Ayy inşallah ya 4 aydir bekliyorum 3 kaybım var, bu güzel habere çok ihtiyacım var.Hamilesin, kesin. Hayirli olsun.
inşallah,inşallah..kayıpların neden olmuş canımAyy inşallah ya 4 aydir bekliyorum 3 kaybım var, bu güzel habere çok ihtiyacım var.
İlki 7 haftalik dusuk sonrakilerde 5 aylık erken doğumla kaybettim nedeni yok doktor artık kaçıncı bebegini kucağına alırsın bilemiyorum bi sorun göremedik dedi.inşallah,inşallah..kayıpların neden olmuş canım
4 ay demişsin canım ya pardonnAllah yardımcın olsun..Zor gerçekten.Hele büyük olunca insan daha kötü oluyor.Son bebeğinden sonra ne kadar zaman geçti
Cnm Yum çatladığını hissettim ve 3gün ötüm ve yüksek çıktı demekki 9. Gün çatlamış dedim bıraktım ölçmeyi bugün regl 16 dpo7 deyim bat bekliyorumVeson ates olcuyo musun bu ay ?
Sagol canım öyle gerçektende büyük olunca acisida zor oldu tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Inşallah bu ay hamileyimdir çok istiyorum yaaAllah yardımcın olsun..Zor gerçekten.Hele büyük olunca insan daha kötü oluyor.Son bebeğinden sonra ne kadar zaman geçti
Ya benim catlamadı mı ki yumurta, 36.4 e sabitlendi çünkü. Ama akıntı falan hep geldi, ovu test de bayagı koyuydu yani.Cnm Yum çatladığını hissettim ve 3gün ötüm ve yüksek çıktı demekki 9. Gün çatlamış dedim bıraktım ölçmeyi bugün regl 16 dpo7 deyim bat bekliyorum
ovulasyon testin varsa bugün tekrar yap silikse çatlamıştır ateş her ay aynı olmuyor evet biraz ateş düşük tablona az önce baktım ama her ay farklı işte stres yapmaYa benim catlamadı mı ki yumurta, 36.4 e sabitlendi çünkü. Ama akıntı falan hep geldi, ovu test de bayagı koyuydu yani.
Ne yaptın cnm henüz koyulaşmaya yok. Mu ovulasyon testin de?Bu ay ne oldu böyle bilmiyorum. benim yumurtlama olmayacak bu ay sanırım. Hamile miyim? Bu sefer oldu mu olmadı mı derken birde koyulaşmayan ovulasyon testi çıktı başıma. 2 günüm var sonrasında eşim şehir dışına gidecek sonra 1 gün kalıp 1 hafta yurtdışına gidecek. bugünlere denk gelmezse direkt bir dahaki ayı beklemeye başlıcam.
off pofff bu ne biçim yumurta!!
Hayırlısı cnm ya inşallah bu ay olur filmden sonra gebe kalanlar oluyorgünaydın kızlar ben de gebelik çıkmadı bugün rahim filmi çektirmeye gidiyorum. hayırlısı artık.
Bat ne zaman cnmkızlar bu ay bana da bir şeyler oluyor.internetten baktığımda yumurtlama günü 14 ü çıkıyor.İlişki 12 sinde 16 sında ve 20 sinde oldu.Olur mu bilmiyorum ama kasık ağrılarım mide bulantım oldu bu ay.Düşünmiyim diyorum belki psikolojiktir diorum ama aklımdan da çıkmıyor.İlk gebeliğim kalbi durduğundan kürtajla sonuçlandı,hemen sonraki ay korunduğum halde kimyasal gebelik oldu.Doktorum hamile kaldıında hemen gel kontrol altında olmalısın dediinden biraz gerginim.Warsa öğrenmeli ve gitmeliyim..Rabbim hayırlısını versin inşallah.Dua edinn
Ay cnm çok geçmiş olsun benim de üç kayıp var ama Başlarda seninki daha zor 5 ay taşı sonra daha kötü Rabbim hepimizi güldürsün bir test daha yap istersen bat günün geldi iseİlki 7 haftalik dusuk sonrakilerde 5 aylık erken doğumla kaybettim nedeni yok doktor artık kaçıncı bebegini kucağına alırsın bilemiyorum bi sorun göremedik dedi.
Cnm ilişkiye Göre gebelik olup olmadığını kesin bilemezsin çünkü spermler 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor ilişkiden 4 gün sonra bile Döllenme gerçekleşmiş olabilirkixlar reglime suan 11 gun var ama 4 gun onceden baslayan asiri gogus agrisi ve siskinlik var hamile degilim cunku iliskiden 12 gun sonra kan testi yaptim 0.1 cikti gogus hassaaiyetinden oluyorum jinekologa gitsem olur mu yoksa badka dr ???
canim , bu ay tek korunmasiz iliskiyi adet bitiminde hemen yasadim 1 agustos adrt baslangic 6 sinda bitti 7 agustosta yasadim ondan sonra hep korundum zaten kixim var bi tane ikinci cocuk daha hazir degilim.....iliskinin tam 12.gun kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti az da olsa yuksek cikmazmiydi?????Cnm ilişkiye Göre gebelik olup olmadığını kesin bilemezsin çünkü spermler 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor ilişkiden 4 gün sonra bile Döllenme gerçekleşmiş olabilirinşallah yanılıyorsundur
31 temmuzda olmuştum en son 28 günde oluyorum ama bat 31 ağustos diye düşünüyorum :)Bat ne zaman cnm
çıkardı canım kanda.canim , bu ay tek korunmasiz iliskiyi adet bitiminde hemen yasadim 1 agustos adrt baslangic 6 sinda bitti 7 agustosta yasadim ondan sonra hep korundum zaten kixim var bi tane ikinci cocuk daha hazir degilim.....iliskinin tam 12.gun kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti az da olsa yuksek cikmazmiydi?????
Hımm anladım cnm .eğer dediğim gibi ilişkiden sonra Döllenme olmuş olabilir hcg döllenmeden sonra artışa geçer o zaman Allah gönlüne göre versin cnmcanim , bu ay tek korunmasiz iliskiyi adet bitiminde hemen yasadim 1 agustos adrt baslangic 6 sinda bitti 7 agustosta yasadim ondan sonra hep korundum zaten kixim var bi tane ikinci cocuk daha hazir degilim.....iliskinin tam 12.gun kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti az da olsa yuksek cikmazmiydi?????
Yani hala gebe olma ihtimalin varcanim , bu ay tek korunmasiz iliskiyi adet bitiminde hemen yasadim 1 agustos adrt baslangic 6 sinda bitti 7 agustosta yasadim ondan sonra hep korundum zaten kixim var bi tane ikinci cocuk daha hazir degilim.....iliskinin tam 12.gun kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti az da olsa yuksek cikmazmiydi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?