• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Masallahh ne kadar cok bebjs haberi var boyle Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Skry10 Skry10 testini gorunce ben agladim resmen o kadar sevindim ki anlatamam insallah kan sonucunda pozitiftir. Allahim o duyguyu bizede yasatir insallah. :KK42:

Masallahh ne kadar cok bebjs haberi var boyle Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Skry10 Skry10 testini gorunce ben agladim resmen o kadar sevindim ki anlatamam insallah kan sonucunda pozitiftir. Allahim o duyguyu bizede yasatir insallah. :KK42:
canım senin eşinin sonuçları ne oldu doktora gösterdiniz mi

canım senin eşinin sonuçları ne oldu doktora gösterdiniz mi
Cnm doktor 3 ay sonra tekrar versin dedi en onemli sey hareketlilik ve bizim 0 cikti. Ve hareketliligi degistirmek cok zormus bana klomen tedavisi uyguluodu onuda biraktik gerek kalmadi. Yani anlayacagin Takdir-i Ilahi .

Kizlar bnm 5 gun gecti ya günüm ilk kez suanda göğüs hassasiyeti yasamaya basladim siskinligu hissettim

Canım stres olmamak için kan testine bile gitmedim. Pazartesi gidicem inş . direk kese gözükür bakalım. Son 3 gün kaldı ama meraktan catliyorum. inş. iyi olur hersey. . .
inşallah bu defa herşey güzel olucak canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallah ayy benimde belim çok ağırmaya başladı ya ama bu ay yine umudum yok

Back