıklarını kusura bakma seni yoracam ama bizim gibi durumu belli olmayan kişilere büyük rerefans oluyor sizlerin yaşanmışlık hikayeleri
Canim cok gec olmus benimki diger regile yakin yum doktor o yuzden gorememis gidince zaten oda cok sasiracak eminim bn . Pazartesi gunu giderim hsyirlisi ile keseyi gormeye insallah . Cuma gunu evimedonuyorum kismeytsre . Pazartesi yada sali esim ile giderim 8 haftaya girecegiz doktor hesabina gore . ama gec yum iicin kendi doktorum nasil hesaplayacak bakalim . burdaki doktor agzini bile acmadiyuh ozaman sen bayağı geçmi yumurtladın çok enteresan geç ymuurtlamış olsanda dr nasıl görmedi yumiyi bence sen 19-20.gün falan çatladı değer ondan okadar düşük çıktı 21.gün bnmde 20.gün 5.28 çıktı bugünde yani 22.gün 11.44 bakalım nasip