• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım hayırlı olsun ya rabbim büyük bak Dr yumurtan olusmadi dedi ama hamilesin bariz:) Ayy çok sevindim hadi haber ver sonucu..
Rabbim ole buyuk ki aminn ins hayirlisi neyse o olsun . Rabbim ol derse oluyor. Kizlarv test yapmadilar cihaz bozukmus sabah gitcegim ins . ac mi gitmem gerek

Yok aç gitmeme gerek yok :) sende ekim annesi olucaksin ins
İns kuzum hala inanamiyorum . rabbim isteyen herkese nasip etsin agladim ya ilk defa cift cizgi 8.ayimizda Rabbim cok buyuk hala inanamiyorum . kan sonucunu alana kadar

Kizlar ben kafayi mi yedim sizcee ????? 1 .dk da cikti buuuuuu
ayyyyyyyyyy süper canım ya ama senden bu sonucu bekliyodum 10gün yani dile kolay tebrik ederim kuzum sonunda kavuşun sende minişine Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

ayyyyyyyyyy süper canım ya ama senden bu sonucu bekliyodum 10gün yani dile kolay tebrik ederim kuzum sonunda kavuşun sende minişine Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Kuzummm hala şoktayim gordun mu resmi var mi sence ya . kan sonucunu gormeden inanamiyorum . bu ay cunku umudum 0 di benim yum buyumemisti catlamamisti

Kuzummm hala şoktayim gordun mu resmi var mi sence ya . kan sonucunu gormeden inanamiyorum . bu ay cunku umudum 0 di benim yum buyumemisti catlamamisti
gördüm vallahi süper ötesi 2.çizgi hem 1dkkda çıkmış kız okadar çok sevindim ki anlatamam bebişim hamilesin Allahın izniyle 10gün olmuş ama ilk iş kan ver bakalım kaç çıkçak bayaaa yüksektir Rabbim hep benden ümidini kesme diyor bizlere

gördüm vallahi süper ötesi 2.çizgi hem 1dkkda çıkmış kız okadar çok sevindim ki anlatamam bebişim hamilesin Allahın izniyle 10gün olmuş ama ilk iş kan ver bakalım kaç çıkçak bayaaa yüksektir Rabbim hep benden ümidini kesme diyor bizlere
Rabbim oyle buyuk ki canimin ici ya . Ol derse olur tabiki Kan sonucunu yarin alacagim verecegim . memleketteyim annemde esimde evimizde . ins dua ile sabahi bekliyorum . bu ay hic umudum yoktu bi gorsen doktordan cikinca ama rabbimin vardir bildigi dedim . Sonucu kgorunce şok oldum agladim nasil ya

Rabbim oyle buyuk ki canimin ici ya . Ol derse olur tabiki Kan sonucunu yarin alacagim verecegim . memleketteyim annemde esimde evimizde . ins dua ile sabahi bekliyorum . bu ay hic umudum yoktu bi gorsen doktordan cikinca ama rabbimin vardir bildigi dedim . Sonucu kgorunce şok oldum agladim nasil ya
en güzelide beklenmeyen süprizler çalışıodun sen izindesin herhalde eşine de büyük süpriz olur yarın ;)

en güzelide beklenmeyen süprizler çalışıodun sen izindesin herhalde eşine de büyük süpriz olur yarın :KK66:
İsten ayrilmistim canim cok oldu . aynen beklenmedik annda rabbim mucize veriyor hayirlisi ile . Eşimre gidene kadar soylemeyecegim varsa eger degisik supris planim vardi hep hayalini kurdugum

İsten ayrilmistim canim cok oldu . aynen beklenmedik annda rabbim mucize veriyor hayirlisi ile . Eşimre gidene kadar soylemeyecegim varsa eger degisik supris planim vardi hep hayalini kurdugum
inşallah hayallerin gerçek olur sağlıkla huzurla bencede söyleme yüzyüze daha iyi :)

inşallah hayallerin gerçek olur sağlıkla huzurla bencede söyleme yüzyüze daha iyi :)
İnsss canim bu ay totemde yapmistim . doktordan sonra kaldirmistim rabbim duydu beni . herkese yastsin bu ozel duyguyu ins da yarin hayirli sonuclar alirim

charmant charmant nerlerdesin kuzum iyisin inşallah ya bu da olmazsa bırakıcaz diyodun çocuk yapmayı inşallah iyi gelişmeler olmuşturda canın istemediği için gelmiyosundur adresini bilsem gelirdim seni görmeye iyi misin diye :(

Back