hadi büyütmüşsün yumurtayı hayırlı olsun bebek olsun inşallah SOĞAN kürü kist falan bırakmaz inşallah benim de kürde 7. Gün 4 gözle regl bekliyorum çalışmalar başlasın:)sağol canım. sol tarafımda 13 mmlik bir kist oluşmuş ama normal sıkıntı yok kendiliğinden gider dedi. yumurtada 16 mm olmuş bir iki güne çatlar dedi
başlasın tabihadi büyütmüşsün yumurtayı hayırlı olsun bebek olsun inşallah SOĞAN kürü kist falan bırakmaz inşallah benim de kürde 7. Gün 4 gözle regl bekliyorum çalışmalar başlasın:)
Canım teşekkür ederiz:) demek bir dahaki ay son 5 gün yine içicez@triton-xmavimli ve SOĞAN kürü deneyen arkadaşlar az önce bir forumda okudum soğan kürü denedikten sonra adet olunca 2. Adete 10 gün kala tekrar 5-7 gün soğan kürü yapılması gerekiyormuş.araştırdım gerçekten de böyle birşey varmışEki Görüntüle 1753377
Inşallah gerek kalmaz ama benim aklıma takıldı adete 10 gün kala içersek bebek tutundu ise zararı olmaz mı ya??Canım teşekkür ederiz:) demek bir dahaki ay son 5 gün yine içicezneyse güzel bir amaç için katlanıcaz artık
Cok sevindim :) ol canim testlerini, insallah hir sorun cikmaz cok fazla denemenize de gerek kalmaz umarim hemen gelir bebisin :)Doktoru sevdim gerçekten :)) 6 ay denemelere devam. Bir sürü kan pıhtılaşma testleri olmam gerekiyor ama.
Canım onu bende gördüm ama yapma taraftarı değilim açıkçası, bugün adetimin 2 günü artık ne zaman denk gelirsek olur. Hepimiz için hayırlısı olur inş .@triton-xmavimli ve SOĞAN kürü deneyen arkadaşlar az önce bir forumda okudum soğan kürü denedikten sonra adet olunca 2. Adete 10 gün kala tekrar 5-7 gün soğan kürü yapılması gerekiyormuş.araştırdım gerçekten de böyle birşey varmışEki Görüntüle 1753377
Canım sen nezaman test yapican merakla güzel haberini bekliyorumCanım teşekkür ederiz:) demek bir dahaki ay son 5 gün yine içicezneyse güzel bir amaç için katlanıcaz artık
Canım çok sevindim. büyümüş maşallah inş kardeşi sağlıkla bekletmeden gelir.tamam canım burayı takip edeceğim, gerçekten sevindim seni bulduğuma ... ben okulun son günlerindeki telaşeler içindeyim, çocuklar ders istemez bizler bazen zorlarız bazen bırakırız :) öyle işte . Oğlum 28 aralıkta 4 yaşını doldurdu, maaşallah iyice büyüdü ve dillendi.
Yap bence motive oluyor insanKızlar bende mi takvim yapsam ya çok ozendim size :)
Yok ben önceki hamileliğimde yumurtlamadan 3 gün sonra sağ kasigimda hissetmistim batmalari erken değil benceKızlar adetime 10 gün var sol kasıkta ağrı var biraz sizce çok mu erken
Hadi inşllh :)Yok ben önceki hamileliğimde yumurtlamadan 3 gün sonra sağ kasigimda hissetmistim batmalari erken değil bence
Merhaba canım yazdıklarını okudum hamilesin galiba tebrik ederim ovulasyon tutmuştun ya hangi günlerini değerlendirdin bahseder misin?canım bende burdaki arkadaşlardan duymuştum yumurtlama günlerinde yapıştırıyosun sonra çıkartıyosun
Yaa onu hiç düşünmedim ama öyle bir şey sormuşlardı Saraçoğlu'na soğan kürü bebek tutunduysa düşürmez gibi bir şey demişti. Sonuçta yumurtlamadan sonra da içiyoruzInşallah gerek kalmaz ama benim aklıma takıldı adete 10 gün kala içersek bebek tutundu ise zararı olmaz mı ya??
Canımm bilmiyorummnCanım sen nezaman test yapican merakla güzel haberini bekliyorum
Kızlar bende mi takvim yapsam ya çok ozendim size :)
Canımmm 9 ay hiç kalkmasın inşallahhh
Tmm cnm bir bilgiye ulaşırsan beni etiketle lütfen ben kullanıp kullanmamskta kararsız kaldımYaa onu hiç düşünmedim ama öyle bir şey sormuşlardı Saraçoğlu'na soğan kürü bebek tutunduysa düşürmez gibi bir şey demişti. Sonuçta yumurtlamadan sonra da içiyoruzama araştırmak lazım bence
Canımm bilmiyorummnaslında bata bakmıyordum telefon uygulamasından inatla ama bugün baktım yani ovülasyon testim doğruysa, 22si regl olmam lazımmış, ama uygulama yarını gösteriyor. Yani çarşambaya kadar olmasam yapıcam, öyle planlıyorum hemen yazıcam zaten size sağ ol canımm
Canımmm 9 ay hiç kalkmasın inşallahhhumarım tutacak o totemlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?