- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
Cnm daha sulanırsın merak etme ama bol su içmeni tavsiye ederim faydası var10. Gundeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm daha sulanırsın merak etme ama bol su içmeni tavsiye ederim faydası var10. Gundeyim
benimde öyleydi canım. 14. günümdü dün. dün başladı ıslaklık. bence normal.10. Gundeyim
Umarim dedigin gibi olur ben erken menapoz vs dusunmeye basladim cunkuCnm daha sulanırsın merak etme ama bol su içmeni tavsiye ederim faydası var
Ayy insallah oyle olur korktum resmenbenimde öyleydi canım. 14. günümdü dün. dün başladı ıslaklık. bence normal.
Umarim dedigin gibi olur ben erken menapoz vs dusunmeye basladim cunku
Yaptirmadim canim haftaya bi gideyim diyorum aslinda. Simdiye kadar hic olmamis birsey tedirgin etti beni ostrojen hormonu seviyem mi dustu birden anlamadim hamileligimde aniden oldu o gunden beri oyle..canm bence şimdiden böyle karamsar olma iyi düşün iyi olsun daha önce hiç hormon tahlili yaptırdın mı?
düşünme böyle şeyler canım. kafan karışıyorsa adetin 3. günü tahlil yaptır en güzeli.menepozda fsh değeri çok önemli. bide benim amh değerime bakmıştı dr. yumurta rezervi için. ben geçen ay çok belirti yaşadığım için (gögüs şişliği ve ağrısı) kesin prolaktinim yüksek diye düşündüm normal çıktı tüm değerler. adetin 21. günü progesteron hormonuma da baktırıcam sağlıklı yumurta olusup çatladığını anlayabilmek için. böyle şeyleri düşünme, aklından çıkmıyorsa da gidip tahlil yaptır kafan rahat etsin.Umarim dedigin gibi olur ben erken menapoz vs dusunmeye basladim cunku
Tamam dogru hemen gidip baktiramam adeti beklemem gerek hamilelik olmazsa baktiricam tesekkur ederim canimdüşünme böyle şeyler canım. kafan karışıyorsa adetin 3. günü tahlil yaptır en güzeli.menepozda fsh değeri çok önemli. bide benim amh değerime bakmıştı dr. yumurta rezervi için. ben geçen ay çok belirti yaşadığım için (gögüs şişliği ve ağrısı) kesin prolaktinim yüksek diye düşündüm normal çıktı tüm değerler. adetin 21. günü progesteron hormonuma da baktırıcam sağlıklı yumurta olusup çatladığını anlayabilmek için. böyle şeyleri düşünme, aklından çıkmıyorsa da gidip tahlil yaptır kafan rahat etsin.
Düşüğün etkisi de olabilir adet düzensizliği bir süre yaşayabilirsin endişelenme ama adet 3. Gün muhakkak hormonlara baktır hatta maddi durum varsa genetik falan da öZelden baktır çünkü devlette 3 düşük sonrası bakılıyorAyy insallah oyle olur korktum resmen
adetin 3. günü aç karnına git canım sabah erken saatte yapılması tavsiye ediliyor. prolaktin içinde aç gitmek gerekiyor. bir iki güne kadar akıntı başlar merak etme. ben kaç gündür çatlamıcak yumurtam, büyümüyor mu olmuyor mu diye acayip stres yaptım 10. gün çatlayan yumurta 14. gün çatladı (daha test yapmadım belkide hala çatlamadı) hormonlarımız stresten çok etkileniyor. stres yapmamak en iyisiTamam dogru hemen gidip baktiramam adeti beklemem gerek hamilelik olmazsa baktiricam tesekkur ederim canim
Tamam hamilelik olmazsa ilk isim bu olacak tesekkur ederim.Düşüğün etkisi de olabilir adet düzensizliği bir süre yaşayabilirsin endişelenme ama adet 3. Gün muhakkak hormonlara baktır hatta maddi durum varsa genetik falan da öZelden baktır çünkü devlette 3 düşük sonrası bakılıyor
Tesekkur ederim gercekten insan stres oluyor. Adetimi bekleyeyim yaptiricamadetin 3. günü aç karnına git canım sabah erken saatte yapılması tavsiye ediliyor. prolaktin içinde aç gitmek gerekiyor. bir iki güne kadar akıntı başlar merak etme. ben kaç gündür çatlamıcak yumurtam, büyümüyor mu olmuyor mu diye acayip stres yaptım 10. gün çatlayan yumurta 14. gün çatladı (daha test yapmadım belkide hala çatlamadı) hormonlarımız stresten çok etkileniyor. stres yapmamak en iyisi
Gelmez inşallah o adet gelmezz...İnşallah Allah'ım.Tamam hamilelik olmazsa ilk isim bu olacak tesekkur ederim.
Tesekkur ederim gercekten insan stres oluyor. Adetimi bekleyeyim yaptiricam
Ayyy tutmus galibaaa siliklesmezse hamilesin kiizzzKizlar testi yaptim.
Yok canım nerdeee... bu daha yumurtlama için. olmayacak diye gerildim de ben. oldu sonunda :)Ayyy tutmus galibaaa siliklesmezse hamilesin kiizzz
Dünkünden koyu mu açık mı anlamadımKizlar testi yaptim.
Tamam iste ov testi yumurtlama zamanindan sonra her gun koyu cikar siliklesmezse hamissin demektirYok canım nerdeee... bu daha yumurtlama için. olmayacak diye gerildim de ben. oldu sonunda :)
yok canım bu daha koyu testi yapar yapmaz çıktı. ama çok fark yok.Dünkünden koyu mu açık mı anlamadım
Daha erken kiz, yarin 7. Gun olcak sanirim. 10 gun gecsin de :)Test ne zaman yapacaksın