- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 43
- 32
10 gun gecikti ilk defa hic test alip yapmadim bekliyorum regiliYok yapmadım. öbür hafta pazartesi gideceğim. Hadi senden de güzel haberler alalım inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gun gecikti ilk defa hic test alip yapmadim bekliyorum regiliYok yapmadım. öbür hafta pazartesi gideceğim. Hadi senden de güzel haberler alalım inş.
Ya kaçıncı gün oldu şuan? Yapsana artık inş vardır, yoksa da Dr a git ihmal etme.10 gun gecikti ilk defa hic test alip yapmadim bekliyorum regili
canım bende onu düşünmüyo değilim yani sonuçta onlarında spermleri etkilenir azda olsa benim eşimde alerji hapı kullanıyo takılıyorum ona tabi olmaz diom bizim bebeğimiz sen ilaç kullanıyosun oda bana dio ne alaka tarla bozuk ben nabayım ☺☺Kızlaaaar bugün herkes uyuyo galiba nerdesiniz Kmse sorumu cevaplamadı
Kızlar bişey sormak istiyorum şmdi biz kadınlar hamile kalmaya çalışırken ilaç kullanınca olmuyo ya çocuk yani ya da güç oluyo peki erkek kullanırken antibiyotik ve Ağrı kesici kullanırken Nasıl olur yine olumsuz etki olur mu
Bir arkadaşın eşi tahlil vermiş her zamankinden kötü çıkmış sonuçlar Dr eşin antibiyotik mi kullandı diye sormuş.gerçekten eşi antibiyotik kullanmış ama ne ilacı bilmiyorumcanım bende onu düşünmüyo değilim yani sonuçta onlarında spermleri etkilenir azda olsa benim eşimde alerji hapı kullanıyo takılıyorum ona tabi olmaz diom bizim bebeğimiz sen ilaç kullanıyosun oda bana dio ne alaka tarla bozuk ben nabayım ☺☺
hadi ya benim antibiyotiği bi kaç gün önce kesti kıl dönmesinden ameliyat oldu iki ay önce enfeksiyon kapınca tekrar antibiyotik verdiler ağrı kesici içiyo şmdi ağrı olunca . cumartesi doktordan randevu aldım kadın doğuma gidicem :) bebiş düşünmüyoduk ama akşam komşu çocupunu bıraktı bakkala giderken anında eve neşe geldi :) tüm kararımız etkilendi :):):):):)Bir arkadaşın eşi tahlil vermiş her zamankinden kötü çıkmış sonuçlar Dr eşin antibiyotik mi kullandı diye sormuş.gerçekten eşi antibiyotik kullanmış ama ne ilacı bilmiyorum
Ben cumartesi gidicem bakalım kadın doğuma Bebek düşüyoruz hem sorarım gitmişkencanım bende onu düşünmüyo değilim yani sonuçta onlarında spermleri etkilenir azda olsa benim eşimde alerji hapı kullanıyo takılıyorum ona tabi olmaz diom bizim bebeğimiz sen ilaç kullanıyosun oda bana dio ne alaka tarla bozuk ben nabayım ☺☺
:))))) Rabbim dilerse antibiyotik Fas'a fiso dert etmeyinhadi ya benim antibiyotiği bi kaç gün önce kesti kıl dönmesinden ameliyat oldu iki ay önce enfeksiyon kapınca tekrar antibiyotik verdiler ağrı kesici içiyo şmdi ağrı olunca . cumartesi doktordan randevu aldım kadın doğuma gidicem :) bebiş düşünmüyoduk ama akşam komşu çocupunu bıraktı bakkala giderken anında eve neşe geldi :) tüm kararımız etkilendi :):):):):)
Çok doğru söyledin bizim ilk bebeğimiz karnımda öldü kürtaj oldum 7 aralıkta iki kez adet oldum yeterli olmuş mudur bazıları altı yedi ay bekleyin diyo doktor değil yalnız bunu diyenler tanıdıklar ne kadar beklemek doğrudur acaba:))))) Rabbim dilerse antibiyotik Fas'a fiso dert etmeyin
Kalbi durdu altı haftalıkkenÇok doğru söyledin bizim ilk bebeğimiz karnımda öldü kürtaj oldum 7 aralıkta iki kez adet oldum yeterli olmuş mudur bazıları altı yedi ay bekleyin diyo doktor değil yalnız bunu diyenler tanıdıklar ne kadar beklemek doğrudur acaba
Ben kürtajdan sonra iki adet bekledim bu ay başladık Çalışmalara bat bekliyorum.dr dedi2-3 ay yeterÇok doğru söyledin bizim ilk bebeğimiz karnımda öldü kürtaj oldum 7 aralıkta iki kez adet oldum yeterli olmuş mudur bazıları altı yedi ay bekleyin diyo doktor değil yalnız bunu diyenler tanıdıklar ne kadar beklemek doğrudur acaba
Biz seninle aynı zamanlarda olmuştuk kürtaj sanırım benimde ikinci hastalığım yeni bitti bi hafta oluyoBen kürtajdan sonra iki adet bekledim bu ay başladık Çalışmalara bat bekliyorum.dr dedi2-3 ay yeter
Benimki de 1,5 aylıkı kanama başladı ben üç hafta kadar bekledim belki kendi düşer diye düşmedi kürtaj oldumKalbi durdu altı haftalıkken
Evet cnm birbirimize soruyorduk adet olsun mu diye bence istiyorsan başla Çalışmalara Dr un birşey demedi miBiz seninle aynı zamanlarda olmuştuk kürtaj sanırım benimde ikinci hastalığım yeni bitti bi hafta oluyo
Bi ay Korunun dedi doktor biz düşünmüyoruzdite korunduk hep ama akşamki Bebek değiştirdi herşeyiEvet cnm birbirimize soruyorduk adet olsun mu diye bence istiyorsan başla Çalışmalara Dr un birşey demedi mi
tam 10 gun oldu canim test yapmaya korkuyorum arkqsindan regil olacagim diyeYa kaçıncı gün oldu şuan? Yapsana artık inş vardır, yoksa da Dr a git ihmal etme.