• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
sağol canım. sol tarafımda 13 mmlik bir kist oluşmuş ama normal sıkıntı yok kendiliğinden gider dedi. yumurtada 16 mm olmuş bir iki güne çatlar dedi :KK66:
hadi büyütmüşsün yumurtayı hayırlı olsun bebek olsun inşallah SOĞAN kürü kist falan bırakmaz inşallah benim de kürde 7. Gün 4 gözle regl bekliyorum çalışmalar başlasın:)

hadi büyütmüşsün yumurtayı hayırlı olsun bebek olsun inşallah SOĞAN kürü kist falan bırakmaz inşallah benim de kürde 7. Gün 4 gözle regl bekliyorum çalışmalar başlasın:)
başlasın tabi :21: inşallah hayırlısıyla bebek olsun.

@triton-x mavimli mavimli ve SOĞAN kürü deneyen arkadaşlar az önce bir forumda okudum soğan kürü denedikten sonra adet olunca 2. Adete 10 gün kala tekrar 5-7 gün soğan kürü yapılması gerekiyormuş.araştırdım gerçekten de böyle birşey varmış
image.jpg

@triton-x mavimli mavimli ve SOĞAN kürü deneyen arkadaşlar az önce bir forumda okudum soğan kürü denedikten sonra adet olunca 2. Adete 10 gün kala tekrar 5-7 gün soğan kürü yapılması gerekiyormuş.araştırdım gerçekten de böyle birşey varmışEki Görüntüle 1753377
Canım teşekkür ederiz:) demek bir dahaki ay son 5 gün yine içicez:eek: neyse güzel bir amaç için katlanıcaz artık;)

Kızlar yarın doktora gıdıyorum yumurtalarıma bakcak ayyyy cok heyecanlıyım 8 tane klomen kullandım 3 tane kaldı Allah buyuk tabıkı bu arada çalışmalara başladım bıle

@triton-x mavimli mavimli ve SOĞAN kürü deneyen arkadaşlar az önce bir forumda okudum soğan kürü denedikten sonra adet olunca 2. Adete 10 gün kala tekrar 5-7 gün soğan kürü yapılması gerekiyormuş.araştırdım gerçekten de böyle birşey varmışEki Görüntüle 1753377
Canım onu bende gördüm ama yapma taraftarı değilim açıkçası, bugün adetimin 2 günü artık ne zaman denk gelirsek olur. Hepimiz için hayırlısı olur inş .

tamam canım burayı takip edeceğim, gerçekten sevindim seni bulduğuma ... ben okulun son günlerindeki telaşeler içindeyim, çocuklar ders istemez bizler bazen zorlarız bazen bırakırız :) öyle işte . Oğlum 28 aralıkta 4 yaşını doldurdu, maaşallah iyice büyüdü ve dillendi.
Canım çok sevindim. büyümüş maşallah inş kardeşi sağlıkla bekletmeden gelir.
Amh hormonunun yazmışsın canım yaptığım araştırmalara göre 35 yaş altı bayanlarda 2_6 arası değerler gayet normal, benim 5.73çıkmıştı. Çok yüksek olması da iyi bişey değil ama benimkinibegenmisti Dr bence seninki de gayet güzel :)

Kızlar adetime 10 gün var sol kasıkta ağrı var biraz sizce çok mu erken :(

canım bende burdaki arkadaşlardan duymuştum yumurtlama günlerinde yapıştırıyosun sonra çıkartıyosun
Merhaba canım yazdıklarını okudum hamilesin galiba tebrik ederim ovulasyon tutmuştun ya hangi günlerini değerlendirdin bahseder misin?

Iyi akşamlar hanımlar
charmant charmant nerelerdesin canım
Kızlar benim serophene de 2.ayım tek Do kullanıyorum diğer taraftan ovulasyon tutuyorum dün iki çizgi hemen belirdi kıpkırmızı şekilde hemen akşamı değerlendirdik bugün boş geçip yarın akşam yine değerlendircez doğru mu yapıyoruz ne dersiniz?

Inşallah gerek kalmaz ama benim aklıma takıldı adete 10 gün kala içersek bebek tutundu ise zararı olmaz mı ya??
Yaa onu hiç düşünmedim ama öyle bir şey sormuşlardı Saraçoğlu'na soğan kürü bebek tutunduysa düşürmez gibi bir şey demişti. Sonuçta yumurtlamadan sonra da içiyoruz;) ama araştırmak lazım bence
Canım sen nezaman test yapican merakla güzel haberini bekliyorum
Canımm bilmiyorummnEn Büyük KK aslında bata bakmıyordum telefon uygulamasından inatla ama bugün baktım;) yani ovülasyon testim doğruysa, 22si regl olmam lazımmış, ama uygulama yarını gösteriyor. Yani çarşambaya kadar olmasam yapıcam, öyle planlıyorum:KK17: hemen yazıcam zaten size sağ ol canımm:KK200:
Kızlar bende mi takvim yapsam ya çok ozendim size :)

Yaptım 0. Haftadayim o derece :)
@gbcc gulit_me gulit_me :) totem başlasın :)
Canımmm 9 ay hiç kalkmasın inşallahhh:KK15: umarım tutacak o totemlerr:KK9:

Yaa onu hiç düşünmedim ama öyle bir şey sormuşlardı Saraçoğlu'na soğan kürü bebek tutunduysa düşürmez gibi bir şey demişti. Sonuçta yumurtlamadan sonra da içiyoruz:KK66: ama araştırmak lazım bence

Canımm bilmiyorummnEn Büyük KK aslında bata bakmıyordum telefon uygulamasından inatla ama bugün baktım:KK66: yani ovülasyon testim doğruysa, 22si regl olmam lazımmış, ama uygulama yarını gösteriyor. Yani çarşambaya kadar olmasam yapıcam, öyle planlıyorum:KK17: hemen yazıcam zaten size sağ ol canımm:KK200:

Canımmm 9 ay hiç kalkmasın inşallahhh:KK15: umarım tutacak o totemlerr:KK9:
Tmm cnm bir bilgiye ulaşırsan beni etiketle lütfen ben kullanıp kullanmamskta kararsız kaldım

Back