- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende totemi kaldırmıştım geri koydum şimdi :) ne yaptın kan sonucun ne oldu cnm?Totemi geri kasldirmistim ins hayirli haberler alirim yarin
canım seninde çıkar aslında ya bir test yapsan ben 4 gün dayanabildim mesela :)Bende totem yapip sonra kaldiranlardanim
5 gun gecti hala gelen giden yok ama surekli oldum sanip lavaboya gidiyorum
canım 2 tane canlı örnek mevcut inşallah sende pozitifi görürsünAyy eger oyleyse bende totem yapip kaldirdim ))
İnsallah yaa ama test yapmaya oyle korkuyorumki anlatamam tek cizgi fobim oldu resmencanım 2 tane canlı örnek mevcut inşallah sende pozitifi görürsün
kimin değil ki canım ama korkununda sonuca faydası yok 5gün uzun bi süre bence yarın sabah test yapmalısınİnsallah yaa ama test yapmaya oyle korkuyorumki anlatamam tek cizgi fobim oldu resmen
canım senin eşinin sonuçları ne oldu doktora gösterdiniz miMasallahh ne kadar cok bebjs haberi var boyle Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Skry10 testini gorunce ben agladim resmen o kadar sevindim ki anlatamam insallah kan sonucunda pozitiftir. Allahim o duyguyu bizede yasatir insallah.
Cnm doktor 3 ay sonra tekrar versin dedi en onemli sey hareketlilik ve bizim 0 cikti. Ve hareketliligi degistirmek cok zormus bana klomen tedavisi uyguluodu onuda biraktik gerek kalmadi. Yani anlayacagin Takdir-i Ilahi .canım senin eşinin sonuçları ne oldu doktora gösterdiniz mi
Canım stres olmamak için kan testine bile gitmedim. Pazartesi gidicem inş . direk kese gözükür bakalım. Son 3 gün kaldı ama meraktan catliyorum. inş. iyi olur hersey. . .@triton-x canım doktora ne zaman gidiceksin
Canım stres olmamak için kan testine bile gitmedim. Pazartesi gidicem inş . direk kese gözükür bakalım. Son 3 gün kaldı ama meraktan catliyorum. inş. iyi olur hersey. . .
Canim hayirlu olsun ne kadardir bekliyordun bebisiOlcem aglamaktan ruya mi buu ya 1. Dk da cikti . Allahim her ay taktim bu ay tum umidi kestim memleketteyim ailemin yaninda inanamiyorum şaka mi bu arkadaslar
inşallah bu defa herşey güzel olucak canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallah ayy benimde belim çok ağırmaya başladı ya ama bu ay yine umudum yokCanım stres olmamak için kan testine bile gitmedim. Pazartesi gidicem inş . direk kese gözükür bakalım. Son 3 gün kaldı ama meraktan catliyorum. inş. iyi olur hersey. . .