• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ay cnm çok geçmiş olsun benim de üç kayıp var ama Başlarda seninki daha zor 5 ay taşı sonra daha kötü Rabbim hepimizi güldürsün bir test daha yap istersen bat günün geldi ise
Bat pazar günü ama yarın sabah yapıcam bekliyorum artık. ALLAHIM dileyen herkese versin tabiki banada

Ne yaptın cnm henüz koyulaşmaya yok. Mu ovulasyon testin de?
Yok :( anlamadim bende inanki. Gecen 2 ay tikir tikir oldu. Hatta 2 ayda saat 4 te akintim ve agrim oldu saat kurmuş gibi. Bu ay yok olmadi. Bide ates basmasi cok oluyor bende sanki sicak klimanin onunden geciyorum bi anda ayaklarim ve kollarima ates basiyor. Yumurta buyumedi mi catlayamiyor mu? Nedir bu yumurtanin derdi??

Yok :KK43: anlamadim bende inanki. Gecen 2 ay tikir tikir oldu. Hatta 2 ayda saat 4 te akintim ve agrim oldu saat kurmuş gibi. Bu ay yok olmadi. Bide ates basmasi cok oluyor bende sanki sicak klimanin onunden geciyorum bi anda ayaklarim ve kollarima ates basiyor. Yumurta buyumedi mi catlayamiyor mu? Nedir bu yumurtanin derdi??
Ya erken Çatladı yada geç çatlayacak öyleyse ateş ölçtün müydü

Bir olcuyorum bir olcmuyorum. Sabah namaza kalkiyorum ben 1 saat sonrada esimi gonderiyorum ise o yuzden o uyku sersemligiyle unutuyorum. Eşim gittikten sonra tekrarda uyumuyorum. Bi dahaki ay duzenli yapicam inşallah. Regli bittikten sonra yumurtlama akintisi geldi ama cok erkendi o zaman. 2 gunde bir beraberlik oluyor ama yumurta catlamadiktan sonra hic bir anlamida yok. Sanirim eylule kalacak.

Bir olcuyorum bir olcmuyorum. Sabah namaza kalkiyorum ben 1 saat sonrada esimi gonderiyorum ise o yuzden o uyku sersemligiyle unutuyorum. Eşim gittikten sonra tekrarda uyumuyorum. Bi dahaki ay duzenli yapicam inşallah. Regli bittikten sonra yumurtlama akintisi geldi ama cok erkendi o zaman. 2 gunde bir beraberlik oluyor ama yumurta catlamadiktan sonra hic bir anlamida yok. Sanirim eylule kalacak.
Dur stres yapma belki erken Çatladı ölçümleri kayıt ettiysen bir gönder bakalım belki bir fikir verir aynı saatte ölçtüklerini yolla

Dur stres yapma belki erken Çatladı ölçümleri kayıt ettiysen bir gönder bakalım belki bir fikir verir aynı saatte ölçtüklerini yolla
Canim 36.4 cikiyor genelde 36.6 ama tabloda falan tutmadim. Bide adet baslangicinda da olcmedim. Arada bir hafif bir kasikta batma oluyor. Heeh kesin catlicak diyorum o kadar. Gerisi gelmiyor. Eylulde drye gidicem tekrar en son gittigimde 6 ay gelme. Dene olmazsa gel demisti. Ama dayanamicam sanirim. Yumurta rezervimde falanda sorun yok. Cok takiyorum ondan oluyor bence.

Bi eve gecince yapayim madem ben test. Simdi ben de sasirdim ama bu kadar gec catlamis olamaz ve su anda akinti acisindn kuru doneme gectim. Catlamis olmasi lazim.

Yumurtlama döneminde gaz oluyor mu? Bileniniz var mı? Geçen ayda böyle olmuştum. Karnım geriliyor resmen. Zor oturup kalkıyorum anlamadım .
Şişkinlik olabilir cnm
Canim 36.4 cikiyor genelde 36.6 ama tabloda falan tutmadim. Bide adet baslangicinda da olcmedim. Arada bir hafif bir kasikta batma oluyor. Heeh kesin catlicak diyorum o kadar. Gerisi gelmiyor. Eylulde drye gidicem tekrar en son gittigimde 6 ay gelme. Dene olmazsa gel demisti. Ama dayanamicam sanirim. Yumurta rezervimde falanda sorun yok. Cok takiyorum ondan oluyor bence.
cbm madem öyle kocan gidene kadar gün aşırıya devam et ve oluruna bırak Hayırlısı Artık bu ay da böyle olsun belki tutmuştur ya da tutar ne belli;)
Bi eve gecince yapayim madem ben test. Simdi ben de sasirdim ama bu kadar gec catlamis olamaz ve su anda akinti acisindn kuru doneme gectim. Catlamis olmasi lazim.
çatlamışsa koyuluk açılır yap bir bakalım nasıl çıkacak belki de bu ay ateş lüteal faz da düşük seyredecektir

Şimdi yaptım bu testi hiç çatlıcak gibi değil, baya silik... neyse bu ayıda geçtik böylelikle.

Eklentiler

• 2015-08-20 17.24.07.jpg
    2015-08-20 17.24.07.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 56
Evet Haklısın ya Çoktan çatlamış gibi ya da çarlamasına çok var
Cok araştırdım bazen bir onceki aydan yumurta adet doneminde buyuyup yeni ayda catlayabiliyormus. Azda olsa sanirim boyle bir ihtimal var. Ama cok koyu hic gormedim. En koyusu bu

Eklentiler

• 20150816_192903.jpg
    20150816_192903.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 171
Veson Veson ben akinti takibi de yaptim bayagi eminim ya catlayali 5 gun oldu. Kasik agrilari, cinsel istek artisi, akinti hep cektim.

Cok araştırdım bazen bir onceki aydan yumurta adet doneminde buyuyup yeni ayda catlayabiliyormus. Azda olsa sanirim boyle bir ihtimal var. Ama cok koyu hic gormedim. En koyusu bu
Belki bundan önce çatlamıştır bu ilk test miydi
Veson Veson ben akinti takibi de yaptim bayagi eminim ya catlayali 5 gun oldu. Kasik agrilari, cinsel istek artisi, akinti hep cektim.
o zaman Ateş'i fazla takma cnm ya vücudunu sen bizden daha iyi bilirsin beklemeye geç stres yapma

Yok malesef degil.regliden 4 gun sonra. Gunde 3 defa test yaptim ya deli gibi. Neyse saglik olsun. Eylulde olsun nur topu gibi olsun. Tesellimde bu olsun. Eylul en sevdgm aydir esimle tanıştığımız ay ayrıca. Boyle dusuneyim en iyisi. Temmuz evlilik yildonumuydu olmadi,haziran benim dgm gunumdu olmadi, agustos esimin dgm gunuydu olmadi,4eylul tanisma tarihimiz eylulde olsun :)

Back