• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Allah yardımcın olsun..Zor gerçekten.Hele büyük olunca insan daha kötü oluyor.Son bebeğinden sonra ne kadar zaman geçti
Sagol canım öyle gerçektende büyük olunca acisida zor oldu tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Inşallah bu ay hamileyimdir çok istiyorum yaa

Cnm Yum çatladığını hissettim ve 3gün ötüm ve yüksek çıktı demekki 9. Gün çatlamış dedim bıraktım ölçmeyi bugün regl 16 dpo7 deyim bat bekliyorum
Ya benim catlamadı mı ki yumurta, 36.4 e sabitlendi çünkü. Ama akıntı falan hep geldi, ovu test de bayagı koyuydu yani.

Ovulasyon
Ya benim catlamadı mı ki yumurta, 36.4 e sabitlendi çünkü. Ama akıntı falan hep geldi, ovu test de bayagı koyuydu yani.
ovulasyon testin varsa bugün tekrar yap silikse çatlamıştır ateş her ay aynı olmuyor evet biraz ateş düşük tablona az önce baktım ama her ay farklı işte stres yapma

Bu ay ne oldu böyle bilmiyorum. benim yumurtlama olmayacak bu ay sanırım. Hamile miyim? Bu sefer oldu mu olmadı mı derken birde koyulaşmayan ovulasyon testi çıktı başıma. 2 günüm var sonrasında eşim şehir dışına gidecek sonra 1 gün kalıp 1 hafta yurtdışına gidecek. bugünlere denk gelmezse direkt bir dahaki ayı beklemeye başlıcam.
off pofff bu ne biçim yumurta!!
Ne yaptın cnm henüz koyulaşmaya yok. Mu ovulasyon testin de?

kızlar bu ay bana da bir şeyler oluyor.internetten baktığımda yumurtlama günü 14 ü çıkıyor.İlişki 12 sinde 16 sında ve 20 sinde oldu.Olur mu bilmiyorum ama kasık ağrılarım mide bulantım oldu bu ay.Düşünmiyim diyorum belki psikolojiktir diorum ama aklımdan da çıkmıyor.İlk gebeliğim kalbi durduğundan kürtajla sonuçlandı,hemen sonraki ay korunduğum halde kimyasal gebelik oldu.Doktorum hamile kaldıında hemen gel kontrol altında olmalısın dediinden biraz gerginim.Warsa öğrenmeli ve gitmeliyim..Rabbim hayırlısını versin inşallah.Dua edinn :KK43:
Bat ne zaman cnm

İlki 7 haftalik dusuk sonrakilerde 5 aylık erken doğumla kaybettim nedeni yok doktor artık kaçıncı bebegini kucağına alırsın bilemiyorum bi sorun göremedik dedi.
Ay cnm çok geçmiş olsun benim de üç kayıp var ama Başlarda seninki daha zor 5 ay taşı sonra daha kötü Rabbim hepimizi güldürsün bir test daha yap istersen bat günün geldi ise

kixlar reglime suan 11 gun var ama 4 gun onceden baslayan asiri gogus agrisi ve siskinlik var hamile degilim cunku iliskiden 12 gun sonra kan testi yaptim 0.1 cikti gogus hassaaiyetinden oluyorum jinekologa gitsem olur mu yoksa badka dr ???

kixlar reglime suan 11 gun var ama 4 gun onceden baslayan asiri gogus agrisi ve siskinlik var hamile degilim cunku iliskiden 12 gun sonra kan testi yaptim 0.1 cikti gogus hassaaiyetinden oluyorum jinekologa gitsem olur mu yoksa badka dr ???
Cnm ilişkiye Göre gebelik olup olmadığını kesin bilemezsin çünkü spermler 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor ilişkiden 4 gün sonra bile Döllenme gerçekleşmiş olabilir;)inşallah yanılıyorsundur

Cnm ilişkiye Göre gebelik olup olmadığını kesin bilemezsin çünkü spermler 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor ilişkiden 4 gün sonra bile Döllenme gerçekleşmiş olabilir:KK66:inşallah yanılıyorsundur
canim , bu ay tek korunmasiz iliskiyi adet bitiminde hemen yasadim 1 agustos adrt baslangic 6 sinda bitti 7 agustosta yasadim ondan sonra hep korundum zaten kixim var bi tane ikinci cocuk daha hazir degilim.....iliskinin tam 12.gun kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti az da olsa yuksek cikmazmiydi?????

canim , bu ay tek korunmasiz iliskiyi adet bitiminde hemen yasadim 1 agustos adrt baslangic 6 sinda bitti 7 agustosta yasadim ondan sonra hep korundum zaten kixim var bi tane ikinci cocuk daha hazir degilim.....iliskinin tam 12.gun kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti az da olsa yuksek cikmazmiydi?????
çıkardı canım kanda.

Hımm anladım cnm .eğer dediğim gibi ilişkiden sonra Döllenme olmuş olabilir hcg döllenmeden sonra artışa geçer o zaman Allah gönlüne göre versin cnm

Yani hala gebe olma ihtimalin var

Back