- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
Hadi yap yap yap yappptam 10 gun oldu canim test yapmaya korkuyorum arkqsindan regil olacagim diye
Yap bitane şmdi silik falansa sabahta yaparsın canım hadi besmele çek ve yapKizlar slm kardeşime test aldirdim adetim 10 gun gecikti simdi mi yapsam sabahi mi beklesem . Gerci hic ihtimal vermiyorum da
Bilmiyorum acayip korkuyorum rabbim hayirlisini nasip eylesin hayirlisini nasip eylesin 8 ayim bu rabbim buyuk ...Yap bitane şmdi silik falansa sabahta yaparsın canım hadi besmele çek ve yap
canım testi yaptınmı merak ettimde hadi müjdeli haber verirsin bize inşAllahBilmiyorum acayip korkuyorum rabbim hayirlisini nasip eylesin hayirlisini nasip eylesin 8 ayim bu rabbim buyuk ...
ayy yok yok canım bende çok net 2. çizgiyi görüyorum maşAllah canımKizlar ben kafayi mi yedim sizcee ????? 1 .dk da cikti buuuuuu
kan testi yaptırsana canım yada yarın 1 tane daha test yap bakalımKizlar ben kafayi mi yedim sizcee ????? 1 .dk da cikti buuuuuu
Olcem aglamaktan ruya mi buu ya 1. Dk da cikti . Allahim her ay taktim bu ay tum umidi kestim memleketteyim ailemin yaninda inanamiyorum şaka mi bu arkadaslarayy yok yok canım bende çok net 2. çizgiyi görüyorum maşAllah canım
gitsem kan testi yaparlar miki canim acildekan testi yaptırsana canım yada yarın 1 tane daha test yap bakalım
gitsem kan testi yaparlar miki canim acildekan testi yaptırsana canım yada yarın 1 tane daha test yap bakalım
Yaparlar tabi canım 1 saatte de alırsın devlette.Simdi
gitsem kan testi yaparlar miki canim acilde
canım özel hastaneye git hemen yaparlar tatlımSimdi
gitsem kan testi yaparlar miki canim acilde
Aminn kuzum rabbim cumlemizin yuzunu guldursun ins vardir gercektenYaparlar tabi canım 1 saatte de alırsın devlette.
İnşallah bebeğin seninledir.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Burda devlet var canim devlette hemen cikar miki ayyy ins vardir acaba test bozuk mukicanım özel hastaneye git hemen yaparlar tatlım
Git cnm yaparlar bi saatte çıkıyor sonuç hadi hayırlısı cnm olumlu düşün bebeğin seninledir inşallah allahın izniyleBurda devlet var canim devlette hemen cikar miki ayyy ins vardir acaba test bozuk muki
Aminnn kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin inssssGit cnm yaparlar bi saatte çıkıyor sonuç hadi hayırlısı cnm olumlu düşün bebeğin seninledir inşallah allahın izniyle
kötü düşünmeyelim canım bebişin seninledir inşallahBurda devlet var canim devlette hemen cikar miki ayyy ins vardir acaba test bozuk muki
Canım hayırlı olsun ya rabbim büyük bak Dr yumurtan olusmadi dedi ama hamilesin bariz:) Ayy çok sevindim hadi haber ver sonucu..Kizlar ben kafayi mi yedim sizcee ????? 1 .dk da cikti buuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?