- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
öyle yapacağım. bugünde geçsin zaten, yarın sabaha adet olmamışsam yapacağım testi.
nasip kısmet canım, inşallah.Insallah mutlu haberler verirsin cnm
Ayy canım inş güzel haberlerle gel :)İnşallah canım. şimdi eşimle nöbetçi eczaneye gidip test alacağız işe bak sen
Tatlım valla bizde bilmiyoruz, ins. Bişeyi yoktur. bizi bilgilendirse merak etmeyeceğiz en azından. ..Merhaba kizlar nasilsinizcharmant neden girmiyor insallah bir sorun yoktur
Tatlım valla bizde bilmiyoruz, ins. Bişeyi yoktur. bizi bilgilendirse merak etmeyeceğiz en azından. ..
kızlar testi yaptım gayet açık seçik tek çizgi hamile değilimreglim gecikti tuhaf.
bir hafta bekleyeceğim sabırla. eğer regli olmazsam haftaya pazartesi kan tahlili yaptırırım.Canm test de cikmayip israrla kanda cikanlar varmis tesr bozuktur biseydir bence kan tahlili ver uzulme
Canım kürtaj dan sonra düzen değişebiliyor. ama inş. hamilesindir ve ondan cikmamistir umarım.kızlar testi yaptım gayet açık seçik tek çizgi hamile değilimreglim gecikti tuhaf.
ama kürtajdan sonra bir regl geçirdim üstelik tam vaktindeydi. bu süpriz oldu. benim regliler şaşmaz genelde ama var birşeyler muhakkak. acaba küçük bir kistim vardı o mu yaptı gecikme diyorumCanım kürtaj dan sonra düzen değişebiliyor. ama inş. hamilesindir ve ondan cikmamistir umarım.
bir hafta bekleyeceğim sabırla. eğer regli olmazsam haftaya pazartesi kan tahlili yaptırırım.
var mı gecikme canım ne durumdasın?Bende yarin yaptirmayi dusunuyorum
sağol canım nasip kısmet en doğru zamanda olsun inşallah.selam kızlar nasılsınız giremedim 1 haftadır benim regl dün bitti bakalım hayırlısı artık bu ay @triton-x canım sen naptın çatladımı yumoşçuk :))mavimli canım idrar testleri bazen yanıltabiliyo üzülme lütfen hayırlısı neyse o olsun hakkında L Limon135416 canım sen hala edat olmadın mı testtemi yapmadın daha
var mı gecikme canım ne durumdasın?
selam kızlar nasılsınız giremedim 1 haftadır benim regl dün bitti bakalım hayırlısı artık bu ay @triton-x canım sen naptın çatladımı yumoşçuk :))mavimli canım idrar testleri bazen yanıltabiliyo üzülme lütfen hayırlısı neyse o olsun hakkında L Limon135416 canım sen hala edat olmadın mı testtemi yapmadın daha
Canım benim 3 ayda ancak düzene girmişti. Sıkıntı yapma tatlım bazı aylar geç yada erken yumurtlayabiliriz. Sen yine de kisti kontrole git canım benceama kürtajdan sonra bir regl geçirdim üstelik tam vaktindeydi. bu süpriz oldu. benim regliler şaşmaz genelde ama var birşeyler muhakkak. acaba küçük bir kistim vardı o mu yaptı gecikme diyorum
İyiyim canım seni merak ettim sesin cikmayinca benim catladi yumoslar esimle yanyana denk geldik şükür bakalım gerisi allahtan beklemedeyim canım. senin kaçıncı günün. ? Sende başla testlere bak yapmayıp yapmayip yumurtlamadan 2 gün önce ve birgün sonra olursa süper olur bu ayda bunu deneyin canımselam kızlar nasılsınız giremedim 1 haftadır benim regl dün bitti bakalım hayırlısı artık bu ay @triton-x canım sen naptın çatladımı yumoşçuk :))mavimli canım idrar testleri bazen yanıltabiliyo üzülme lütfen hayırlısı neyse o olsun hakkında L Limon135416 canım sen hala edat olmadın mı testtemi yapmadın daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?