• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canm bence şimdiden böyle karamsar olma iyi düşün iyi olsun daha önce hiç hormon tahlili yaptırdın mı?
Yaptirmadim canim haftaya bi gideyim diyorum aslinda. Simdiye kadar hic olmamis birsey tedirgin etti beni ostrojen hormonu seviyem mi dustu birden anlamadim hamileligimde aniden oldu o gunden beri oyle..

Umarim dedigin gibi olur ben erken menapoz vs dusunmeye basladim cunku:KK43:
düşünme böyle şeyler canım. kafan karışıyorsa adetin 3. günü tahlil yaptır en güzeli.menepozda fsh değeri çok önemli. bide benim amh değerime bakmıştı dr. yumurta rezervi için. ben geçen ay çok belirti yaşadığım için (gögüs şişliği ve ağrısı) kesin prolaktinim yüksek diye düşündüm normal çıktı tüm değerler. adetin 21. günü progesteron hormonuma da baktırıcam sağlıklı yumurta olusup çatladığını anlayabilmek için. böyle şeyleri düşünme, aklından çıkmıyorsa da gidip tahlil yaptır kafan rahat etsin.

düşünme böyle şeyler canım. kafan karışıyorsa adetin 3. günü tahlil yaptır en güzeli.menepozda fsh değeri çok önemli. bide benim amh değerime bakmıştı dr. yumurta rezervi için. ben geçen ay çok belirti yaşadığım için (gögüs şişliği ve ağrısı) kesin prolaktinim yüksek diye düşündüm normal çıktı tüm değerler. adetin 21. günü progesteron hormonuma da baktırıcam sağlıklı yumurta olusup çatladığını anlayabilmek için. böyle şeyleri düşünme, aklından çıkmıyorsa da gidip tahlil yaptır kafan rahat etsin.
Tamam dogru hemen gidip baktiramam adeti beklemem gerek hamilelik olmazsa baktiricam tesekkur ederim canim

Ayy insallah oyle olur korktum resmen
Düşüğün etkisi de olabilir adet düzensizliği bir süre yaşayabilirsin endişelenme ama adet 3. Gün muhakkak hormonlara baktır hatta maddi durum varsa genetik falan da öZelden baktır çünkü devlette 3 düşük sonrası bakılıyor

Tamam dogru hemen gidip baktiramam adeti beklemem gerek hamilelik olmazsa baktiricam tesekkur ederim canim
adetin 3. günü aç karnına git canım sabah erken saatte yapılması tavsiye ediliyor. prolaktin içinde aç gitmek gerekiyor. bir iki güne kadar akıntı başlar merak etme. ben kaç gündür çatlamıcak yumurtam, büyümüyor mu olmuyor mu diye acayip stres yaptım 10. gün çatlayan yumurta 14. gün çatladı (daha test yapmadım belkide hala çatlamadı) hormonlarımız stresten çok etkileniyor. stres yapmamak en iyisi

Düşüğün etkisi de olabilir adet düzensizliği bir süre yaşayabilirsin endişelenme ama adet 3. Gün muhakkak hormonlara baktır hatta maddi durum varsa genetik falan da öZelden baktır çünkü devlette 3 düşük sonrası bakılıyor
Tamam hamilelik olmazsa ilk isim bu olacak tesekkur ederim.

adetin 3. günü aç karnına git canım sabah erken saatte yapılması tavsiye ediliyor. prolaktin içinde aç gitmek gerekiyor. bir iki güne kadar akıntı başlar merak etme. ben kaç gündür çatlamıcak yumurtam, büyümüyor mu olmuyor mu diye acayip stres yaptım 10. gün çatlayan yumurta 14. gün çatladı (daha test yapmadım belkide hala çatlamadı) hormonlarımız stresten çok etkileniyor. stres yapmamak en iyisi
Tesekkur ederim gercekten insan stres oluyor. Adetimi bekleyeyim yaptiricam

Kizlar testi yaptim.

Eklentiler

• 20150822_183143.jpg
    20150822_183143.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 61
Back