• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Evet şuan itibari ile ragk oldum. Henüz çok akıntı ile karışık, belki tam yarın sökerim o sebeple yeni batı yazamıycam..
Tamam canım, daha okumadım okurum birazdan teşekkür ederim:KK66:

Canım regl oldum ben, artık sen olursun inşallah canım bize dua edersin:KK66:

Yaa ben de iyice araştırayım o zaman ona göre bir karar vereyim canım
Hadi yaaa adet mi oldun yeni ay yeni Ümitler inşallah

Zaten kararsız kalmıştım bebek tutunsa zarar falan verir belki Endişe duydum sırf bu Yüzden korunduğum ay Yaptım.benim adetler düzenli sayılır dakik değildir ama 30 günü de pek geçtiği görülmez bu ay kürtajın 2. Ay'ı yumurtam vaktinde Çatladı demekki düzene de girmiş pco da yok zaten sanırım ben de tekrar yapmıyacağım
ben de soğan kürünü bu yüzden bıraktım korktum açıkçası. bir de benim adetlerim çok düzenli, pko falan da yok, bu yüzden gerek yok diye düşündüm.ama kist olduğunu bilsem devam ederdim tabi. bu ay tutmazsa gelecek ay denerim bende.

Zaten kararsız kalmıştım bebek tutunsa zarar falan verir belki Endişe duydum sırf bu Yüzden korunduğum ay Yaptım.benim adetler düzenli sayılır dakik değildir ama 30 günü de pek geçtiği görülmez bu ay kürtajın 2. Ay'ı yumurtam vaktinde Çatladı demekki düzene de girmiş pco da yok zaten sanırım ben de tekrar yapmıyacağım

Düzenliyse gerek yok bencede, bende korunduğum ay yaptım canım

ben de soğan kürünü bu yüzden bıraktım korktum açıkçası. bir de benim adetlerim çok düzenli, pko falan da yok, bu yüzden gerek yok diye düşündüm.ama kist olduğunu bilsem devam ederdim tabi. bu ay tutmazsa gelecek ay denerim bende.

Tatlım zaten adet bitince başladığın için yum dönemi geçince bitiyor zaten o yüzden sıkıntı olmaz ama son 10 gün olanı yapmanın bende taraftarı değilim açıkçası...

gulit_me gulit_me canım sıkma canını, bizim gibi düşük yaşayacağına varsın biraz daha bekletsin ama sağlıkla gelsin. Hiç sıkma canını elbet olacak...Bak bu ay sana tavsiyem, yum gününden 3 gün öncesine kadar istediğiniz gibi takılın, 3 gün hiç yapmayın mesela yum günü ve silikleştiği gün üstüste olsun. Benim öyle tuttu ikisi de onu farkettim...

kızlar adetime 2 gün var gögüs agrım bi değişikti acaba mı diyerek test yaptım yorumlar mısınız ?

Eklentiler

• 20160125071518.jpg
    20160125071518.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 60
günaydın kızlaaar mesajlarınızı okuyorum sürekli allah hepimize hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.hamişlere sağlıkla kucaklarına almayı hamiş olmayı bekleyenlere ise sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin insallah.RABBM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUUUUN.MUTLU HAFTALAR.
sky10 muynedeymişsin rabbim gönlüne göre versin senin durumu takip ediyorum klomen kullanmaya başladın sanırım.bu iş kafaya takmadan oluyor gerçekten koy verin gitsin kızlaaaar:KK6::KK6::KK46:Ben öyle yaptım artık nasip kısmet inşallah...
Evet canım bu ay baktım olmadı kısmet deyıp salıverecegım rabbım can saglıgı versın ol derse olur bakalım

kızlar adetime 2 gün var gögüs agrım bi değişikti acaba mı diyerek test yaptım yorumlar mısınız ?
Maaşallah canım barız hamılesın bence hemen kan testıneeeeeeb. Darısı bıze ınşallah . Gözünüz aydın Allah analı babalı buyutsun sağlıkla kucağına alırsın ınsallah

kızlar nasılsınız gulit_me gulit_me canım hayırlısı önümüzdeki aya inşAllah benimde bu ay olmadı hiç bi belirti yok gerçi daha 8 gün var ama sadece bel ağrım var arada

Kızlar merhaba:) hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben bi süre oluruna bırakmaya karar verdim. Olmazsa zaten haziranda tedavim var. Burda olmak çok güzel ama kendimde belirti arıyor ve heyecan yapıyorum. Hamile kalmayı hırs yaptım gibi oldu. Ben danışanlarıma bunun yanlış olduğunu tavsiye ederken kendimi bu hengamede buldum. Mayısta sınavım var ve mayısa kadar sadece sınava odaklanmak istiyorum. Her şey olurunda. Hoşçakalın, hamile olanların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını benim gibi bekleyenlerin de tez vakitte bebeklerine kavuşmasını diliyorum. Hazirana kadar yokum buralarda, öpüyorum kocaman hepiniziii:KK15:
Ayrıca şu zamana kadar olduğunuz destek ler için de teşekkür ederiimm:anneadayı:

Selam kozlar bugün ovulasyon testi yaptim 29 ocak regl günüm ve ovulasyon en son 23 ocakda asidi silikti ama bugünkü yumurtlama gününden hemen önceki kadar koyu ve birden 2-3 dk da bu hale geldi bir yorumlasaniz umutlandim birden

Eklentiler

• IMG_20160126_171720.jpg
    IMG_20160126_171720.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20160126_171714.jpg
    IMG_20160126_171714.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20160123_171614.jpg
    IMG_20160123_171614.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 37
L Limon135416 Bekleyeceğimiz. Haziran daki kimyasal da Yoruldum aman düştü, yükseldi diye. Olursa zaten 29 unda olacak regl olmazsa da elimde 3 tane testim var hemen yapacagim :) ama ovulasyonu her gün yapacagim umarim ayni koyulukta devam eder

Kızlar merhaba:) hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben bi süre oluruna bırakmaya karar verdim. Olmazsa zaten haziranda tedavim var. Burda olmak çok güzel ama kendimde belirti arıyor ve heyecan yapıyorum. Hamile kalmayı hırs yaptım gibi oldu. Ben danışanlarıma bunun yanlış olduğunu tavsiye ederken kendimi bu hengamede buldum. Mayısta sınavım var ve mayısa kadar sadece sınava odaklanmak istiyorum. Her şey olurunda. Hoşçakalın, hamile olanların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını benim gibi bekleyenlerin de tez vakitte bebeklerine kavuşmasını diliyorum. Hazirana kadar yokum buralarda, öpüyorum kocaman hepiniziii:KK15:
Ayrıca şu zamana kadar olduğunuz destek ler için de teşekkür ederiimm:anneadayı:
Canım umarım güzel haberlerini verirsin bize...bende senin gibi düşünmeye başladım. Sanırım ders döneminde buraya çok bakmamaya çalışacağım. Görüşmek üzere kendine iyi bak. ..
@triton-x testlerime bakar misin çok heyecanlandim. :)
Canım benim adete 2 gün kala ovulasyon testim anında çift çizgi oldu. Sonra bhcg yaptım ondada silikti. Büyük ihtimal hamilesin:) çünkü ovulasyon testinde alfahcg ölçülür. birbirlerine benzer bileşikler hamileliği de bu şekilde tespit ediyor. hadi iki gün kalmış bakalım :)

Back