• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Mrb kızlar yeni uye oldum ben. 8aylık evliyim son 3aydir adetimde saçma bi farklılık var normalde 28 güne bir sabit olurdum 3 ay önce 6 gun gecikti ondan sonraki ay 9gun bu ay beklemedeym 25de olacam ama 1hafta önce karnim sisti bi anda patlama gibi pembe bi akinti sonrada kahverengi akinti geldi 2gun sürdü şimdi normal akinti var kasikta goguste agri var çok terliyorm başım ağrıyr hep yatasım var sizce olabilirmi.

Merhaba canim hosgeldin, adet duzensizlesince bebek kendine yer yapior derler umarim oyledir.
Yeni bir arkadasimiz da @triton-x lekeden sonra hamile oldugunu ogrendi, insallah senin de oyledir.
Ama iki gun surdu diyorsun, bu yuzden pek umutlu konusmayacagim, Allah kisa zamanda nasip etsin insallah♥

Merhaba canimm :) iyiyiz bIz sukur, bebisin cinsiyeti doktorun tahmin ettigi gibi kiz :KK5:

Evet canim sorma cok kotu bir gundu hala etkisindeyiz:KK43:
biz esimle beraber gittigimiz icin servis kullanmiyor esim, aklina geldigime cok mutlu oldum :)

senin fistik da buyuyor masallah, fistik agzimdan cikti kiz mi olacak ne :anneadayı:

Ayy Allah herkesi korusun ya çok zor polis eşi olarak seni çok daha iyi anlıyorum...
Doktorun tahminine göre kız canım ama daha çok erken bende şaşırdım tahmin etmesine :) senin doktor kaçıncı haftada tahmin etmişti? Maşallah minik prensese sağlıkla gelsin dünyaya insallah :)

Kizlar.iyi aksamlar bgn adet olcam diye artik disari cikmistim ped koydum cook.kucuk bir akinti gibi acik kahverengi bir sey gelmis oglen.baktigimda ondan sonra da bisey yok ne bu acaba adet mi olucam sizce

Eki Görüntüle 1779041
Kızlar Dualarınızı eksik etmeyin nolur inş. Busefer kucağıma almayı nasip eder rabbim ve burdaki her bekleyen anne olur...şuan çok karışıgim testi yaptigimdan beri Ağlıyorum. Tüm arkadaşlarıma 2 kaybimdan sonra umut olayım inş. :anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar:
ayyyy arkadaşım gözün aydın inşallah her şey çok güzel olur Rabbim yavrunu sana bağışlasın çok çok çok sevindim dr gidince haberdar et kuzum :nazar::nazar::nazar::KK68::KK68::KK68::KK68:

ayyyy arkadaşım gözün aydın inşallah her şey çok güzel olur Rabbim yavrunu sana bağışlasın çok çok çok sevindim dr gidince haberdar et kuzum :nazar::nazar::nazar::KK68::KK68::KK68::KK68:
Canım benim çok teşekkür ederim totem yapmışsın canım inş. seninde tutsun Yetiş pesime tatlım benim :) İnş güzel haberleri veririm tabiki ☺

Eki Görüntüle 1779041
Kızlar Dualarınızı eksik etmeyin nolur inş. Busefer kucağıma almayı nasip eder rabbim ve burdaki her bekleyen anne olur...şuan çok karışıgim testi yaptigimdan beri Ağlıyorum. Tüm arkadaşlarıma 2 kaybimdan sonra umut olayım inş. :anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar:
Kuzum kan testi yaptin mi

Canım benim çok teşekkür ederim totem yapmışsın canım inş. seninde tutsun Yetiş pesime tatlım benim :) İnş güzel haberleri veririm tabiki ☺
hahahaha evet baktım totemler tutuyo pıtpıt şansımı deniyim bende dedim hem öle görmekte pozitif bi enerji veriyo iyi geldi :-):-):confused:

Ayy Allah herkesi korusun ya çok zor polis eşi olarak seni çok daha iyi anlıyorum...
Doktorun tahminine göre kız canım ama daha çok erken bende şaşırdım tahmin etmesine :) senin doktor kaçıncı haftada tahmin etmişti? Maşallah minik prensese sağlıkla gelsin dünyaya insallah :)
12. Haftada doktor kiza benziyor demisti canim, 16. Haftada da artik kesin kiz diyebiliriz dedi :)
Benim icime hep erkek doguyordu, 12. Haftada degisir bu erkek olur dedim hatta :D
Sen ne hissediyorsun, Allah saglikla hayirla, kolaylikla gelmesini nasip etsin♥♥♥

@triton-x canımm çoook sevindim maşAllah gözünüz aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah dua et bizdede ama ben bu ay yumurtlama günlerini değerlendiremedim yaa önümüzdeki aya inşAllah

@triton-x canım ya çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin bebişini ne Zaman düşük yapmıştın sonra ne uyguladın hamile kaldın bende aralıkta kalbi durduğu için kürtaj oldum Merak ediyorum şuan eşim küçük bi rahatsızlık geçiriyor sonra bizde çalışmalara başlycaz düşük yapan biri olarak soruyorum neler uyguladın bizi bilgilendirir misin

İnş canım busefer herşey Güzel olacak inş. Sende kritik dönemi atlatmissin maşallah darısı bize olsun inş.

Canım Sağol ben hep adet olucam saniyorum bu lekeler yüzünden sonra olmuyor enteresan bi şekilde. .Adete 5 kala yerleşme lekesi yaşadım sanırım. sonra birdaha gelmedi, ins. Hiç gelmez. Allahım sizede biran önce nasip etsin inş. Takvim uğur getirsin. . . seninde az kalmış bata 1 2 haftaya senden de güzel haberler alalım inş. :)
@triton-x sabah kalktım senin hamile haberini okudum. ne çok sevindim bilemezsin. Allah sağlıklı rahat bir gebelik nasip etsin. bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canım.

12. Haftada doktor kiza benziyor demisti canim, 16. Haftada da artik kesin kiz diyebiliriz dedi :)
Benim icime hep erkek doguyordu, 12. Haftada degisir bu erkek olur dedim hatta :KK70:
Sen ne hissediyorsun, Allah saglikla hayirla, kolaylikla gelmesini nasip etsin♥♥♥

Bende hep erkek hissediyorum:) doktora da söyledim genelde anne adaylarinin hissettiginin tersi çıkıyor zaten dedi baya emindi kendinden ama bakalim :) ben haric herkes kiz hissediyor zaten

@triton-x canımm çoook sevindim maşAllah gözünüz aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah dua et bizdede ama ben bu ay yumurtlama günlerini değerlendiremedim yaa önümüzdeki aya inşAllah
Canım biran kafam attı çekip gittim meğerminik kuş benimleymiş annesine işaret yollamış...Allahım en kısa zamanda inş. inş herbirinize bebek nasip etsin inş. Dualarımda inanın sizlerde varsınız, sizde benim için dua edin. Allahım yardımcımız olsun inş.
@triton-x canım ya çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin bebişini ne Zaman düşük yapmıştın sonra ne uyguladın hamile kaldın bende aralıkta kalbi durduğu için kürtaj oldum Merak ediyorum şuan eşim küçük bi rahatsızlık geçiriyor sonra bizde çalışmalara başlycaz düşük yapan biri olarak soruyorum neler uyguladın bizi bilgilendirir misin
Canım çok sağol inan allah ne zaman uygun görürse o zaman oluyor sanırım. 2014 kasımdaki kurtajımdan sonra 6ay korundum. 6 ay sonra ovulasyon testi kullanıyordum öyle hamile kalmıştım. Oda sağlıklı değilmiş 27 aralıkta 6 haftalık düşük yaptım. 1 ay soğan kürü yaptım içim temizlensin diye bir de o ay korundum. 2. ay yine eşim uzakta olduğu için ovulasyon testiyle takip ettim. ben çift çizgi silikleştikten sonrada 2 gün beraber olduk. Allahım nasip etti...İnş. biran önce ben size umut ışığı olayım hemen hamile kalın inş.

@triton-x sabah kalktım senin hamile haberini okudum. ne çok sevindim bilemezsin. Allah sağlıklı rahat bir gebelik nasip etsin. bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canım.
Canım eminim sevindiğine bende sizin haberlerinizi dört gözle bekliyorum inanın...Dualarım sizlerle inş. busefer rabbim tamamına erdirir...Sizinde biran önce haberlerinizi alırım buradan yol arkadaşlarım...

Kizlar 2 gunum gecti her an oldum diye lavaboya gdyrm ama yok. Adet gunumde pede minik ve cok acik renk kahve akinti gibi lekeden baska bisey olmadi umutlanmayayim diyorum ama acabaaa

Canım test yapsana kaç günde bir adet oluyordun? varsa çıkması lazım, bende adetten 5 gün önce leke yaşadım.
Bnm adetlerim duzensiz bazen 33 bazen 35 bazende 40 45 gunde oluyo ama ovulasyon testi yaptim ya bu ay adetin 25.gunu cift cizhi çıktı 26.gun silik ona gore 14 ekleyince 26 ya 40.gun 20 subatta olmam lazimdi

Back