• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Sagol teyzesi :) akilli uslu saglikli bebislerimiz olsun insallah nimnimnim semizotuu en sevdigiiim
Pazar gunleri balik gunumuz simdi tam mevsimi bol bol tuketiyorum. Saglikla gelsin insallah minnaklarimiz :KK68:
İnşallah canım. Amin. Balikla aram hiç yok. Sen ye bol bol minik kizina yarasin inşallah.

Canim, ben hamileligimin basindan beri iki kere kan tahlili yaptirdim ve degerler iyi diye herhangi birsey bana da vermedi. Ama kansizlik varsa demir hapi veriyor doktorlar. Vitamin sordum ben doktora. 12 hafta tamamlandiktan sonra demisti. En son gittigimde 11+5tim simdilik vermicem dedi. Demir depon bossa mutlaka demir icin ilac vermeli. Onun disinda ben balik yagi kullanabilir miyim diye sorucam. Doktora halsizliginin oldugunu,daha once kan icin ilac kullandigini mutlaka soyle. Kan tahlili talep et. Bu arada da yesil mercimek, kirmizi et gibi kan yapici gidalari, kalsiyum icin sut urunleri tuketmeye dikkat et.
canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik maşAllah 14 haftalık olmuşsunuz ben dün akşamıda değerlendirdim canım belki faydası olmaz ama yinede değerlendireyim dedim

kızlar ben kafayı yicem artık bu ovulasyon testleriyle yaa bi bakarmısın şimdi yaptım
20160122_130154-1.jpg

ayy bilmiyorum ki canım yaa bu akşam çalışmada olmaz eşim akşam yalvarıyo noluur çok yoruldum artık dio kaçıcak adam artık ya :)))
:D Spermler uc gun icerde yasayabiliyorlar diye biliyorum yorma adami spermin kalitesi dusmesin :)

Bat gunune kadar caniniz istediginde olsun bence:) ben sadece tahmini yumurtlama gunumu degerlendirmistim ovu testi kullanmamistim tuttu cok sukur. Insallah bu ay guzel haberler verirsin bize :KK68:

:KK70: Spermler uc gun icerde yasayabiliyorlar diye biliyorum yorma adami spermin kalitesi dusmesin :)

Bat gunune kadar caniniz istediginde olsun bence:) ben sadece tahmini yumurtlama gunumu degerlendirmistim ovu testi kullanmamistim tuttu cok sukur. Insallah bu ay guzel haberler verirsin bize :KK68:
anladım canım çok sağol zaten yarın annemlerin yanına gidiyorum 10 gün kalıcam test falanda yapmam artık kafamı karıştırıyo iyice artık en azından annelerin yanında kafam dağılır

Sagol canim ilgilendigin icin:) ben de gebeligimin basinda yaptirmistim normal cikmisti degerlerim ama bir daha istemedi doktorum, bu ay beslenmeme daha cok dikkat edip gelecek ay isterim ins. Kan tahlili. Anlattim aslinda herseyi ama sadece bol su tuket ve iyi beslen dedi. Dikkat ediyorum soyledigin seylere hatta simdi gidip mercimek islayayim da mercimekli bulgur pilavi yapayim aksama :KK19:
Canım eylemce çok güzel aydınlatmış seni, ben de diğer topicte okuduğum bir şeyi paylaşayım senle;) bulgur pilavı folik asit kaynağıymış;) bak akşama da yiyecekmişsin ohh miss canım;)

Gunaydin kizlar bir sorum olacak. Gectigimiz sali gunu 3. Ayimiz doldu ve doktor folic asidi birakmami soyledi, halsizlik ve bayginligim oldugunu soylememe ramen ilaca gerek duymadi iyi beslen bol su ic dedi kan testi falan da istemedi.

Fiziken zayif bir kadinim ben, bunyem de zayif genc kizligimdan beri kansizlik cekiyorum yillarca hap, igne kullandim bunun icin. Kalsiyum da vermedi, benim dislerim ne kadar dikkat edersem edeyim curuyor mesela ama kardesimin disleri daha saglam annem onda kalsiyum kullandigini soylemisti.

3gun oldu daha ama ben yine gitsem mi ki doktora, hem bir kan testi istesem hem de ilac yazmasini mi istesem.:110: ilaclarin 1 yapiyorsa 10 yiktigini dusunur zor durumda kalmadikca icmezdim hamis olmadan once ama simdi bebisi dusunmem gerekiyor, yoksa diger randevuga kadar beklesem mi 3 hafta sonra giddcegim.

Ay cok uzun oldu kusura bakmayin:oops:
Canım mf_d mf_d diye bir arkadaş var, bunların doğal yolları hakkında baya bilgili. Görürse yardımcı olur diye düşünüyorum;)

Canım eylemce çok güzel aydınlatmış seni, ben de diğer topicte okuduğum bir şeyi paylaşayım senle:KK66: bulgur pilavı folik asit kaynagiymis ama da yiyecekmişsin ohh miss canım:KK66:
Woaaw cok sansliyim :)) her gun yerim o zaman bulguru
Soyledigin arkadasin yazilarini okudum ilac taraftari degil, gorur de birkac bisey yazar umarim :)
sen nasilsin, insallah bu ay guzel haberlerini bekliyorum terazi olur bebisin cok tatli♥♥

canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik maşAllah 14 haftalık olmuşsunuz ben dün akşamıda değerlendirdim canım belki faydası olmaz ama yinede değerlendireyim dedim
Canim cok iyiyiz teşekkürler. Herşey yolunda şimdilik. Canim senin grcen aylarda da boyle bir durumun olmustu diye hatirliyorum. 2 kere yumurtluyor olabilirsin bencede. Ama firsat buldugunda doktorla yumurta takibi yapsan aslinda cok daha iyi ve aydinlatici olur bence

Woaaw cok sansliyim :)) her gun yerim o zaman bulguru
Soyledigin arkadasin yazilarini okudum ilac taraftari degil, gorur de birkac bisey yazar umarim :)
sen nasilsin, insallah bu ay guzel haberlerini bekliyorum terazi olur bebisin cok tatli♥♥
Umarım görür canım:) evet ilaç içmiyor ve değerleri çok iyi, tatile gidecek nete giremeyebilriim dedi ama görünce yardımcı olacaktır.
Bana gelince, bugün takvimde artık döllenme bitti diyor hatta boyu bile var:) çok heyecanlıyım, aslında belirti arasam var, ama takmıyorum. Hatta net adet tarihimi hatırlamıyorum, tutttuğum takvime de bakmıyorum;) çok istiyorum artık umarım gelmiştir ..
kızlarr bende takvim yaptım kendime inşAllah uğur getirirde bi 9 ay boyunca hep burda kalır :))
Canım hadi totemin hayırlı olsun:)) 40 hafta kalır umarummmm

gulit_me gulit_me canım senin bata ne kadar kaldı tahmini
Canım bu hafta sonu olmalıyım.. Tam tarih ilk sayfada yazıyor ama ben bakmıyorum:)) telde aplikasyon var ona da bakmıyorum. Ama bu hafta sonu olmalıyım diye düşünüyorum. Sanırım bu da bi totem benim için;)
İnşallah tüm totemlerimiz tutar:)

Umarım görür canım:) evet ilaç içmiyor ve değerleri çok iyi, tatile gidecek nete giremeyebilriim dedi ama görünce yardımcı olacaktır.
Bana gelince, bugün takvimde artık döllenme bitti diyor hatta boyu bile var:) çok heyecanlıyım, aslında belirti arasam var, ama takmıyorum. Hatta net adet tarihimi hatırlamıyorum, tutttuğum takvime de bakmıyorum;) çok istiyorum artık umarım gelmiştir ..

Canım hadi totemin hayırlı olsun:)) 40 hafta kalır umarummmm
Eveet 0.20mm :) insallah seninledir bebisin hic kaldirmazsin takvimini :)

Back