Rabbim ole buyuk ki aminn ins hayirlisi neyse o olsun . Rabbim ol derse oluyor. Kizlarv test yapmadilar cihaz bozukmus sabah gitcegim ins . ac mi gitmem gerekCanım hayırlı olsun ya rabbim büyük bak Dr yumurtan olusmadi dedi ama hamilesin bariz:) Ayy çok sevindim hadi haber ver sonucu..
Yok aç gitmeme gerek yok :) sende ekim annesi olucaksin insRabbim ole buyuk ki aminn ins hayirlisi neyse o olsun . Rabbim ol derse oluyor. Kizlarv test yapmadilar cihaz bozukmus sabah gitcegim ins . ac mi gitmem gerek
ay hadi iyi haberlerle gel inşallah.Rabbim ole buyuk ki aminn ins hayirlisi neyse o olsun . Rabbim ol derse oluyor. Kizlarv test yapmadilar cihaz bozukmus sabah gitcegim ins . ac mi gitmem gerek
İns kuzum hala inanamiyorum . rabbim isteyen herkese nasip etsin agladim ya ilk defa cift cizgi 8.ayimizda Rabbim cok buyuk hala inanamiyorum . kan sonucunu alana kadarYok aç gitmeme gerek yok :) sende ekim annesi olucaksin ins
Aminn kuzum dua edin lutfen ins vardiray hadi iyi haberlerle gel inşallah.
ayyyyyyyyyy süper canım ya ama senden bu sonucu bekliyodum 10gün yani dile kolay tebrik ederim kuzum sonunda kavuşun sende minişine Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKizlar ben kafayi mi yedim sizcee ????? 1 .dk da cikti buuuuuu
Kuzummm hala şoktayim gordun mu resmi var mi sence ya . kan sonucunu gormeden inanamiyorum . bu ay cunku umudum 0 di benim yum buyumemisti catlamamistiayyyyyyyyyy süper canım ya ama senden bu sonucu bekliyodum 10gün yani dile kolay tebrik ederim kuzum sonunda kavuşun sende minişine Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
gördüm vallahi süper ötesi 2.çizgi hem 1dkkda çıkmış kız okadar çok sevindim ki anlatamam bebişim hamilesin Allahın izniyle 10gün olmuş ama ilk iş kan ver bakalım kaç çıkçak bayaaa yüksektir Rabbim hep benden ümidini kesme diyor bizlereKuzummm hala şoktayim gordun mu resmi var mi sence ya . kan sonucunu gormeden inanamiyorum . bu ay cunku umudum 0 di benim yum buyumemisti catlamamisti
Rabbim oyle buyuk ki canimin ici ya . Ol derse olur tabiki Kan sonucunu yarin alacagim verecegim . memleketteyim annemde esimde evimizde . ins dua ile sabahi bekliyorum . bu ay hic umudum yoktu bi gorsen doktordan cikinca ama rabbimin vardir bildigi dedim . Sonucu kgorunce şok oldum agladim nasil yagördüm vallahi süper ötesi 2.çizgi hem 1dkkda çıkmış kız okadar çok sevindim ki anlatamam bebişim hamilesin Allahın izniyle 10gün olmuş ama ilk iş kan ver bakalım kaç çıkçak bayaaa yüksektir Rabbim hep benden ümidini kesme diyor bizlere
en güzelide beklenmeyen süprizler çalışıodun sen izindesin herhalde eşine de büyük süpriz olur yarınRabbim oyle buyuk ki canimin ici ya . Ol derse olur tabiki Kan sonucunu yarin alacagim verecegim . memleketteyim annemde esimde evimizde . ins dua ile sabahi bekliyorum . bu ay hic umudum yoktu bi gorsen doktordan cikinca ama rabbimin vardir bildigi dedim . Sonucu kgorunce şok oldum agladim nasil ya
İsten ayrilmistim canim cok oldu . aynen beklenmedik annda rabbim mucize veriyor hayirlisi ile . Eşimre gidene kadar soylemeyecegim varsa eger degisik supris planim vardi hep hayalini kurdugumen güzelide beklenmeyen süprizler çalışıodun sen izindesin herhalde eşine de büyük süpriz olur yarın
inşallah hayallerin gerçek olur sağlıkla huzurla bencede söyleme yüzyüze daha iyi :)İsten ayrilmistim canim cok oldu . aynen beklenmedik annda rabbim mucize veriyor hayirlisi ile . Eşimre gidene kadar soylemeyecegim varsa eger degisik supris planim vardi hep hayalini kurdugum
İnsss canim bu ay totemde yapmistim . doktordan sonra kaldirmistim rabbim duydu beni . herkese yastsin bu ozel duyguyu ins da yarin hayirli sonuclar aliriminşallah hayallerin gerçek olur sağlıkla huzurla bencede söyleme yüzyüze daha iyi :)
Hamilesin kızım hamileeKizlar ben kafayi mi yedim sizcee ????? 1 .dk da cikti buuuuuu
ayy inşallah benimde totem tutarİnsss canim bu ay totemde yapmistim . doktordan sonra kaldirmistim rabbim duydu beni . herkese yastsin bu ozel duyguyu ins da yarin hayirli sonuclar alirim
Totemi geri kasldirmistim ins hayirli haberler alirim yarinayy inşallah benimde totem tutar
Aminn ins yarin ogrenecegimHamilesin kızım hamilee
inşallah canmTotemi geri kasldirmistim ins hayirli haberler alirim yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?