inşAllah iyi bi doktordur canım ve sana güzel haberler verirkızlar günaydın. bugün yeni bir doktora randevum var. umarım bu doktor iyi gelir. doktorlarla aram pek yok çünkü.
Bol şans canim. İnşallah iyi çıkar. Bende pek iyi anlaşamıyorum doktorlarla. Ama suanki iyi çok şükür.kızlar günaydın. bugün yeni bir doktora randevum var. umarım bu doktor iyi gelir. doktorlarla aram pek yok çünkü.
Günaydın. İnşallah duyarsin pit pitlari. Esine soyle kameraya alsin. Bol bol izlersiniz sonra.Gunaydin :) :) bugun doktor randevum var bakalim nolmus bizim fasulye :)
Gebelikte de oluyor o sancilar canim :) Allah hayirlisiyla nasip etsinEvettt, inşallah ama şuan karnımda o saçma şeyler başladı yarın regl olabilirim
Gunaydinn :)kızlar günaydın. bugün yeni bir doktora randevum var. umarım bu doktor iyi gelir. doktorlarla aram pek yok çünkü.
Gunaydiiin :) duyarsiniz insallah bugun kalp atislarini guzel haberlerle gelGunaydin :) :) bugun doktor randevum var bakalim nolmus bizim fasulye :)
canım inşAllah güzel haberler verirsin bizeGunaydin :) :) bugun doktor randevum var bakalim nolmus bizim fasulye :)
Doktoru sevdim gerçekten :)) 6 ay denemelere devam. Bir sürü kan pıhtılaşma testleri olmam gerekiyor ama.Gunaydinn :)
İndallah cok seversin doktorunu doktor da sana guzel habeeler verir :)
İyi bir doktor canım umarım şansım dönerBol şans canim. İnşallah iyi çıkar. Bende pek iyi anlaşamıyorum doktorlarla. Ama suanki iyi çok şükür.
İnşallah canim benim. Yaptiracagin testlerde temiz cikar inşallah. Allahim yardimciniz olsun.İyi bir doktor canım umarım şansım döner
Gozunuzaydin canim cok sevindim. Allah'ım sağlık sihhat versin.Eylemeylemce MinikPiranha gbbc
Kızlar çok şükür duyduk kalp atışını o an öyle donup kaldık ki video gelmedi aklımıza :) Rabbim hepimizin saglikla bebislerimize kavusmamizi nasip etsin :) :)
Gozunuzaydin canim cok sevindim. Allah'ım sağlık sihhat versin.
İnşallah canım:) amin doğru söylüyorsun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunGebelikte de oluyor o sancilar canim :) Allah hayirlisiyla nasip etsin
İyi canım, doktor çook önemli. Ona güvenmelisin ki kafan rahat olsun, kafan rahat olsun ki bebek kolay gelsinDoktoru sevdim gerçekten :)) 6 ay denemelere devam. Bir sürü kan pıhtılaşma testleri olmam gerekiyor ama.
Canımm hadi hayırlı olsunnn, artık rahattır için:) hadi takvim yappppEylemeylemce MinikPiranha gbbc
Kızlar çok şükür duyduk kalp atışını o an öyle donup kaldık ki video gelmedi aklımıza :) Rabbim hepimizin saglikla bebislerimize kavusmamizi nasip etsin :) :)
İnşallah canım:) amin doğru söylüyorsun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
İyi canım, doktor çook önemli. Ona güvenmelisin ki kafan rahat olsun, kafan rahat olsun ki bebek kolay gelsinhepsi bağlantılı:)
Canımm hadi hayırlı olsunnn, artık rahattır için:) hadi takvim yapppp
evet canım, bu doktor iyiydi, beni çok ayrıntılı dinlendi not aldı. memnun kaldım. şimdi çalışmalar başlasınİnşallah canım:) amin doğru söylüyorsun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
İyi canım, doktor çook önemli. Ona güvenmelisin ki kafan rahat olsun, kafan rahat olsun ki bebek kolay gelsinhepsi bağlantılı:)
Canımm hadi hayırlı olsunnn, artık rahattır için:) hadi takvim yapppp
sağol canım. sol tarafımda 13 mmlik bir kist oluşmuş ama normal sıkıntı yok kendiliğinden gider dedi. yumurtada 16 mm olmuş bir iki güne çatlar dediİnşallah canim benim. Yaptiracagin testlerde temiz cikar inşallah. Allahim yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?