Gözünüz aydın canım tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kavuştursunKuzum sukur hamileyim Allahim ole buyuk ki umudum bittigi anda verdi mucize
Senin takviminde de ne yazıyor :) Bol kalsiyumCanım bugün iyi çalışın bak takvime göre ovulasyon günü diyor ona göre :))
evet canım kalsiyum magnezyum potasyum hepsine baktım hangi yiyeceklerde var diye elimden geldiğince yiyorum bakalım :) senin mide bulantın oldu mu caanım ve ne zaman başlamıştı hatırlıyormusun?Senin takviminde de ne yazıyor :) Bol kalsiyum
Benim pek olmadı çok şükür. Sabahları oluyormuş genelde ama bende olmadı hamdolsun :) Sadece yumurta yerken oldu. Pek sevmem yumurtayı ama mecburen yiyorum istemediğim şeyleri yerken oldu yani öyle söyliyim bide acıkınca. Ama öyle öğürmeler kusmalar hiç yaşamadım çok şükür. Annemle ablama göre ben nasıl hamileymişim inanamıyorlar ablam yatıyordu sürekli mide bulantısı hapı içiyordu bana şaşırıyorlar. MAşallah diyim kendi kendimi nazarlıycamevet canım kalsiyum magnezyum potasyum hepsine baktım hangi yiyeceklerde var diye elimden geldiğince yiyorum bakalım :) senin mide bulantın oldu mu caanım ve ne zaman başlamıştı hatırlıyormusun?
Pazartesi doktora gidecegim kuzum zatenCanım değerin kac olduguna takılma önemli olan 2 günde ikiye katlamasi. Yüksek ihtimal geç döllenme olmuş. Ayy rabbim ne güzel yazıyor ya şükürler olsun böyle güzel haberler gelmeye devam etsin :)
Amin canim insallah pazartesi doktora gidecegim inşSkry10 canım maşallah ne güzel inşallah 2 gün sonrada ikiye katlanır değerin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kuzum
Canim belirtelerim var di . Pko yojtu bende . Sol kasik sancim hareket ettikce ve egildikce . Gogus agrim ve sislik . Gaz sancim vqrdi . Bel agrim vardi . ara ara migde bulantim ve bas donmem oluyordu . bide test yapmadan 2gun once gogusum ucubvfeci agrimistib. Bide sari akintim vardi canimCanim sendede pko varmiydi. Birde gogus agrisi falan varmi belirtilerin neler
Bende ole tahmin ediyorum kuzxum cunku en son doktor kontrolum 28 ocakti ve doktiorum birsey yok demisti . bizde saldik hic dusunmedik . kismet demek ki vakti zamasni simdiymis sukur geldi kuzum . rabbim herkese taddirsin bu duyguyu ins . Pazartesi giderim ins doktora canim kontrole o zaman degerime baktirayim mi o zaten bakar miİnş canım inş. Dualarınızı eksik etmeyin. son 3 günüm kaldı Dr a günler geçmiyor resmen. Sabretmeyi ogretiyorlar melekler...
Canım o işler hiç belli olmaz. bak ben adet oluyorum sandım. Moralimi bozdum. Ama geldi şükür olumlu düşünelim canım benim
Canım seninki geç döllenme olmuş muhtemelen adete yakın olmuş diye tahmin ediyorum. 7 haftalık değildir muhtemelen Dr onun zamanını ayarlar sen hiç merak etme. Önemli olan değerin güzel artması hadi Sevin artık geldi meleğin :)
Aminnn canim benim rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlat nasip etsin insallah . hele ben tum arkadas cevrem ile bir araya gelince onlarin bebislerini sevip opuyordum eve gelince agliyirdum . Rabbim bu zaman hayirli imis sabirla bekledim mucizemi verdi . ins ben ve tum anneler sag salim kucagimiza aliriz . Darisu da ins tum bekleyenlere olsun ...2 gune 2 kat artmasi onemli olan canim, insallah artar ve saglikli bir gebeliktir hic uzmez seni bundan sonra :)
Senin adina gercekten cok cok coooook sevindim Allah biliyor ya sen yazdikca uzuluyordum ben, ama bak dedigimiz gibi oldu ve kendini rahat biraktigin anda geldi bebisin :)) Hayirlisiyla dogumunu da gostersin Rabbim:))
Tesekkur ederim canim benim aminn darisi izteyen herkese dualarimiz hepimizleGözünüz aydın canım tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kavuştursun
Maşallah canım ya ben sağlıklı olsunda herşeye razıyım. sende kritik dönemi atlattin çok şükür darısı bize olsun inş canım.Benim pek olmadı çok şükür. Sabahları oluyormuş genelde ama bende olmadı hamdolsun :) Sadece yumurta yerken oldu. Pek sevmem yumurtayı ama mecburen yiyorum istemediğim şeyleri yerken oldu yani öyle söyliyim bide acıkınca. Ama öyle öğürmeler kusmalar hiç yaşamadım çok şükür. Annemle ablama göre ben nasıl hamileymişim inanamıyorlar ablam yatıyordu sürekli mide bulantısı hapı içiyordu bana şaşırıyorlar. MAşallah diyim kendi kendimi nazarlıycam
Canım ben allaha tevekkül edip busefer bıraktım kendimi hiç kan testi yaptırmadan düşün, bende pazartesi gideceğim Dr a ilk kez. Dr ne derse onu yaparız.Bende ole tahmin ediyorum kuzxum cunku en son doktor kontrolum 28 ocakti ve doktiorum birsey yok demisti . bizde saldik hic dusunmedik . kismet demek ki vakti zamasni simdiymis sukur geldi kuzum . rabbim herkese taddirsin bu duyguyu ins . Pazartesi giderim ins doktora canim kontrole o zaman degerime baktirayim mi o zaten bakar mi
Aynen canim ama meleketteyim ya kendi doktoruma gidemiyecegim dahaMaşallah canım ya ben sağlıklı olsunda herşeye razıyım. sende kritik dönemi atlattin çok şükür darısı bize olsun inş canım.
Canım ben allaha tevekkül edip busefer bıraktım kendimi hiç kan testi yaptırmadan düşün, bende pazartesi gideceğim Dr a ilk kez. Dr ne derse onu yaparız.
İnşallah sizinde geçecek. Herşey iyi olacak Allah'ın izniyle.Maşallah canım ya ben sağlıklı olsunda herşeye razıyım. sende kritik dönemi atlattin çok şükür darısı bize olsun inş canım.
Canım ben allaha tevekkül edip busefer bıraktım kendimi hiç kan testi yaptırmadan düşün, bende pazartesi gideceğim Dr a ilk kez. Dr ne derse onu yaparız.
Canim gunaydin ben sana dun yazmistim ama yollamamisim demek ki.Kizlar bana da bir yorum yapın nolur ya testte cikmamis olabilir mi saat basi tuvalete gdyom bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?