Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
gbbc güzelim test bugün siliklestiyse bu aksam olması daha iyi merak etme. İçini ferah tut

Bugün sanki bütün belirtiler gitti sadece sabah kalktim ve yillardir yasamadiğim mide yanmasi yasadim tüm gün... Heyecanla arada umutlu arada umutsuz bekliyorum bakalim kaldi 8...

Merhaba hosgeldiniz :)
Ben pek belirti yasamadim, az kalmis bat gununuze zaten insallah bu ay yuzunuz guler saglikla gelir bebisiniz :)
Hoşbulduk :)
Belirti yaşamayanları görünce ben de şu ana kadar hiç yaşamadığım için umutlanıyorum. Diğer yandan da en ufak bir ağrı sızıda gebeliğe yoruyorum :) bir yandan umut diğer yandan düşünmemeye çalışmak... Ah ah

Kizlar lütfen belirti aramayin sonra cok hayal kirikligi yasiyor insan ben gecen ay mide bulantisi ve kusmaya kadar belirti yasadim hem de adetim bes gun geçmişti..
İnsallah her isteyene bu ay nasip eder rabbim saglikla hayirla

Mantık tarafı kafana takma, olacağı varsa olur derken diğer taraf hiç uyum sağlamıyor ona

Mantık tarafı kafana takma, olacağı varsa olur derken diğer taraf hiç uyum sağlamıyor ona
Aman benimde takmayin dedigime bakma adet günüm yaklasinca su oldu acaba belirtimi bu ildu acaba belirtimi demeye başlıyorum :)

lysippe benim de en azindan yumurtlamaya hissettim. Atlarken o gün kklasik agrim karin şişliği vs oldu ve ovulasyonda doktor da catladigini onayladi. Sonra 4-5 gün sonra agrilar devam etti ama dünden bu yana sadece mide yanmam var başka hicbir şey yok. :) belirtisiz kalacagiz belki de :) gün gün bakiyorum durumuna iiihhii yok :) son 8 gün bakalim.

benimde son 13 gün

poyyeb gbbc benim bugün yarın regl olmam lazım. yine hafif hafif ağrılar giriyor. tuvalete giderken korkuyorum valla dün sabah test yaptım negatif çıktı ama... beklemek çok zor

Kızlar bu arada yeni değerim 6086 çıkmış. Pazar günü 3602 idi. Yine katlanmadı ikiye ama bilemiyorum artık.
Canım benimkisi 15.01.16 cuma günü 34801 di benimkisi de aşırı arttı aama doktor normal dedi artık onunla takip etmiycez çok takılma o değere dedi ama bilmiyorum insan yinede huzursuz oluyor cumartesi randevum var bakalım ne olacak.

yok canım dün akşam olmadı pazartesi olmuştu bide bu akşam oldu umut yok gibi dimi dün akşam olmalıydı misafirimiz vardı ondan olamadı malesef
Aslinda sali olsaydi cok daha yukselirdi ihtimal. Pzrtesi gunu olan birliktelikte de olma ihtimali var. Cunku spermler 72 saat canli kalabiliyor.

kızlar bu ne demek oluyo şimdi dünki silikleşiyodu ama azönce yaptığıma bakarmısınız bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…