- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
Çatladı sanırım benimki yine erkenden yarın Ateş'ten anlarım artık yarın son bir çalışma sonra da beklemeye geçerim sanırım.hadi inşallah güzel haberler yazBenim bata var daha canım bekliyorum. sen ne alemdesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatladı sanırım benimki yine erkenden yarın Ateş'ten anlarım artık yarın son bir çalışma sonra da beklemeye geçerim sanırım.hadi inşallah güzel haberler yazBenim bata var daha canım bekliyorum. sen ne alemdesin?
Canim adet ol da em azindan yeni calismalar baslasinKızlar Dr dan randevu aldım şimdi kahverengi akıntı başladı sanırım bunun arkası kirmizilar
Canim adet ol da em azindan yeni calismalar baslasin
Hadi bakalım soğan kürü hepimizde işe yaramıştır inş. canım :) inş seninde bebiş tutmuştur...zaten çalışmadan sonraki bekleme süresi geçmiyor yahuÇatladı sanırım benimki yine erkenden yarın Ateş'ten anlarım artık yarın son bir çalışma sonra da beklemeye geçerim sanırım.hadi inşallah güzel haberler yaz
yok bu kadar erken başlamaz kasık ağrısı :) inş. bebiş belirtisidir.Günaydın kizlar bnm kasik agrilarim basladi bat 20 subat adet mi geliyo ne
Olsun canım kürtaj sonrası düzen değişiyor ne yazıkki ama olsun inş gelecek o bebiş sen merak etme...kızlar yeni bat 11 şubat üç gün geç geldi kırmızılar
Tatlım bence adetinin 3. günü git ki bu gecikmelerinin nedeni araştırılsın. Tüm hormonlarına bakılsın ve smear testi yapılsın.Kizlar bende hala adet olmadim bakalim ayin 19 una dr a randevu buldum gidicem o zaman a kadar olmaz isem ne der bakicaz
Canım kimsenin bilgisi yok...Neden böyle yaptı inş. kötü bişey yokturr bilmiyoruzkızlar merhaba, charmant dan haber yok mu? nerelerde bu kız? ben onu çok merak ettim, girip girip baktım ama hiç gelmiyor galiba
Canım benım senı üzmek gıbı olmayım bız gecen ay yaptırdık . eşimin sper kalıtesı yazan yer . %98 yazıyordu . sperm sayısıda 360 mılyon yazıyordu . senınkını okudum 0 yazıyor kuzum ya . doktor açıklama yapmadı mı kuzum sıze . uzulme herseyın tedavısı varKizlar nolur anlayan varsa yardimci olsun esim bugun sperm testi yaptirdi fakat sonuc kismi hep 0 ve genel aciklamada sperm ornegine rastlanmadi diyor aglamaktan harap oldum yarin doktora gostercem ama dayanamiyorum belki anlayan varsa yorunlar
Daha gidemedim doktora cnm bilmiyorum bende anlamadim sperm hucresine rastlanmadi diyor fakat esim kendini cok kasmis ve affina siginarak soyluyorum 1-2 damla verebilmis onunla alakali mi bilmiyorum ama dunyam basima yikildi sanki bide ben bir kere hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi 1 sene icinde sperm yok olacak kadar ne olmus olabilir bilmiyorum kafam allak bullakCanım benım senı üzmek gıbı olmayım bız gecen ay yaptırdık . eşimin sper kalıtesı yazan yer . %98 yazıyordu . sperm sayısıda 360 mılyon yazıyordu . senınkını okudum 0 yazıyor kuzum ya . doktor açıklama yapmadı mı kuzum sıze . uzulme herseyın tedavısı var
Bu kadar 0 0 pek normal gibi degil belki dedigin gibi numune alacak.kadar meni yoktu bakamadilar test sonuclanamadi yani yapamadilar testi belki tekrar numune isterler uzme kendini herseyin caresi var olumden öteDaha gidemedim doktora cnm bilmiyorum bende anlamadim sperm hucresine rastlanmadi diyor fakat esim kendini cok kasmis ve affina siginarak soyluyorum 1-2 damla verebilmis onunla alakali mi bilmiyorum ama dunyam basima yikildi sanki bide ben bir kere hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi 1 sene icinde sperm yok olacak kadar ne olmus olabilir bilmiyorum kafam allak bullak
Napicagimi bilmiyorum aglamaktan baska hic sperm hucresi yoktur yaziyor nasil oluyor bu anlamadm Allahim insallah numune yanlistir yada eksiktir sabah hastaneye gidicem ama yarin olmak bilmiyor kafayi yicem . Yorumlarin icin Allah razi olsunBu kadar 0 0 pek normal gibi degil belki dedigin gibi numune alacak.kadar meni yoktu bakamadilar test sonuclanamadi yani yapamadilar testi belki tekrar numune isterler uzme kendini herseyin caresi var olumden öte
kızlar merhaba, charmant dan haber yok mu? nerelerde bu kız? ben onu çok merak ettim, girip girip baktım ama hiç gelmiyor galiba
Napicagimi bilmiyorum aglamaktan baska hic sperm hucresi yoktur yaziyor nasil oluyor bu anlamadm Allahim insallah numune yanlistir yada eksiktir sabah hastaneye gidicem ama yarin olmak bilmiyor kafayi yicem . Yorumlarin icin Allah razi olsun
Kuzum eşin siggara kullanıyor mu ???Daha gidemedim doktora cnm bilmiyorum bende anlamadim sperm hucresine rastlanmadi diyor fakat esim kendini cok kasmis ve affina siginarak soyluyorum 1-2 damla verebilmis onunla alakali mi bilmiyorum ama dunyam basima yikildi sanki bide ben bir kere hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi 1 sene icinde sperm yok olacak kadar ne olmus olabilir bilmiyorum kafam allak bullak
Canım bırde bız verırken eşim yanı 3\4 gun ılışkı olmadı bızdeDaha gidemedim doktora cnm bilmiyorum bende anlamadim sperm hucresine rastlanmadi diyor fakat esim kendini cok kasmis ve affina siginarak soyluyorum 1-2 damla verebilmis onunla alakali mi bilmiyorum ama dunyam basima yikildi sanki bide ben bir kere hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi 1 sene icinde sperm yok olacak kadar ne olmus olabilir bilmiyorum kafam allak bullak
Biliyorum cnm 3 gunluk perhizle testi yapti ama anlam veremiyorum internette azospermi yaziyor ama inanmak istemiyorum insallah ki numune eksikliginden dolayi yanlis sonucturCanım bence de hepsinin 0 yazması normal değil ki sen daha önce hamile kaldin yani hemen öyle bitecek bisey degil ki bu. Numune eksik gelmiştir. Bir de 3 gün ilişki olmaması gerekiyor ona da dikkat edin ve tekrarlayın testi bence bir sonraki daha doğru sonuç verecektir.