- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
Gozunuz aydin :) sag salim gelsin insallahyapayalniz1 .!.:@EylemeylemceMinikPiranha gbbc
Kızlar çok şükür duyduk kalp atışını o an öyle donup kaldık ki video gelmedi aklımıza :) Rabbim hepimizin saglikla bebislerimize kavusmamizi nasip etsin :) :)
İnşallah canım:) amin doğru söylüyorsun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
İyi canım, doktor çook önemli. Ona güvenmelisin ki kafan rahat olsun, kafan rahat olsun ki bebek kolay gelsinhepsi bağlantılı:)
Canımm hadi hayırlı olsunnn, artık rahattır için:) hadi takvim yapppp
Canım ben senin hamile olduğunu düşünüyorum hatta hissediyorum :) o takvim hiç kalmayacak ordan da bayram edicez. Beklemekte fayda var, erken öğrenince geçmiyor zaman. .. bencede çarşamba büyük gün :)Yaa onu hiç düşünmedim ama öyle bir şey sormuşlardı Saraçoğlu'na soğan kürü bebek tutunduysa düşürmez gibi bir şey demişti. Sonuçta yumurtlamadan sonra da içiyoruzama araştırmak lazım bence
Canımm bilmiyorummnaslında bata bakmıyordum telefon uygulamasından inatla ama bugün baktım yani ovülasyon testim doğruysa, 22si regl olmam lazımmış, ama uygulama yarını gösteriyor. Yani çarşambaya kadar olmasam yapıcam, öyle planlıyorum hemen yazıcam zaten size sağ ol canımm
Canımmm 9 ay hiç kalkmasın inşallahhhumarım tutacak o totemlerr
Allah büyük işte :) maşallah@EylemeylemceMinikPiranha gbbc
Kızlar çok şükür duyduk kalp atışını o an öyle donup kaldık ki video gelmedi aklımıza :) Rabbim hepimizin saglikla bebislerimize kavusmamizi nasip etsin :) :)
malesef kürü bıraktım ve kisti öğrendimhadi büyütmüşsün yumurtayı hayırlı olsun bebek olsun inşallah SOĞAN kürü kist falan bırakmaz inşallah benim de kürde 7. Gün 4 gözle regl bekliyorum çalışmalar başlasın:)
Kür kiste de iyi geliyormuş neyse Hayırlısı inşallah tekrar gerek kalmaz benim Yum da Çatladı bat bekliyorum 10 gün kadar sonra gelirler ben de Çalışmalara başlarım inşallahmalesef kürü bıraktım ve kisti öğrendimbelki gelecek ay yaparım kürü. bu arada dün ovulasyon günüydü bence, kasıklarım bi ağrıdı ki sorma. değerlendirdik bakalım
Canım cumartesi gittik ama öyle bişey yoktu herhalde heyecandan aklıma da gelmedi sorayım. Ama gözüken yine tek kese ve kalp atışı pırpır eden bişey var onu gösterdi doktor kalp atışını dinlemeyi de bir dahaki haftaya dedi. Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip eylesin çok güzel bir duygu sesi bile duymadan o kıpırtıyı görünce çok tuhaf oldum.Ayyy cok guzel olur, ben cok istemistim ikiz ama ailede yok malesef, Saglikli sihhatli hayirli olsun insallah, kontrole gittiginjzde gozukur tek keseyse tek yumurta ikizi olur heralde ben de boyle yuksek cikmasinin ikiz belirtisi oldugunu okumustum :)
Benim yumurtlamadan sonra kasık batmaları ve bel ağrıları olmuştu. Üşüttüm diye düşünmüştüm. Bel ağrısı hatta baya şiddetliydi. Normalde adet ağrılarım çok fazla olmazdıKızlar adetime 10 gün var sol kasıkta ağrı var biraz sizce çok mu erken
Canım inşaalllaahhhhhhhh hayırlı mutlu haberler al canımmm dört gözle bekliyorum güzel haberleriniYaa onu hiç düşünmedim ama öyle bir şey sormuşlardı Saraçoğlu'na soğan kürü bebek tutunduysa düşürmez gibi bir şey demişti. Sonuçta yumurtlamadan sonra da içiyoruzama araştırmak lazım bence
Canımm bilmiyorummnaslında bata bakmıyordum telefon uygulamasından inatla ama bugün baktım yani ovülasyon testim doğruysa, 22si regl olmam lazımmış, ama uygulama yarını gösteriyor. Yani çarşambaya kadar olmasam yapıcam, öyle planlıyorum hemen yazıcam zaten size sağ ol canımm
Canımmm 9 ay hiç kalkmasın inşallahhhumarım tutacak o totemlerr
Günaydın canımKizlar günaydın doktordayim bakalim ne diyecek
Tamam canım, zaten ilk değil ikinci adet diyor 1 ay var, araştırırız rahat rahatTmm cnm bir bilgiye ulaşırsan beni etiketle lütfen ben kullanıp kullanmamskta kararsız kaldım
Evet olmadımnGozunuz aydin :) sag salim gelsin insallah
Canim gunaydin :) takvimini kaldirmamissin regl olmamissin demek ki yuppiii :)) insallah guzel haberler verirsin bize can-i gonulden istiyorum bunu :)
Evet daha önce bi kimyasalım vardı, öyle olsa bile bilmek istemiyorum. O sebeple çarşamba yapıcamCanım ben senin hamile olduğunu düşünüyorum hatta hissediyorum :) o takvim hiç kalmayacak ordan da bayram edicez. Beklemekte fayda var, erken öğrenince geçmiyor zaman. .. bencede çarşamba büyük gün :)
İnş bende ekim annelerine yetisirim
Canım ben geçen sene korunurken sırf kist için yapmıştım soğan kürü ve doktorum şok yaşamıştı. 8'lik kistim 2'ye düşmüştümalesef kürü bıraktım ve kisti öğrendimbelki gelecek ay yaparım kürü. bu arada dün ovulasyon günüydü bence, kasıklarım bi ağrıdı ki sorma. değerlendirdik bakalım
Yaaaa inşallah inşallah, adet olmazsam çarşamba yapıcammmCanım inşaalllaahhhhhhhh hayırlı mutlu haberler al canımmm dört gözle bekliyorum güzel haberlerini
Topiğin birinde bir arkadaş 2. Regl dan sonra 10 gün kullan dedi Saraçoğlu danışmanlığına mı ne sormuş dur seni orda etiketlemeyim de yazışmaları bir okuTamam canım, zaten ilk değil ikinci adet diyor 1 ay var, araştırırız rahat rahat
Evet olmadımnbat bugün hoş:) canımm çok teşekkür ederim eğer adet olmazsam çarşamba test yapıcammm çok teşekkür ederim heyecanımı paylaştığın içiinn
Evet daha önce bi kimyasalım vardı, öyle olsa bile bilmek istemiyorum. O sebeple çarşamba yapıcamtabi bugün olmazsam:)) yaaa ne güzel demişsin öyle, umarım hislerin doğrudur, çok teşekkür ederim yaa güzel söZlerin için evet hemen başla çalışmalara regl biter bitmez ki soğan kürü yaptık, tertemiziz artık
Canım ben geçen sene korunurken sırf kist için yapmıştım soğan kürü ve doktorum şok yaşamıştı. 8'lik kistim 2'ye düşmüştüve anormal görünümlüydü, basit görünümlü kist oldu:) bence soğana devam
Yaaaa inşallah inşallah, adet olmazsam çarşamba yapıcammmsağol canım yaaa ) çocuk gibi heyecanlıyım vallaa
canım sende pko varmı? o genellikle pko olanlara adeti düzenlemek için veriliyor. Ben öyle anladım. Oyüzden ben yapmay düşünmüyorum. Ama siz bilirsiniz yine de...Topiğin birinde bir arkadaş 2. Regl dan sonra 10 gün kullan dedi Saraçoğlu danışmanlığına mı ne sormuş dur seni orda etiketlemeyim de yazışmaları bir oku
Öyle mi diyorsun ? Yok ben pco Değilim ben sadece kürtajdan dolayı içim temizlensin bir de kist vardı o Yüzden yoksa başka bir problem yokcanım sende pko varmı? o genellikle pko olanlara adeti düzenlemek için veriliyor. Ben öyle anladım. Oyüzden ben yapmay düşünmüyorum. Ama siz bilirsiniz yine de...
gulit_me canım sen hamiş ol inş arkandan da biz gelicez umarım :) bize dua edersin hem
o temizlenmiştir zaten bence yapma ama yine de karar senin, o biraz da adet düzenlemek için.Öyle mi diyorsun ? Yok ben pco Değilim ben sadece kürtajdan dolayı içim temizlensin bir de kist vardı o Yüzden yoksa başka bir problem yok
hadi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
Zaten kararsız kalmıştım bebek tutunsa zarar falan verir belki Endişe duydum sırf bu Yüzden korunduğum ay Yaptım.benim adetler düzenli sayılır dakik değildir ama 30 günü de pek geçtiği görülmez bu ay kürtajın 2. Ay'ı yumurtam vaktinde Çatladı demekki düzene de girmiş pco da yok zaten sanırım ben de tekrar yapmıyacağımo temizlenmiştir zaten bence yapma ama yine de karar senin, o biraz da adet düzenlemek için.
Tamam canım, daha okumadım okurum birazdan teşekkür ederimTopiğin birinde bir arkadaş 2. Regl dan sonra 10 gün kullan dedi Saraçoğlu danışmanlığına mı ne sormuş dur seni orda etiketlemeyim de yazışmaları bir oku
Canım regl oldum ben, artık sen olursun inşallah canım bize dua edersincanım sende pko varmı? o genellikle pko olanlara adeti düzenlemek için veriliyor. Ben öyle anladım. Oyüzden ben yapmay düşünmüyorum. Ama siz bilirsiniz yine de...
gulit_me canım sen hamiş ol inş arkandan da biz gelicez umarım :) bize dua edersin hem
Yaa ben de iyice araştırayım o zaman ona göre bir karar vereyim canımZaten kararsız kalmıştım bebek tutunsa zarar falan verir belki Endişe duydum sırf bu Yüzden korunduğum ay Yaptım.benim adetler düzenli sayılır dakik değildir ama 30 günü de pek geçtiği görülmez bu ay kürtajın 2. Ay'ı yumurtam vaktinde Çatladı demekki düzene de girmiş pco da yok zaten sanırım ben de tekrar yapmıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?