- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
rahim filmi olduğunu anladım zaten.Rahim filmi canım
nerde çektirdin diye sormuştum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahim filmi olduğunu anladım zaten.Rahim filmi canım
echomarda canımrahim filmi olduğunu anladım zaten.
nerde çektirdin diye sormuştum :)
hıımm orası acısız ağrısız çekiyor zaten canım...echomarda canım
evet gerçekten anlamadım bile oldu bitti yani.hıımm orası acısız ağrısız çekiyor zaten canım...
burda çok ağrıdı acıdı diyen arkadaşlar genelde devlette ya da özel hastaneden çektirenler... çünkü eski sistem makinelerle çekiyorlar... ama echomar son sistem makine kullanıyor.
olsun bozma moraliniregl sonrası küçük bir operasyon geçireceğim bu yapışıklığın açılması için. yani gebelik için daha bekleyeceğim anlaşılan
inşallah canım.olsun bozma moralini
zaten yapışıklık giderildiği ay hamile kalma olasılığın yüksek
Anladim canim cok geçmiş olsun . bu ay ins hepimiz hamile kaliriz. Ama bn umursamiyorum biraktim gun bile saymiyorumRahimde alt tarafta geçirdiğim ameliyat sonrası yapışıklık oluşmuş malesef.
teşekkür ederim canım umarım hamile kalırız.Anladim canim cok geçmiş olsun . bu ay ins hepimiz hamile kaliriz. Ama bn umursamiyorum biraktim gun bile saymiyorum
Amin ben 1 aydir dusunmeye basladim hayirlisi olur inş . tum zorluklari aşip bebiş sahibi oluruz Allah buyukteşekkür ederim canım umarım hamile kalırız.
Hadi hayirlisi. İnşallah olur canim. Allah gonlune gore versinselam kızlar dün doktor kontrolüm var yumurtam çatlamış normal ilişki seyrinde ilişki olsun dedi 7 eylülde gel kan tahlili yaptıralım dedi
amin canım hayırlısı neyse o olsun yalnız çok garip dün akşamdan beri baş dönmesinden ayağa kalkamıyorum bide gözlerim açılmıyo sürekli bi uyku hali ben oğluma hamile iken adetime 12 gün kala belirtiler başlamıştı bakalım hayırlısı canımHadi hayirlisi. İnşallah olur canim. Allah gonlune gore versin
İnşallah inşallah hamilelik belirtileridir. Dikkat et kendine.amin canım hayırlısı neyse o olsun yalnız çok garip dün akşamdan beri baş dönmesinden ayağa kalkamıyorum bide gözlerim açılmıyo sürekli bi uyku hali ben oğluma hamile iken adetime 12 gün kala belirtiler başlamıştı bakalım hayırlısı canım
Bence de koyulaşmış canımVeson
Canim bugun koyulaşmış sanki biraz di mi? Bana mi öyle geliyor. 4 te tekrar edicem. Hamileliği gectimde yumurtam buyumuyor mu catlamiyor mu? Onu taktım kafama
hadi hayırlısı inşallah hamilesindiramin canım hayırlısı neyse o olsun yalnız çok garip dün akşamdan beri baş dönmesinden ayağa kalkamıyorum bide gözlerim açılmıyo sürekli bi uyku hali ben oğluma hamile iken adetime 12 gün kala belirtiler başlamıştı bakalım hayırlısı canım
Tatlim adet gunu 56 iki gun sonra 80 uc gun sonra 69Canım çok geçmiş olsun senin hcg kaç çıkmıştı bende onu merak ettim.
Evet cnm sanki koyulaşmaya Başlamış 4 te tekrar test yaptın mı onun sonucu nasıl eşin ne zaman şehir dışına çıkıyor ?Veson
Canim bugun koyulaşmış sanki biraz di mi? Bana mi öyle geliyor. 4 te tekrar edicem. Hamileliği gectimde yumurtam buyumuyor mu catlamiyor mu? Onu taktım kafama
Bence de koyulaşmış canım
4 te yaptigim daha koyu. Islaklık başladı, gogus hassasiyetide var. Sanirim yarin ovulasyon olacak. Eşim sabah gidecek bugunum var sadece.Evet cnm sanki koyulaşmaya Başlamış 4 te tekrar test yaptın mı onun sonucu nasıl eşin ne zaman şehir dışına çıkıyor ?