Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bi de eskiyiz haa, bu ay ben bile heyecanlandim:)
Hiç sorma cnm ya her kasık batması her Göğüs sızlaması hep hamileliğe yoruyoruz cnm bu ay çok kaptırdın gibi geldi bana öyle Dönemleri çok yaşadım.sonra kırmızılarla çok hüsran yaşıyor insan.sen hep olumsuzu düşün hamilelik süpriz olsun inşallah mutlu haberi birlikte veririz ben 30 Ağustos a kadar beklemeyi düşünüyorum tabi daha önce gelmezse senin bat ne zaman

Bu ay ne oldu böyle bilmiyorum. benim yumurtlama olmayacak bu ay sanırım. Hamile miyim? Bu sefer oldu mu olmadı mı derken birde koyulaşmayan ovulasyon testi çıktı başıma. 2 günüm var sonrasında eşim şehir dışına gidecek sonra 1 gün kalıp 1 hafta yurtdışına gidecek. bugünlere denk gelmezse direkt bir dahaki ayı beklemeye başlıcam.
off pofff bu ne biçim yumurta!!

Canim tahminen 29-30 Agustos. Ama 12 gun gecsin yaparim ben test. Gec dollenme ihtimali yok sonucta.

Moral cok onemli stres uzuntu olumsuz etkiliyor zaten elbette uzuldum ama iyi olmak zorundayim yoksa nasil bebegimiz olur :) burda birbirimize destek olucaz insallah hepimiz hamile olup mutlulugumuzu birbirimize aktaririz :)
Canım çok geçmiş olsun senin hcg kaç çıkmıştı bende onu merak ettim.

sayın konu sahibi BAT takvimine beni de ekleyin bari:)olursa ALLAH olmazsa yallah:)

günaydın kızlar ben de gebelik çıkmadı bugün rahim filmi çektirmeye gidiyorum. hayırlısı artık.

Benimde bat a üç gün var bu sabah pembemsi lekelenme oldu adetim erken olacak herhalde dedim ama şimdi yok bişey. Bu nedemek oluyo şimdi anlamadım.

kızlar bu ay bana da bir şeyler oluyor.internetten baktığımda yumurtlama günü 14 ü çıkıyor.İlişki 12 sinde 16 sında ve 20 sinde oldu.Olur mu bilmiyorum ama kasık ağrılarım mide bulantım oldu bu ay.Düşünmiyim diyorum belki psikolojiktir diorum ama aklımdan da çıkmıyor.İlk gebeliğim kalbi durduğundan kürtajla sonuçlandı,hemen sonraki ay korunduğum halde kimyasal gebelik oldu.Doktorum hamile kaldıında hemen gel kontrol altında olmalısın dediinden biraz gerginim.Warsa öğrenmeli ve gitmeliyim..Rabbim hayırlısını versin inşallah.Dua edinn

Resimde çok belli olmamış ama bat a beş gün varken yapmıştım pembemsi değil de gölge gibi ikinci çizgi var. Artık günüm geçerse öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…