- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
ozaman test yapsan çıkma ihtimali yüksekBnm adetlerim duzensiz bazen 33 bazen 35 bazende 40 45 gunde oluyo ama ovulasyon testi yaptim ya bu ay adetin 25.gunu cift cizhi çıktı 26.gun silik ona gore 14 ekleyince 26 ya 40.gun 20 subatta olmam lazimdi
Bu daha cok urkutuyo beni biliyomusun iki gun once yaptim tek cizgiydi silik cizgiyi ben gormek istedigim icin gordum sanirimozaman test yapsan çıkma ihtimali yüksek
ama bende gördüm gibi ya sen bilirsin yine de seni etkilemek istemem...Bu daha cok urkutuyo beni biliyomusun iki gun once yaptim tek cizgiydi silik cizgiyi ben gormek istedigim icin gordum sanirim
Cumartesiye kdr bekliycem eger adet olmazsam cmt sabah yapayim ins inss gelmiştir ogluma bir kardesama bende gördüm gibi ya sen bilirsin yine de seni etkilemek istemem...
Canım çok sevindimm. Biliyomusun hani leke geldi arkası gelir diye yazmıştın ya içimden demiştim belkide yerleşmedir diye... Nasıl sevindim anlatamam. Maşallah subhanallah. Rabbim sağlıkla kavuştursun..Eki Görüntüle 1779041
Kızlar Dualarınızı eksik etmeyin nolur inş. Busefer kucağıma almayı nasip eder rabbim ve burdaki her bekleyen anne olur...şuan çok karışıgim testi yaptigimdan beri Ağlıyorum. Tüm arkadaşlarıma 2 kaybimdan sonra umut olayım inş.
Canım bende sizlere sevineceğim inş. çok sağol...soğan kürü adetinin 7. gün başlıyorsun sabah akşam bir soğanı ikiye bölüp kaynayan suya atıyorsun. 5 dk olduktan sonra alıyorsun ve ılıyınca aç karnına içiyorsun bu kadar, içim temizlensin diye yaptım ben. İnş. sizede bir faydası olur.@triton-x peki bu soğan kürü Nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor Can'ım inşallah bu defa sağlıklıdır bebişin allahım kendimin olmuş gibi sevindim bende 7 aralıkta kürtaj oldum kalbi durmuş çok yakınmışız seninle
Ay hadi inş. senden de duyalım bir haber :)Cumartesiye kdr bekliycem eger adet olmazsam cmt sabah yapayim ins inss gelmiştir ogluma bir kardes
Canım benim çok teşekkür ederim. Ben tüm hamileliklerimde yerleşme yaşadım resmen benim bünye böyle demekki :)Canım çok sevindimm. Biliyomusun hani leke geldi arkası gelir diye yazmıştın ya içimden demiştim belkide yerleşmedir diye... Nasıl sevindim anlatamam. Maşallah subhanallah. Rabbim sağlıkla kavuştursun..
Amin canım inşaalllah... Biz bugün gittik kontrole. Büyümüş maşalllah hareket ediyordu. İnanamıyor insan. Rabbim bütün isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip eylesin.Canım bende sizlere sevineceğim inş. çok sağol...soğan kürü adetinin 7. gün başlıyorsun sabah akşam bir soğanı ikiye bölüp kaynayan suya atıyorsun. 5 dk olduktan sonra alıyorsun ve ılıyınca aç karnına içiyorsun bu kadar, içim temizlensin diye yaptım ben. İnş. sizede bir faydası olur.
Ay hadi inş. senden de duyalım bir haber :)
Canım benim çok teşekkür ederim. Ben tüm hamileliklerimde yerleşme yaşadım resmen benim bünye böyle demekki :)
Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inş. canım çok çok sağol :)
Canım çok sevindim ya eminim çok güzel birşeydir :) bende ve bütün isteyen herkeste o günleri görürüz inş.Amin canım inşaalllah... Biz bugün gittik kontrole. Büyümüş maşalllah hareket ediyordu. İnanamıyor insan. Rabbim bütün isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip eylesin.
Bende hep erkek hissediyorum:) doktora da söyledim genelde anne adaylarinin hissettiginin tersi çıkıyor zaten dedi baya emindi kendinden ama bakalim :) ben haric herkes kiz hissediyor zaten
canım bi test yapsan çünkü adet olursan üzülüceksin senin artık testte çıkması yüksek yaniiGünaydın kizlar
Hayatimda ilk kez boyle adet gunu leke iki gun sonra bir damla kan ve devami gelmeyen bir adet yasadim o bir damladan yarim saat sonra sakir sakir adet olurdum ben ustunden 24 saat gecti hala gelmediler yarabbim ins bu ay olmustur insaaallaaahh
Ben tam tersi tek cizgiyi görünce cok üzülüyorum canim yaa adet olunca daha az üzülüyorumcanım bi test yapsan çünkü adet olursan üzülüceksin senin artık testte çıkması yüksek yanii
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Sabret bir kaç gün daha belli olur zaten. Rabbim hayırlısıyla yüzünüzü güldürsünAdet olunca umudum kalmiyo daha cabuk topluyorum kendimi ama tek cizgi cikinca daha cikmadimi acaba bulmem ne kafam iyice bulaniyor
Aynen canim ya sabretmeye calisiyorum bakalim haftaya kadar olmazsam direk doktora gitmeyi düşünüyorumHakkınızda hayırlısı olsun canım. Sabret bir kaç gün daha belli olur zaten. Rabbim hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün
bencede sabret bakalım inş bebişin seninledir, direk dr a gidersin. Bende 29una randevu aldım. İlk defa gidicem dra bakalım...Aynen canim ya sabretmeye calisiyorum bakalim haftaya kadar olmazsam direk doktora gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?