Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aminnnn arkadasim rabbim isteyen herkese nasip etsin . ben dun agladim sabaha kadar uyumadim elim ayagim titredi . Sunu anladim takmayin kizlar hic bak bn bu ay hic umudum yoktu . Rabbim hepinize nasip eylesin . Esim hala bilmiyor

Aminnnn arkadasim rabbim isteyen herkese nasip etsin . ben dun agladim sabaha kadar uyumadim elim ayagim titredi . Sunu anladim takmayin kizlar hic bak bn bu ay hic umudum yoktu . Rabbim hepinize nasip eylesin . Esim hala bilmiyor
Canim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bak 10 mm diyordun olmaz diyordun ama bak oldu. Dua et hepimize emi :))

Tesekkur ederim canim rabbim isteyen herkese nasip eylesin insallah . 7 aydir istiyoruz biz . bu ay umid kesikti saliverdim unutmustum ole bi mucize olduki
Rabbim bize de nasip eder inşallah canım o güzel mucizeyi sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bizi de dualarından esirgeme :)

Canim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bak 10 mm diyordun olmaz diyordun ama bak oldu. Dua et hepimize emi :))
Rabbim oyle buyuk ki . Kurban oldugum Allahim hepinizin yuzunu guldursun . Kafama takmadigim ayda oldu hetrsey ya . Aminn Canim darisi hepinize insss

Rabbim bize de nasip eder inşallah canım o güzel mucizeyi sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bizi de dualarından esirgeme :)
Esirgermiyim canim benim . Aminnn rabbim hepinize nasip etsin takmayin dua edin sabredin rabbim kulunu duyuyor . Duam szlerle canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…