- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
Kuzum sukur hamileyim Allahim ole buyuk ki umudum bittigi anda verdi mucizeSkry10 canimm naptin ayy cok sevindim ya okuyunca :)
Tesekkur ederim canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin . cok guzel duygu bu eşim hala bilmiyor
Kuzum kanda 98.7 cikti iyimi senceSkry10 canimm naptin ayy cok sevindim ya okuyunca :)
Kuzum yaptirdim 98.7 cikti iyimi aklim karisti yabende totemi kaldırmıştım geri koydum şimdi :) ne yaptın kan sonucun ne oldu cnm?
Aminnnn arkadasim rabbim isteyen herkese nasip etsin . ben dun agladim sabaha kadar uyumadim elim ayagim titredi . Sunu anladim takmayin kizlar hic bak bn bu ay hic umudum yoktu . Rabbim hepinize nasip eylesin . Esim hala bilmiyorMasallahh ne kadar cok bebjs haberi var boyle Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Skry10 testini gorunce ben agladim resmen o kadar sevindim ki anlatamam insallah kan sonucunda pozitiftir. Allahim o duyguyu bizede yasatir insallah.
98.7 cikti kuzum kadin gozun aydin deyince Allahim dedim ya sukur rabbimeSkry10 cnm noldu sonucun bugun girmissin ama hic bisi yazmamissin insallah iyi haberlerle gelirsin.
Tesekkur ederim canim rabbim isteyen herkese nasip eylesin insallah . 7 aydir istiyoruz biz . bu ay umid kesikti saliverdim unutmustum ole bi mucize oldukiCanim hayirlu olsun ne kadardir bekliyordun bebisi
Canim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bak 10 mm diyordun olmaz diyordun ama bak oldu. Dua et hepimize emi :))Aminnnn arkadasim rabbim isteyen herkese nasip etsin . ben dun agladim sabaha kadar uyumadim elim ayagim titredi . Sunu anladim takmayin kizlar hic bak bn bu ay hic umudum yoktu . Rabbim hepinize nasip eylesin . Esim hala bilmiyor
Rabbim bize de nasip eder inşallah canım o güzel mucizeyi sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bizi de dualarından esirgeme :)Tesekkur ederim canim rabbim isteyen herkese nasip eylesin insallah . 7 aydir istiyoruz biz . bu ay umid kesikti saliverdim unutmustum ole bi mucize olduki
Rabbim oyle buyuk ki . Kurban oldugum Allahim hepinizin yuzunu guldursun . Kafama takmadigim ayda oldu hetrsey ya . Aminn Canim darisi hepinize insssCanim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bak 10 mm diyordun olmaz diyordun ama bak oldu. Dua et hepimize emi :))
Esirgermiyim canim benim . Aminnn rabbim hepinize nasip etsin takmayin dua edin sabredin rabbim kulunu duyuyor . Duam szlerle canlarimRabbim bize de nasip eder inşallah canım o güzel mucizeyi sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bizi de dualarından esirgeme :)
İnsallah canim . Pazartesi kadin doguma gideyim diyorum ultrasyonda baksin kac haftalikmis
Allah razı olsun eksik olma canımmmEsirgermiyim canim benim . Aminnn rabbim hepinize nasip etsin takmayin dua edin sabredin rabbim kulunu duyuyor . Duam szlerle canlarim
Ne demek canim rabbim cumlemizinkini sag salim almayi nasip tsinAllah razı olsun eksik olma canımmm
Canim kac kere iliski oldu. Cok oldumuNe demek canim rabbim cumlemizinkini sag salim almayi nasip tsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?