Yine de belirti için biraz erken daha embriyo rahme bile ulaşmamıştır biraz daha sabırCnm ilk pozitifte tam koyu degildi, ikincisinde de tam koyu degil, muhtemelen su anda Dpo4 te olmam lazim. Arada test yapmadim cunku baska.
Bi de eskiyiz haa, bu ay ben bile heyecanlandim:)Yine de belirti için biraz erken daha embriyo rahme bile ulaşmamıştır biraz daha sabır
Hiç sorma cnm ya her kasık batması her Göğüs sızlaması hep hamileliğe yoruyoruz cnm bu ay çok kaptırdın gibi geldi bana öyle Dönemleri çok yaşadım.sonra kırmızılarla çok hüsran yaşıyor insan.sen hep olumsuzu düşün hamilelik süpriz olsun inşallah mutlu haberi birlikte veririz ben 30 Ağustos a kadar beklemeyi düşünüyorum tabi daha önce gelmezse senin bat ne zamanBi de eskiyiz haa, bu ay ben bile heyecanlandim:)
Canım çok geçmiş olsun senin hcg kaç çıkmıştı bende onu merak ettim.Moral cok onemli stres uzuntu olumsuz etkiliyor zaten elbette uzuldum ama iyi olmak zorundayim yoksa nasil bebegimiz olur :) burda birbirimize destek olucaz insallah hepimiz hamile olup mutlulugumuzu birbirimize aktaririz :)
sayın konu sahibi BAT takvimine beni de ekleyin bari:)olursa ALLAH olmazsa yallah:)[/QUO
BAT 1 eylül. unutmuşum:)
hayırlısı olsun tatlımmgünaydın kızlar ben de gebelik çıkmadı bugün rahim filmi çektirmeye gidiyorum. hayırlısı artık.
adetten önce gelen pembe lekeler yerleşme kanı olabilir diye biliyorum.test yaptınız mıBenimde bat a üç gün var bu sabah pembemsi lekelenme oldu adetim erken olacak herhalde dedim ama şimdi yok bişey. Bu nedemek oluyo şimdi anlamadım.
Salı günü yaptım ama va mi yokmu anlamadımadetten önce gelen pembe lekeler yerleşme kanı olabilir diye biliyorum.test yaptınız mı
Çıkmamış olabilir.resimde göremedim canım. Sen tekrarla mutlakaResimde çok belli olmamış ama bat a beş gün varken yapmıştım pembemsi değil de gölge gibi ikinci çizgi var. Artık günüm geçerse öyle yaparım
Hamilesin, kesin. Hayirli olsun.Resimde çok belli olmamış ama bat a beş gün varken yapmıştım pembemsi değil de gölge gibi ikinci çizgi var. Artık günüm geçerse öyle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?