Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
@triton-x peki bu soğan kürü Nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor Can'ım inşallah bu defa sağlıklıdır bebişin allahım kendimin olmuş gibi sevindim bende 7 aralıkta kürtaj oldum kalbi durmuş çok yakınmışız seninle

Canım çok sevindimm. Biliyomusun hani leke geldi arkası gelir diye yazmıştın ya içimden demiştim belkide yerleşmedir diye... Nasıl sevindim anlatamam. Maşallah subhanallah. Rabbim sağlıkla kavuştursun..

Canım bende sizlere sevineceğim inş. çok sağol...soğan kürü adetinin 7. gün başlıyorsun sabah akşam bir soğanı ikiye bölüp kaynayan suya atıyorsun. 5 dk olduktan sonra alıyorsun ve ılıyınca aç karnına içiyorsun bu kadar, içim temizlensin diye yaptım ben. İnş. sizede bir faydası olur.

Cumartesiye kdr bekliycem eger adet olmazsam cmt sabah yapayim ins inss gelmiştir ogluma bir kardes
Ay hadi inş. senden de duyalım bir haber :)
Canım çok sevindimm. Biliyomusun hani leke geldi arkası gelir diye yazmıştın ya içimden demiştim belkide yerleşmedir diye... Nasıl sevindim anlatamam. Maşallah subhanallah. Rabbim sağlıkla kavuştursun..
Canım benim çok teşekkür ederim. Ben tüm hamileliklerimde yerleşme yaşadım resmen benim bünye böyle demekki :)
Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inş. canım çok çok sağol :)

Amin canım inşaalllah... Biz bugün gittik kontrole. Büyümüş maşalllah hareket ediyordu. İnanamıyor insan. Rabbim bütün isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip eylesin.

Amin canım inşaalllah... Biz bugün gittik kontrole. Büyümüş maşalllah hareket ediyordu. İnanamıyor insan. Rabbim bütün isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip eylesin.
Canım çok sevindim ya eminim çok güzel birşeydir :) bende ve bütün isteyen herkeste o günleri görürüz inş.

Kizlaaar
Simdi lavaboya gittim peceteye beyaz afedersiniz sumuk gibi akintiyla iki damla kan geldi sanirim adet başlıyo ;((
Bunun uzerine de adet olmazsam eger hamile olcagima inanicam

Bende hep erkek hissediyorum:) doktora da söyledim genelde anne adaylarinin hissettiginin tersi çıkıyor zaten dedi baya emindi kendinden ama bakalim :) ben haric herkes kiz hissediyor zaten

Hayırlısı olsun, kız bebek anneye yoldaş olur yardımcı olur her konuda=)
ben şimdiden babamızla kavga edeceğimiz günlerin planını yapıyorum
baba bizi hiç gezdirmiyorsun, baba bana sunu al, baba bugun buraya gidelim
yandı benim kociş yandı, eğer bana çekerse iki cadıyla nasıl baş edecek bilmiyorum

Günaydın kizlar
Hayatimda ilk kez boyle adet gunu leke iki gun sonra bir damla kan ve devami gelmeyen bir adet yasadim o bir damladan yarim saat sonra sakir sakir adet olurdum ben ustunden 24 saat gecti hala gelmediler yarabbim ins bu ay olmustur insaaallaaahh

canım bi test yapsan çünkü adet olursan üzülüceksin senin artık testte çıkması yüksek yanii

Adet olunca umudum kalmiyo daha cabuk topluyorum kendimi ama tek cizgi cikinca daha cikmadimi acaba bulmem ne kafam iyice bulaniyor

Adet olunca umudum kalmiyo daha cabuk topluyorum kendimi ama tek cizgi cikinca daha cikmadimi acaba bulmem ne kafam iyice bulaniyor
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Sabret bir kaç gün daha belli olur zaten. Rabbim hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün

Kızlar bişey sormak istiyorum şmdi biz kadınlar hamile kalmaya çalışırken ilaç kullanınca olmuyo ya çocuk yani ya da güç oluyo peki erkek kullanırken antibiyotik ve Ağrı kesici kullanırken Nasıl olur yine olumsuz etki olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…