- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
Test ne zaman yapacaksınBu dediklerinin hepsininayni anda kullanma canim sakin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test ne zaman yapacaksınBu dediklerinin hepsininayni anda kullanma canim sakin.
Evet canım yapıcam.Bugün hiç yapmadım.Saat 6 gibi yaparım.Cnm benim bugün de test yapacak mısın?dünkü teste göre ya bugün ya da yarın çatlayacak gibi duruyordu hiç endişelenme Yum çatladığında içerde spermlerin arasına çatlayacaktır[/QUOTE
Sansin var tatlim insallah olacak bu ayKızlar bişey sorucam. benim yumurta akı kıvamında akıntım ve çok hafif kasık ağrım oldu az önce. En son sabah birliktelik oldu. eşim şehir dışına çıktı. Benim şimdi hamile olma şansım var mı? yoksa erken mi olmuş birliktelik? Akıntıdan sonraki birlikteliklerde şans varda öncesi içinde var mı acep?
Dollenme adetinden once gerceklesiyor bununla birlikte vucuda bhcg hormonu salgilanmaya basliyor. Farkli olusumlar gozlemleyebiliyoruz fakat bu belirtiler adet oncesi sendromu da karsiliyabiliyor. Yani bazen de psikolojik tatlimkızlar reglden önceki belirtiler nasıl bu kadar çabuk kendini gösteriyor acaba bilen var mı? mesela reglden bir hafta önce karında şişlik başlıyor diyen var bel ağrısı diyen var bunların olmasını hormonlar mı tetikliyor acaba yoksa biz istiyoruz diye psikolojik mi bu olaylar??
Hahahaaa ilahi dogru soyluyorsun neler neler var gercekten ama hic belirtisi olmadan hamile kalanlar da yok degil.Ben hiç birşey hissetmiyorum aylardır ne karında şişlik ne Göğüste hassasiyet dolgunluk şişlik ne kasıklarda Ağrı batma gerginlik gözüm seyiriyor diyenler bile var mide bulantısı yada iştah da yok ama hamile kalırsam hisseder miyim bilmiyorum :))
Umarım öyleleri de vardır yoksa bu ay da tutmadıHahahaaa ilahi dogru soyluyorsun neler neler var gercekten ama hic belirtisi olmadan hamile kalanlar da yok degil.
En güzeli bence. ben hissettimde ne oldu. sonu hüsran canım. en azından psikolojin bozulmuyor.Ben hiç birşey hissetmiyorum aylardır ne karında şişlik ne Göğüste hassasiyet dolgunluk şişlik ne kasıklarda Ağrı batma gerginlik gözüm seyiriyor diyenler bile var mide bulantısı yada iştah da yok ama hamile kalırsam hisseder miyim bilmiyorum :))
Sekiz gun var daha senin degerlendirdiniz mi gunlerinizi calismalar devam miUmarım öyleleri de vardır yoksa bu ay da tutmadı
Ay sonunda kırmızılar gelmese çok daha iyi olacak ama test ne oldu?senin Yum beni gerdiEn güzeli bence. ben hissettimde ne oldu. sonu hüsran canım. en azından psikolojin bozulmuyor.
Cnm Yum erken Çatladı 9. Gün çatladı bugün regl 18. Deyim Çarşamba Günü'nden sonra bekliyorum kendilerini ondan sonra Heran gelebilirSekiz gun var daha senin degerlendirdiniz mi gunlerinizi calismalar devam mi
Kizlar size birsey sorucam ben hayatimda olmadigim kadar kuruyum bu normal mi sizce tedirgin ediyor beni
İnsallah dokuz ay gelmezCnm Yum erken Çatladı 9. Gün çatladı bugün regl 18. Deyim Çarşamba Günü'nden sonra bekliyorum kendilerini ondan sonra Heran gelebilir
Ayy bende çok gerildim inanki. Eşim erken çıkacak diye evden saat kurdum. uyandırana kadar canım çıktı. manyak mısın sen diyor uykulu uykulu. aklıma geldikçe gülüyorum şimdi. valla benim umudum pek yok ama Rabbim daha iyi bilir. saat 6 yı bekliyorum. sıvı tuketimi vs den dolayı yapıcam birazdan fotoğraf atarım.Tes
Ay sonunda kırmızılar gelmese çok daha iyi olacak ama test ne oldu?senin Yum beni gerdi
10. GundeyimRegl kaç
Ayy bende çok gerildim inanki. Eşim erken çıkacak diye evden saat kurdum. uyandırana kadar canım çıktı. manyak mısın sen diyor uykulu uykulu. aklıma geldikçe gülüyorum şimdi. valla benim umudum pek yok ama Rabbim daha iyi bilir. saat 6 yı bekliyorum. sıvı tuketimi vs den dolayı yapıcam birazdan fotoğraf atarım.
İnsallah dokuz ay gelmez
Bebek insana neler yaptırıyor bir keresindede biz de klomen çatlatma iğnesi kullandık iğneden 36 saat sonra ilişki dedi Dr ve öğle arasına denk geldi ben çalışıyorum işten koştur koştur gel artık nasıl yaptık nasıl banyo falan sonra tekrar koştur koştur işeama tutmamıştıAyy bende çok gerildim inanki. Eşim erken çıkacak diye evden saat kurdum. uyandırana kadar canım çıktı. manyak mısın sen diyor uykulu uykulu. aklıma geldikçe gülüyorum şimdi. valla benim umudum pek yok ama Rabbim daha iyi bilir. saat 6 yı bekliyorum. sıvı tuketimi vs den dolayı yapıcam birazdan fotoğraf atarım.