Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar bişey sormak istiyorum şmdi biz kadınlar hamile kalmaya çalışırken ilaç kullanınca olmuyo ya çocuk yani ya da güç oluyo peki erkek kullanırken antibiyotik ve Ağrı kesici kullanırken Nasıl olur yine olumsuz etki olur mu

Kızlaaaar bugün herkes uyuyo galiba nerdesiniz Kmse sorumu cevaplamadı
canım bende onu düşünmüyo değilim yani sonuçta onlarında spermleri etkilenir azda olsa benim eşimde alerji hapı kullanıyo takılıyorum ona tabi olmaz diom bizim bebeğimiz sen ilaç kullanıyosun oda bana dio ne alaka tarla bozuk ben nabayım ☺☺

Kizlar 4 günüm gecmis bulunmakta her an adet olacakmisim gibiyim bgn sabahtan beri sol kasigimda sanci var buarada ilac konusunda fikrim yok ama etkileyebilirde taniki

Bir arkadaşın eşi tahlil vermiş her zamankinden kötü çıkmış sonuçlar Dr eşin antibiyotik mi kullandı diye sormuş.gerçekten eşi antibiyotik kullanmış ama ne ilacı bilmiyorum

canlar mrb:) hamişler hayorlı olsun :) ya bnmde bekleyenlerdenim şimdi bnm adete 4 gün var ama kahverengi leke geldi aslında akıntım koyu geldi adetmi olucam belimden sol bacagıma vuran ağrıyla geldii

Bir arkadaşın eşi tahlil vermiş her zamankinden kötü çıkmış sonuçlar Dr eşin antibiyotik mi kullandı diye sormuş.gerçekten eşi antibiyotik kullanmış ama ne ilacı bilmiyorum
hadi ya benim antibiyotiği bi kaç gün önce kesti kıl dönmesinden ameliyat oldu iki ay önce enfeksiyon kapınca tekrar antibiyotik verdiler ağrı kesici içiyo şmdi ağrı olunca . cumartesi doktordan randevu aldım kadın doğuma gidicem :) bebiş düşünmüyoduk ama akşam komşu çocupunu bıraktı bakkala giderken anında eve neşe geldi :) tüm kararımız etkilendi :):):):):)

Ben cumartesi gidicem bakalım kadın doğuma Bebek düşüyoruz hem sorarım gitmişken

:))))) Rabbim dilerse antibiyotik Fas'a fiso dert etmeyin

:))))) Rabbim dilerse antibiyotik Fas'a fiso dert etmeyin
Çok doğru söyledin bizim ilk bebeğimiz karnımda öldü kürtaj oldum 7 aralıkta iki kez adet oldum yeterli olmuş mudur bazıları altı yedi ay bekleyin diyo doktor değil yalnız bunu diyenler tanıdıklar ne kadar beklemek doğrudur acaba

Kalbi durdu altı haftalıkken

Ben kürtajdan sonra iki adet bekledim bu ay başladık Çalışmalara bat bekliyorum.dr dedi2-3 ay yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…