yarın yada öbür güne çatlar gibi yarın Sabahı kesin değerlendir4 te yaptigim daha koyu. Islaklık başladı, gogus hassasiyetide var. Sanirim yarin ovulasyon olacak. Eşim sabah gidecek bugunum var sadece.
Bence de her saniyeyi degerlendir :) hayirlisi olsun ya tutarsa :)4 te yaptigim daha koyu. Islaklık başladı, gogus hassasiyetide var. Sanirim yarin ovulasyon olacak. Eşim sabah gidecek bugunum var sadece.
Yar
yarın yada öbür güne çatlar gibi yarın Sabahı kesin değerlendir[/QUOTE
Evet sabah tek atımlık kurşunla olur bu iş.
Basbayi yumurtluyorsun insallah tutar yarabbim.4 te yaptigim daha koyu. Islaklık başladı, gogus hassasiyetide var. Sanirim yarin ovulasyon olacak. Eşim sabah gidecek bugunum var sadece.
Kız ateş yeni yeni yükselişe geçmiş 19. Gün Yum çatlamış Olmasın :)))Veson benim ates azcik yukseldi ve sag kasigimda keskin agri basladi. Ayyy yine mi ayni heyecan yaa :)
Valla onca calisma bosa mi gitti yahu:) tam da o aralikta yok hic calismaKız ateş yeni yeni yükselişe geçmiş 19. Gün Yum çatlamış Olmasın :)))
Dur kız hemen stres yapma ovulasyon testi o tarihi göstermiyordu şimdi bekleyişe geç hiç belli olmaz bu işlerValla onca calisma bosa mi gitti yahu:) tam da o aralikta yok hic calismabu ay da mi kacirdim naptim ? Ama akinti yok yani yumurtlamayi gosteren.
Hadi hayırlısıİşlem tamam. Biz elimizden geleni yaptık. Rabbim ol derse olur.olmazsa bidahaki aya nasip kısmet.
valla canım ben hepsini aldim. hayıt tohumu, testeredişli aslan pençesi, civanperçemi...şimdide arı sütü,polen bal karışımı araştırıyorum. bide adaçayı yağı. stok yaptım eve.bu ay olmazsa hepsini uygulayacağım uygulama şartlarına göre.Kızlar size hayıt tohumunu tavsiye edebilirim. kadınlar için çok yararlı bir bitki fakat dozunda kullanmanız gerekiyor. sabah akşam bir çay kaşığı hayıt tohumu bir bardak sıcak suda demlenip içiliyor. üç ay devam edecek. haftada beş gün yapılıp iki gün dinlenilecek. Araştırmalarım sonucu edindiğim bilgiler bunlar. Adet düzensizliği, hormon bozukluğu, adet ağrısı, rahim iltihabın, östrojen yetersizliği, aşırı sivilcelenme ve tüylenmeye karşı kullanılıyor. ve kullanan çoğu kişi de ikinci ayında hamile kalmış.
Aaa ben kullaniyim bugun alip kesinlikleProlaktini de dengeliyormuş ayrıca..
Bu dediklerinin hepsininayni anda kullanma canim sakin.valla canım ben hepsini aldim. hayıt tohumu, testeredişli aslan pençesi, civanperçemi...şimdide arı sütü,polen bal karışımı araştırıyorum. bide adaçayı yağı. stok yaptım eve.bu ay olmazsa hepsini uygulayacağım uygulama şartlarına göre.
Yok canım sırayla yapıcam. Aynı anda kullanılmasını önermiyor İbrahim Saraçoğlu. Çok teşekkür ederim uyarın için.Bu dediklerinin hepsininayni anda kullanma canim sakin.
Cnm benim bugün de test yapacak mısın?dünkü teste göre ya bugün ya da yarın çatlayacak gibi duruyordu hiç endişelenme Yum çatladığında içerde spermlerin arasına çatlayacaktırKızlar bişey sorucam. benim yumurta akı kıvamında akıntım ve çok hafif kasık ağrım oldu az önce. En son sabah birliktelik oldu. eşim şehir dışına çıktı. Benim şimdi hamile olma şansım var mı? yoksa erken mi olmuş birliktelik? Akıntıdan sonraki birlikteliklerde şans varda öncesi içinde var mı acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?