• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar bende hala adet olmadim bakalim ayin 19 una dr a randevu buldum gidicem o zaman a kadar olmaz isem ne der bakicaz

Çatladı sanırım benimki yine erkenden yarın Ateş'ten anlarım artık yarın son bir çalışma sonra da beklemeye geçerim sanırım.hadi inşallah güzel haberler yaz:KK66:
Hadi bakalım soğan kürü hepimizde işe yaramıştır inş. canım :) inş seninde bebiş tutmuştur...zaten çalışmadan sonraki bekleme süresi geçmiyor yahu :(
Günaydın kizlar bnm kasik agrilarim basladi bat 20 subat adet mi geliyo ne :KK43:
yok bu kadar erken başlamaz kasık ağrısı :) inş. bebiş belirtisidir.
kızlar yeni bat 11 şubat :KK43: üç gün geç geldi kırmızılar
Olsun canım kürtaj sonrası düzen değişiyor ne yazıkki :( ama olsun inş gelecek o bebiş sen merak etme...
Kizlar bende hala adet olmadim bakalim ayin 19 una dr a randevu buldum gidicem o zaman a kadar olmaz isem ne der bakicaz
Tatlım bence adetinin 3. günü git ki bu gecikmelerinin nedeni araştırılsın. Tüm hormonlarına bakılsın ve smear testi yapılsın.
kızlar merhaba, charmant charmant dan haber yok mu? nerelerde bu kız? ben onu çok merak ettim, girip girip baktım ama hiç gelmiyor galiba :KK43:
Canım kimsenin bilgisi yok...Neden böyle yaptı inş. kötü bişey yokturr bilmiyoruz :(

Kizlar adet olcak gibi bacak agrilarim basladi yaa bide beyaz yogun bir akinti oldu adet oldum sandim lavaboya gittim ins bebistir yaa

Kizlar nolur anlayan varsa yardimci olsun esim bugun sperm testi yaptirdi fakat sonuc kismi hep 0 ve genel aciklamada sperm ornegine rastlanmadi diyor aglamaktan harap oldum yarin doktora gostercem ama dayanamiyorum belki anlayan varsa yorunlar

Eklentiler

• IMG-20160212-WA0002.jpg
    IMG-20160212-WA0002.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar nolur anlayan varsa yardimci olsun esim bugun sperm testi yaptirdi fakat sonuc kismi hep 0 ve genel aciklamada sperm ornegine rastlanmadi diyor aglamaktan harap oldum yarin doktora gostercem ama dayanamiyorum belki anlayan varsa yorunlar
Canım benım senı üzmek gıbı olmayım bız gecen ay yaptırdık . eşimin sper kalıtesı yazan yer . %98 yazıyordu . sperm sayısıda 360 mılyon yazıyordu . senınkını okudum 0 yazıyor kuzum ya . doktor açıklama yapmadı mı kuzum sıze . uzulme herseyın tedavısı var

Canım benım senı üzmek gıbı olmayım bız gecen ay yaptırdık . eşimin sper kalıtesı yazan yer . %98 yazıyordu . sperm sayısıda 360 mılyon yazıyordu . senınkını okudum 0 yazıyor kuzum ya . doktor açıklama yapmadı mı kuzum sıze . uzulme herseyın tedavısı var
Daha gidemedim doktora cnm bilmiyorum bende anlamadim sperm hucresine rastlanmadi diyor fakat esim kendini cok kasmis ve affina siginarak soyluyorum 1-2 damla verebilmis onunla alakali mi bilmiyorum ama dunyam basima yikildi sanki bide ben bir kere hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi 1 sene icinde sperm yok olacak kadar ne olmus olabilir bilmiyorum kafam allak bullak

Daha gidemedim doktora cnm bilmiyorum bende anlamadim sperm hucresine rastlanmadi diyor fakat esim kendini cok kasmis ve affina siginarak soyluyorum 1-2 damla verebilmis onunla alakali mi bilmiyorum ama dunyam basima yikildi sanki bide ben bir kere hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi 1 sene icinde sperm yok olacak kadar ne olmus olabilir bilmiyorum kafam allak bullak
Bu kadar 0 0 pek normal gibi degil belki dedigin gibi numune alacak.kadar meni yoktu bakamadilar test sonuclanamadi yani yapamadilar testi belki tekrar numune isterler uzme kendini herseyin caresi var olumden öte

Bu kadar 0 0 pek normal gibi degil belki dedigin gibi numune alacak.kadar meni yoktu bakamadilar test sonuclanamadi yani yapamadilar testi belki tekrar numune isterler uzme kendini herseyin caresi var olumden öte
Napicagimi bilmiyorum aglamaktan baska hic sperm hucresi yoktur yaziyor nasil oluyor bu anlamadm Allahim insallah numune yanlistir yada eksiktir sabah hastaneye gidicem ama yarin olmak bilmiyor kafayi yicem . Yorumlarin icin Allah razi olsun

Napicagimi bilmiyorum aglamaktan baska hic sperm hucresi yoktur yaziyor nasil oluyor bu anlamadm Allahim insallah numune yanlistir yada eksiktir sabah hastaneye gidicem ama yarin olmak bilmiyor kafayi yicem . Yorumlarin icin Allah razi olsun

Canım bence de hepsinin 0 yazması normal değil ki sen daha önce hamile kaldin yani hemen öyle bitecek bisey degil ki bu. Numune eksik gelmiştir. Bir de 3 gün ilişki olmaması gerekiyor ona da dikkat edin ve tekrarlayın testi bence bir sonraki daha doğru sonuç verecektir.

Kuzum eşin siggara kullanıyor mu ???

Canım bırde bız verırken eşim yanı 3\4 gun ılışkı olmadı bızde

Canım bence de hepsinin 0 yazması normal değil ki sen daha önce hamile kaldin yani hemen öyle bitecek bisey degil ki bu. Numune eksik gelmiştir. Bir de 3 gün ilişki olmaması gerekiyor ona da dikkat edin ve tekrarlayın testi bence bir sonraki daha doğru sonuç verecektir.
Biliyorum cnm 3 gunluk perhizle testi yapti ama anlam veremiyorum internette azospermi yaziyor ama inanmak istemiyorum insallah ki numune eksikliginden dolayi yanlis sonuctur

Back